Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Простирадло LELIT 200*215 бязь B-1230

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота юбки: 25. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серо-бежевый

Якісне простирадло з плотної тканини

Щиро вдячні за ваш теплий відгук! Для нас дуже важливо знати, що наша продукція приносить вам задоволення. До нових зустрічей на Розетці!

• Яна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота юбки: 25. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серый

З'явились катишки після кількох днів використання, дуже розчарована

Достоинства:
    Розмір відповідає заявленому
    Недостатки:
    З'явились катишки після кількох днів використання
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота юбки: 25. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Розовый

Час користування 4 місяці і не постійно. Вся в катишках

Достоинства:
    Напевно натуральна тканина
    Недостатки:
    Дуже швидко покрилась катишками

Доброго дня!
      Так, подібне трапляється, коли тканина натуральна і при терті з тілом (піжамою, або будь-яким одягом, котрий викорисовуються в нічний час) можуть виникати катунці.

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота юбки: 25. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Серый

До Розетки претензій немає. Є питання до виробника. Простирадло через кілька днів використання закашлатилося, все в катишках. Мені здається, за таку ціну можна було б більш якісну тканину використовувати. Більше товари цього виробника не візьму.

Достоинства:
    розміри відповідають заявленим
    Недостатки:
    низька якість тканини
  • Инна Ш***

Складається враження, що річ була у використанні.

Достоинства:
    Розмір і колір відповідають заявленому на сайті
    Недостатки:
    При відкритті пакету виявлено плями

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук та просимо вибачення за завданні незручності.
      Товар однозначно не міг бути у використанні, можливо сліди виробничого процесу залишились.
      Зверніться будь-ласка до чат-боту для здійснення обміну або повернення.

Дякуємо!

• Чуринова Е***

Відмінний товар

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію та знайшли час для того, щоб залишити свій відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і у майбутньому.

• Віктор Г***

непогана якість

Достоинства:
    хороша якість від виробника
    Недостатки:
    не виявив