Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Интеллектуальная IP WI-fi камера HD, IP-66, для наружного и внутреннего видеонаблюдения поворотная WiFi с микрофоном, ночной съёмкой, датчиком движения, Белая (2197046588)

Есть в наличии

5/5
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

В загальному камера непогана за таку ціну. Працює з флешкою добре. Якість добра. Відправили швидко. На рух реагує в загальному добре.

Достоинства:
    Ціна - якіть
    Недостатки:
    За таку ціну немає.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Богдан С***

Все працює чудово

• Андрій