Отзывы покупателей о Набор косметики для ухода за кожей лица подарочный косметический уходовая натуральная органическая для женщин девушек чистки питания увлажнения востаноления нормальной комбинированной сухой обезвоженной чувствительной кожи комплексный очищения Hillary

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Набір супер, дуже-дуже ефективний, задоволена 100%, шкіра покращилась, стала набагато своложеною та чистою, рекомендую

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
  • Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Набір просто супер, 100 з 10, дуже гарно очищує, зволожує та плмякшує шкіру, буду брати ще однозначно

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Брав на подарунок, сказати що дівчина вражена від ефекту, це нічого не сказати, дуже-дуже задоволена результатом, рекомендую

• Павло Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Набір супер, в ньому все що треба, ідеально своложує, очищає та наповнює шкіру обличчя

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Супер набір, навіть я помітив результат на обличчі жінки, видно як шкіра омолодилась та очистилась, сама жінка подарунком задоволена

• Денис Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Все добре, дякую за швидку відправку

• Ігор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Все ідельно, продукція оригінальна, прислали швидко, дівчині дуже сподобався подарунок, рекомендую

• Біла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Набір супер, беру вже не вперше раз, ефект дуже вражаючий і довготривалий, дякую за швидку відправку, рекомендую товар та даний магазин

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Брав на подарунок і повністю задоволений, оскільки мама була щаслива і рада цьому подарунку, тестить його кожного дня і каже, що результат ефекту видно на очах, загаломве супер всі задоволені

• Ахмедов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Дуже класний та якісний набір, дівчина в захваті, а значить і я щастливий, все супер