Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Велоперчатки Good Bike D-GRIP М Black (94505Black-IS)

Оценка пользователей 2.3/5
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: L

Купив щоб не терти мозолі. В тих місцях де були мозолі - їх справді немає, натомість почало тертися між великим і вказівним пальцем, хоча з набагато меншою силою

Достоинства:
    Не погана якість, справді допомогає
    Недостатки:
    Не зручні між великим і вказівним пальцем

Максиме, дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Приємно, що перчатки допомогли уникнути мозолів там, де вони виникали раніше. Шкода, що під час використання з’явився дискомфорт між великим і вказівним пальцями. Обов’язково врахуємо ваш коментар - для велоперчаток комфорт і правильна посадка не менш важливі за захист. Дякуємо за конструктивний відгук і бажаємо вдалих та комфортних поїздок!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: M

Приїхали порваті з диркою. Плюс нитки стирчать. Брак. Фото додаю.

Достоинства:
    Гарні але не цілі.
    Недостатки:
    Порваті. Брак.

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: L

Перчатки хорошие но приехал брак. Я подшил, но за такие деньги. еще и шить.!!!!!

Достоинства:
    Перчатки хорошие
    Недостатки:
    приехали с браком, на левой не прострочен шов между большим и указательным пальцами

Доброго дня, Володимире!
      Дякуємо за ваш відгук про велоперчатки Good Bike L Сині "D-grip" (94506blue-is). Приносимо вибачення за незручності, викликані отриманим дефектним товаром.

Ми раді, що вам сподобались перчатки, але дуже шкода, що одна з них була з браком шва. Дякуємо за вашу терпимість і зусилля з ремонту виробу.
      Ми перепрошуємо за цю ситуацію і цінуємо ваше розуміння. Дякуємо за вашу зворотний зв'язок, який допомагає нам покращувати якість наших товарів та обслуговування.

• Олег М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: L

Від’їздив у них 2 сезони, на третій почали лізти нитки і почала облазити штучна шкіра (чи що воно таке) на долонях. Це норм, нічого вічного немає. Поки нічого кращого до 500 грн не бачу, мабуть, знов такі ж візьму.

Достоинства:
    зручні
    Недостатки:
    не вічні :)

Олег, дякуємо за ваш відгук!
      Ми раді, що велоперчатки Good Bike "D-grip" були для вас зручними та прослужили кілька сезонів. Ваш досвід допомагає іншим клієнтам об’єктивно оцінити якість та довговічність моделі.

• Misha
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: L

Печатки без барака усе в чудовому стані

Достоинства:
    Все у гарному стані,прийшло швидко

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук
      Раді, що велоперчатки Good Bike “D-grip” вам підійшли

• Олег К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: M

Гарний шолом, чудова вентиляція! Однозначно рекомендую!

• Дмитрий К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: XL

Очень много лет совершал покупки в данном магазине,и сейчас было почти оформил покупку,но из-за Вашей же жадности извиняюсь на слове ,что самовывозом из Вашего же магазина стоит 35грн просто пропало желание совершать покупки в Вашем магазине и дать данную рекомендацию всем своим знакомым...

• Євгеній
    Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: XL

Дешево і сердито. Менше тижня і розпалася ліва по шву з гнилих ниток

Достоинства:
    Відносно недорого
    Недостатки:
    По шву полізли миттєво

Доброго дня, Євгенію!
      Нам прикро, що у вас виникла така ситуація.
      Хочемо зазначити, що з того часу товар вже оновлено - наразі в продажу нова партія з покращеною якістю матеріалів та посиленими швами. Ми врахували попередні зауваження, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.
      Також рекомендуємо звертати увагу на правильний підбір розміру, адже це напряму впливає на комфорт і довговічність використання виробу.