Отзывы покупателей о Геймпад бездротовий Microsoft Xbox Series X | S Wireless Controller Gold Shadow Special Edition (QAU-00121)
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный
Супер геймпад, швидко прийшов.
- Достоинства:
- Швидка доставка - 7 днів, все чудово
- Лоци Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Желтый
Дрифт Стіків
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дрифт Стіків
- Іван І***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Красный
Абсолютно ніяких нарікань
Рекомендую докупити собі ще батарейки котрі акумуляторні і заряджаються від type-c кабеля- Достоинства:
- Найкращі геймпади на ринку, в порівнянні з дуалшоками це ідеально
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный
Норм
- Ілля Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный
Він звісно не поганий но хотілось щоб ще йшов гей пас в комплекті
- Владислав Я***
Може ще сам Xbox вам до комплекту покласти ?
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный
Працює, що по кабелю що по дешевому блютусу. Всі ігри які працюють з геймпадами зразу працюють як треба...
- Степан М***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Цвет: Белый
Геймпад приємний на дотик, однак через 41-ну годину гри почав скрипіти правий курок. Дрифт джойстика поки не зловив, можливо оновлю відгук згодом.
- Достоинства:
- Зручно лежить в руці.
- Недостатки:
- Почав рипіти правий курок.
- Продавец TutTehno
- Бринзарь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный
Оригінал.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: toGame
Купувала до макбука. Підʼєднується взагалі без проблем, працює добре. Батерейок може на довго вистачити в залежності від того скільки грати.
- Достоинства:
- Джойстик супер
- Недостатки:
- Не знайшла
- Вячеслав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный
Все прийшло чудово
- Достоинства:
- Оригінал, дуже кофортний вібромоторчик, комфортно лежить в руці, відзивчивий
- Недостатки:
- Невиявив
- Вячеслав
Тезка, підскажи якого року виготовлення?
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Mr. Doni. Цвет: Черный
Зручний і якісний джой
- Достоинства:
- Підключення до ПК без проблем
- Недостатки:
- Не виявив
- Куртєв С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный
Гарний контролер. Приїхав гарно запакований, пломба була на місці. Оригінал. Покупкою задоволений
- Недостатки:
- Треба докупити акумулятор
- Маргарита М***Отзыв от покупателя. Продавец: THANOS. Цвет: Фиолетовый
Колір в живу ще краще, приїхав повністю запакований і підключився без проблем
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Черный
Ніколи ще не купував геймпади, але не жалію що купив саме цей. 2 дні з ним бавлюся, поки нічого поганого не помітив
- Достоинства:
- Ідеально підходить для пк та дуже "комфортний" у користуванні
- Недостатки:
- Поки не виявив
- СемОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный
Замовив 03.05, забрав 09.05, Чудовий оригінальний контролер, коробка була ціленька, всередині дріт і інструкція, батарейок і "Xbox PC Game Pass" коду не було, тому - або купуєте постійно звичайні батарейки, або оригінальний акум до нього, або акумуляторні батарейки AA, що я і зробив, бо дешевше контролер працює від дроту без батарейок, якщо комусь це важливо) Перше підключення робіть з дротом, і обов'язково оновіть його через додаток "Аксесуари Xbox". Додатково зареєстрував його на сайті майкрософт девайс, і отримав ще рік гарантії, що є дуже круто. Як людина, яка все життя юзала шлаву-мишку, мені було дуже не зручно на контролері, але пройшло декілька днів, і я чудово опанував контролер, і продовжую це робити надалі, надіюсь контролер буде довго жити. Стосовно проблем стіків - дрифти і.т.д. рекомендую по закінченні гарантійного терміну, встановити стіки "tmr gulikit xbox" якщо цікаво, нагуглите що це А так, поки політ чудовий, всім задоволений Підключення по блутуз, тримає дуже добре, без оригінального свистка.
- Достоинства:
- Ціна, оригінал, надійний продавець, в разі чого, все можна вирішити.
- Недостатки:
- Не має гіроскопа, стіки звичайні на потенціометрах, з фізичним треттям, які мають не дуже великий ресурс служби, в комплекті немає батарейок.
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Белый
Пробував різні контролери на ПК, але зупинився на контролері від XBox. А цей колір просто улюблений.
- Достоинства:
- Зручність
- Продавец MirJim
Доброго дня! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обрали наш магазин. Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені, адже ваша думка надихає нас працювати ще краще. Якщо у вас з’являться будь-які запитання або потрібна буде консультація, не соромтеся звертатися - ми завжди готові допомогти! Бажаємо вам гарного дня!
- Єгор В***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Белый
проработал 4 месяца и словил Самопроизвольное нажатие стика (дрифт) Впервые такое и так быстро (((
Почитал в сети это их болячка в принципе. Я в шоке, майкрософт ....- Недостатки:
- проработал 4 месяца и словил Самопроизвольное нажатие стика (дрифт)
- Продавец anytech
Доброго дня! Стики змінюються, розхідна частина.
- Василь О***Отзыв от покупателя. Продавец: toGame
Хороший колір,тепер з дитиною граю)
- Достоинства:
- Бездротовий, не глючить
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: THANOS. Цвет: Черный
Не працює правий стік, на повідомлення не реагує
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный
Все круто, давно хотів геймпад для гри на ПК
- Достоинства:
- Зручний, дуже довгий кабель, чудово працює з моєю мат.платою і без спеціального адаптера
- Недостатки:
- Хотілося б акумулятор, що заряджається від каблю, але тут це не передбачено від початку.
- Григорій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Цвет: Белый
Мій перший гемпад і він чудовий
- Достоинства:
- Якісна річ
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Черный
Топ))
- Продавец anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Артём Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: toGame
Купував для смартфону Redmagic 10 Air 16/512, у мене є 43 дюймовий телевізор, телефон підтримує його по безпровідному каналу дуже добре і захотілося пограти, але це вийшло настільки круто, Steam ігри такі як GTA V, Holow Knife silksong, The Shadow You, Tiny Bunny, та мобільні ігри Zenles Zone Zero підтримує геймпад, гралось просто чудово, вже награв на ньому 10 годин, не знаю на скільки вистачить двох пальчикових батарейок, але це дуже схоже на ігрові приставки
- Достоинства:
- -Зручний -Є вібрація, відчуття поглиблення в ігри -Добре працює Bluetooth з Android
- Недостатки:
- -Живлення від батарейок
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный
Все працює, на акумуляторах живе довго, для Windows те що треба, також працює з Android ТВ приставкою. Є довгий кабель в комплекті, але не використовував. Перед цим купив в іншому магазині дешевше, але натрапив на якийсь брак з постійним від'єднанням, повернув. З цим геймпадом жодних подібних проблем не маю.
- Тимур А***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Цвет: Черный
Сам по себе джойстик отличный
- Павел М***Отзыв от покупателя. Продавец: THANOS. Цвет: Красный
Читав, що деякі користувачі повідомляли про проблеми з підключенням. Сам з цим зіштовхнувся, але все банально, я не правильно підключав до XBOX. В кого не було практики використання геймпадів, не соромтеся, дивіться мануали, на ютуб їх достатньо.
В цілому, все працює Ок.- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- не має
- ДенОтзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Цвет: Белый
Повністю задоволений
- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Красный
Прийшов з неробочим слотом для батарейок. Помітили не відразу.
Працює тільки від кабелю. - Никита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Doni. Цвет: Черный
Або Elden Ring: nightreign мене дуже з себе виводив, або лівий стік почав ігнорувати рух вперед просто так. Якщо без жартів, я старався досить обережно користуватися але лівий стік дійсно перестав надійно працювати. Батарейки міняв - це не в їхньому заряді справа. Окрім цього - усе супер. Порадьте будь ласка, може десь є сервісний центр або ремонт у Києві?
Користуюся 10 місяців - Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Белый
Все супер. Зручний, компактний.
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук, Денисе! Бажаємо приємних ігрових сесій і задоволення від користування.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Цвет: Белый
Приехал быстро,все отлично работает
Дякуємо за відгук
- Женя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Цвет: Белый
Товар отличный. Доставили в срок. Никаких дефектов не нашёл. Рекомендую к покупке тем кто хочет купить геймпад не покупая консоль.
- Достоинства:
- Соответствует качеству
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец TutTehno
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Цвет: Розовый
Пропрацював не більше 5 хвилин і більше не вмикається ні від шнура через ПК, ні від інших батарейок.
- Достоинства:
- Рожевий
- Недостатки:
- Брак
- Продавец TutTehno
Вітаємо!
З Вами на зв'язку менеджер Августіна
Отримали Ваше звернення на повернення товару
Розкажіть, будь ласка, детальніше про проблему - Наталія
Всі деталі були описані у зверненні на повернення.
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Цвет: Черный
відправили швидко, недоліків немає
- Достоинства:
- нормальний контролер, пробував з віндовс , андроїд та лінукс, всюди працює, корпус норм, шершавий, в руках не ковза
- Продавец TutTehno
- Кирило А***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Белый
Це мій перший геймпад у житті,брав собі для Rocket League,керування після клавіатури з мишкою це просто небо і земля,кайфую від нього,не шкодую що взяв саме його хоча знову ж таки,нема з чим порівнювати,це мій перший геймпад але мені він дуже подобається
- Достоинства:
- Зручний,легкий,дуже приємно лежить в руках
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: toGame
Оригінальний товар, швидка доставка. Все клацає, працює, батарейки в комплекті. Кабеля немає. Білий колір виглядає шикарно. В перегони поганяти як раз саме воно.