- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Количество стирок: 46
Як і було зазначено, 46 капсул, чудові!
- Григорий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Після прання суттєво сіли речі. Дуже незадоволений
Представник постачальникаГригорiй, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- САХОВСЬКА І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Капсули нормальні, але нюанс на одне завантаження треба дві, в інструкції вказано що одна капсула на 2.5 кг, тому з точки зору економії виходить недешево, упаковка не 46 прання а 23, хоча капсули непогані
- Достоинства:
- Невідчула
- Недостатки:
- Подвійне використання, економія відсутня
Представник постачальникаІрина, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
дуже задоволенний, гарна якість! рекомендую!
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- відсутні
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Норм
- Достоинства:
- Є
- Недостатки:
Представник постачальникаРоман, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Галина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 35
Швидка доставка,приємний аромат,яскраві кольори після прання
Представник постачальникаГалина, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- АнонімОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 23
Лише питання до розетки, вже не вперше упакування товару погане... Скали пополам,спричинили компресію,чим зробили дирку в оригінальній упаковці,всі капсули витекли,злиплися,що не дало можливості їх використати,при спробі розділити,хоч якось врятувати,шкода,мусила викинути
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 35
Ціна хороша
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 35
Дякую за працю. Все супер, як завжди
- Достоинства:
- Все.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Гузенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Капсулы хорошо отстирывают, имеют ненавязчивый запах, упаковка большая, хватает надолго
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Іванна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Капсули взагалі не хотіли розчинятись, тільки якщо їх намертво засунути всередину в якусь кофту. Що є доволі незручно кожного разу робити.
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
- Не розчиняються
Представник постачальникаІванна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Ольга
Так ви мабуть поставили короткий цикл і недостатньо теплу воду? проблема не в капсулах
- Наталья Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Хороший товар
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Леся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 35
Подобаються у використанні. Рекомендую.
Представник постачальникаЛеся, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Віталіна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 35
Дуже приємний та ніжний аромат!
Представник постачальникаВіталіна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Замовила 2 упаковки по 46 шт, прийшли не якісних капсул! Аромат не насичений, він просто відсутній! Зі своєю задачею не справляється, навіть при прані не пінки не проявляє! Спеціально перевірила капсули з іншого магазину, все прекрасно, і аромат присутній і речі чисті. Мабуть в акційних позиція продають підробку! Розчарована, 1000 грн на вітер.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неякісний товар.
Представник постачальникаIрина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Зазвичай беру персіл, і там на 20 капсул - одна не розчиняється в пралці. З цими ще такого не траплялося. Пахнуть добре
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Клавдія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 42
12.07. купила та забрала з розетки 1 уп.капсул для делікатноі стірки по акціі 42+42 Первул. Без уваги, що мала отримати дві. Проблем до цього випадку не було. Сьогодні заходжу в свій кабінет Розетка і розумію, що акція складаєтьс з двох упаковок. Все в голові не втримаєш. Надалі брати не буду акціі. Будьте уважні)
- Недостатки:
- недодали упаковку капсул Первул
- Валентин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 23
Добрі капсули
Представник постачальникаВалентин, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Все супер
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 21
Цена качество
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 32
Гарний засіб для прання
Представник постачальникаАлла, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Дуже задоволена
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 42
Не якісні капсули при 40 градусному пранні не розчиняються і за годину прання залишаються від них білі плями.
- Недостатки:
- Не розчиняються при 40 градусах
Представник постачальникаЮрій, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Вицлер Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Товар гарний , беру постійно
Але в цей раз пакет для темних речей був розірваний , прям на столі в магазині перерахував не вистачало 4 шт- Достоинства:
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Добрі капсули
Представник постачальникаСергій, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Чудові!
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Дякую
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
Представник постачальникаЮрій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 42
Не сподобався, погано розчиняється капсула, залишаються сліди на одязі. Раніше користувалася таким же рідким, навіть запах був кращий.
- Недостатки:
- Погано розчиняється капсула, залишаються сліди на одязі
Представник постачальникаНаталія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Капсули чудово перуть кольорові речі, немає різкого запаху .
- Достоинства:
- Мають не різкий, приємний запах
- Недостатки:
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Вероника С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 42
Після стірки ось так залишається капсула, думала що можливо один раз так вийшло , але ні, 4 стірки і все так само
- Достоинства:
Представник постачальникаВеронiка, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Евгений С***
яка у Вас встановлена температура прання?
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 32
Товар нормальний, але не думав що колись Розетка почне розводити на оплату доставки.
Дивиться, вам дають знижку на товар, а потім кажуть що нема замовлення на сумму 700 грн і ви повертаете 35 грн, коротше можно з таким же успіхом купувати в звичайному супермаркеті))- Достоинства:
- Нормальний товар
- Недостатки:
- Розвод через складні умови безкоштовної доставки (самовивіза)
Представник постачальникаДякуємо за Ваше запитання! У разі виникнення проблем із замовленням або доставкою, Ви можете скористатися довідковим центром Розетки: ссылка
- Василий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Не полностью растворяется в стиральной машине.
- Достоинства:
- Приятный запах
Представник постачальникаВасиль, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Дуже гарно справляється з пранням, чудовий аромат. Не потрібно виміряти кількість порошку, одна капсула і все.
- Достоинства:
- Економно, не потрібно думати додатково про кількість порошку та ополіскувач
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Хороші капсули
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 46
Капсулы очень плохо растворяются на стандартной стирке, остатки капсул постоянно на одежде. С черным тоже самое !
Представник постачальникаЄлизавета, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.