Отзывы покупателей о Мікрофон Logitech G Yeti Orb RGB Gaming Mic with Lightsync Black (988-000551)

Оценка пользователей 4.29/5
  • Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова якість за невеликі кошти. Особливо, якщо по акції. Відчувається дотик дизайнерів Logitech. Якісно, стильно, локанічно.

• Андрей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купував дитині для навчання.
    Мікрофон хорошої якості, все влаштовує.

Достоинства:
    Незвична форма мікрофону
    Недостатки:
    Трохи заважає провід.
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Микрофон брал по скидке, получилось немногим дороже китайских аналогов, но гораздо качественнее. Подключал напрямую в ноутбук, без внешних звуковых, усилителей и тд - всё отлично
    Рекомендую к покупке!

Достоинства:
    Чистый звук, быстрая настройка и подключение, удобный софт
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо вам за придбання продукції LOGITECH. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!

• Евгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

У коробці не було коду для StreamLabs Ultra, не рекомендую купувати саме в Розетці, багато негативних відгуків з цього приводу. Думав, що підтримка Розетки вирішить питання, але максимум, що вони можуть – це видати вам посилання на підтримку на офіційному сайті Logitech, а далі вирішуйте самі, як хочете, і добивайтеся цього самого коду.

• Artem

цей код марний, він пробний. тобто закінчується через місяць, після, вам потрібно буде платити по 20 доларів за підписку

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Коробку відкривали коду для streamlabs немає добре що мікрофон хоч є.
    Взагальному мікрофон хороший

Достоинства:
    Хороший мікрофон з гнучким налаштуванням
    Недостатки:
    Продавець

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудовий мікрофон, звук чистий, я задоволений. Але є один нюанс. Перед покупкою мікрофону, я дивився відгуки, до іншої продукції цієї лінійки, де багато покупців жалілись, що замітно, як коробку відкривали, і був відсутній код для отримання StreamLabs Ultra. Не знаю чи ці факти повʼязані, але і в своїй коробці я не знайшов коду.

Достоинства:
    До виробника мікрофону питань немає, якість мікрофону, все більше ніж влаштовує
    Недостатки:
    Комплектація не сходиться з інформацією на сайті

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Перший такий мікрофон , раніше користувалась лише навушниками з наявністю там мікро! На відчуття наче вийшла з бочки ))) чистіше голос !! Звичайно потрібно ще розібратись в налаштуваннях, бо ніколи цим не займалась ( максимум в Діскорді Вкл шумоподав )

Достоинства:
    Для моїх вимог , Все !
    Недостатки:
    Немає кнопки Муту на мікро , але то не критично !
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Буду першим , купив цей мікрофон бо сподобалось , що він круглий. Є різні налаштування в logitech g hub, де можна змінити голос та інше. Звучить досить пристойно.

Достоинства:
    Дизайн, є налаштування
    Недостатки:
    Для мене мабуть немає

Вітаємо вас, Олександр! Ми вдячні за те, що ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель мікрофону прийшлась вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої експлуатації!

• Atrem G***

скоро буду покупать этот микрофон надеюсь он стоит своих денег

• Катерина

Підкажіть, будь ласка, чи є на мікрофоні кнопка mute?