Отзывы покупателей о Интеллектуальная IP WI-fi камера HD, IP-66, для наружного и внутреннего видеонаблюдения поворотная WiFi с микрофоном, ночной съёмкой, датчиком движения, Белая (2197046588)
Есть в наличии
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
В загальному камера непогана за таку ціну. Працює з флешкою добре. Якість добра. Відправили швидко. На рух реагує в загальному добре.
- Достоинства:
- Ціна - якіть
- Недостатки:
- За таку ціну немає.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Все працює чудово
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP