Отзывы покупателей о Навушники Sony WH-CH720N White (WHCH720NW.CE7)

Оценка пользователей 4.2/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Наушники хорошие. За звук ничего не могу сказать, так как покупались ребенку, а она разницы не заметила по сравнению с JBL, но покупались, в первую очередь, из-за шумодава и он работает хорошо - лучше чем на тех же JBL с шумодавом. Оценка 1 - это относится к розетке. 20 лет покупок и так подставить... Наушники покупались на подарок по предоплате, а прислали со вскрытой и поврежденной упаковкой (плюс потертость на наушнике). В общем испортили впечатление от подарка. Если бы я хотел купить уцененный товар, который вернули, то покупал бы не как новый, а дешевле. В общем, кому это важно (чтоб товар был новый), то осматривайте внимательно при получении.

Достоинства:
    Шумодав
    Недостатки:
    БУ или с витрины

• Віталій Б***

чудові навушники

Достоинства:
    легкі, шумодав
    Недостатки:
    не виявив
  • Микита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black

Відмінна якість, нарікань майже за рік не знайшов. Все супер.

• Иван С***

Буду робити возврат

Достоинства:
    Гарний, звук, гуччність, мікрофон не перевіряв
    Недостатки:
    Жахлива конструкція, нема паралону на дужці не комфортні, при довгій експлуатації точно буде боліти голова
    • Максим

Паролон есть. Наушники легкие и с этим все нормально

• Татьяна Б***

Дуже гарні.
    Якість відмінна.

• Матеуш П***

Bardzo dobre, szybka wysyłka 10/10

• Єлизавета

пришло за 5 дней,все работает

• Андрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

За свої гроші чудові наушники. Ще їхній плюс- дуже легкі.

Достоинства:
    Шумодав працює: можна слухати музику під час роботи пилососом або кавомолки. Кроектно працює разом з двома приладами (Макбук і Айфон). Якість звуку пристойна.
    Недостатки:
    У спекотну погоду будуть парити.
  • Євгенія С***

Задоволена покупкою.
    Звук чистий і якісний. Зручні у використанні, добре тримаються та не тиснуть. Швидко підключаються й довго тримають заряд.

Достоинства:
    Чистий і насичений звук,
    комфортна посадка, не тиснуть. Мають хорошу шумоізоляцію.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: White

Зручні, регулювання розміру добре фіксується. Швидко підключаються

Достоинства:
    Розмір, звук, конструкція
  • Руслан П***

Круті

• Микола П***

Люкс

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black

чудові навушники за таку ціну, але як на мене шумодав трохи поганий, але в цілому можу рекомендувати

Достоинства:
    ціна та якість звуку
    Недостатки:
    шумо подав на 7/10
  • Олександр П***

Навушники класні все сподобалось

• Валерій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Мене повністю задовольняють, все супер, окрім автоматичного вибору режиму шумоподавлення/зовнішній звук.

Недостатки:
    При увімкнені автоматичного режиму - система починає по кругу переключати.
    • Олег З***

Вимкни цю функцію автоматичного перемикання

• Марія А***

Гарні навушники.

Достоинства:
    Зручні , бездротові, не давлять (вуха не болять), довго тримають заряд
    Недостатки:
    Інколи вимикається шумодав (коли гучні звуки і оточення, наприклад коли працює пилосос)
    • Сергій С***

Скоріше за все то не баг, а фіча. Зараз багато виробників роблять таку функцію (зазвичай можна вимкнути), це щоб якщо до вас щось типу камаза наближається - Ви почули небезпеку :)

• Тарас Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Навушники цікаві шомоподавлення прикольне, звук гарний, легі. В мене притензія до розетки. Продали товар відкритий(там пломбу зрізали але це треба дуже візуально добре вдивитись а я спішив) і використаний з велечезною потертісю на навушнику. Як так можна? І ні я не буду звертатись у підтримку. Я придбав новий товар. Не Б/у. Витратив свій час. Так і відмовився від повної нормальної перевірки бо не думав що навушники будуть у вживанні(вже вдома при норм освітленні я побачив що воно відкрите було а потім і побачив на самому навушнику потертість). Але тепер буду все перевіряти. От тобі і розетка. На декільки пунктів і якийсь час поки нічого більше у вас купувати не буду. Так так... можна повернути і все оце. Слухайся я життя живу, працюю і все таке... Мені немає на це час. Я придбав у тому місця де знаю, що плачу за сервіс. Але ні.

Достоинства:
    Шумоподавлення, сидять нормально, звук
    Недостатки:
    Розтека, ціна, сервіс розетки і сама розетка, розетка 2х
    • Тарас Г***

Здаі назад через 1 годину. Тепер чекаю повернення коштів.

Гроші мені повернули.

• Данііл Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black

Приємно здивували! Хоч ціна і кусюча, але воно того варте. Для глибоких цінителів музики навряд чи підійде, а от для звичайного меломана - чудовий

Достоинства:
    Чудовий звук і активне шумопогашення, яскраво виражені баси, наявність еквалайзера і досить великий час роботи на одному заряді.
    Недостатки:
    Можливо, для регіонів з високою вологістю або частими дощами не найкраще підходять, так як рівень захисту від вологи доволі низький.
  • Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black

Швидко прийшли, виглядають й відчуваються зручно, проблем з підключенням до пристроїв не було, користуюсь по годин 2-3 в день і заряджаю раз в 5 днів до повного.

Достоинства:
    Чудовий звук, зручний дизайн кнопок, довго тримає заряд, немає проблем з підключенням до пристроїв, гарна звукоізоляція
    Недостатки:
    Потрібно завантажити додаток від Соні для повного досвіду
  • Дима Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вот такая ситуация всего спустя 2 месяца пользования. Пользовался аккуратно, до этого были другие наушники которые прослужили 3 года и до сих пор в хорошем состоянии. Не знаю может просто не повезло, но в любом случае обидно, за такие деньги и такое качество.

• Бойчук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Були в мене 510 навушники, які зламалися. Вирішив перейти вже на оновлену модель, оскільки 510 не виробляються. Спочатку все було непогано: ергономіка, менша вага, звук, застосунок, органи керування. Все сподобалося. Але потім почалися нюанси, які повністю змінили мій погляд на ці навушники.

Перший нюанс - застосунок. Він є тільки на смартфонах, для ПК його не існує. Я працюю за ПК і навушники брав для цих цілей. Отже, якщо мені треба щось налаштувати (наприклад, інтенсивність шумодава), то я вимушений відключатися від ПК, підключатися до смартфона, налаштовувати і перепідключати навушники до ПК.

Другий момент - просто жахливий Bluetooth. Не знаю яка там 5.3 версія, але відчувається як 4.0. Старі навушники без проблем працювали по всій квартирі, ці - ні Варто відійти в сусідню кімнату як звук починає заїкатися. Але це ще таке, основна проблема з синім зубом це те, що навіть сидячи в 50см від блютуз свистка на ПК (версія якого, до речі, 5.1) я постійно ловлю проблеми із зіїканнями. Слухаєш музику - кожні кілька хвилин заїкання на 2-3 секунди. Розмовляєш черед телеграм/тімс/гугл/дискорд - заїкання ккожні кілкьа хвилин на ті ж 2-3 секунди. І це не лікується. Я і драйвери перевстановлював, і через застосунок змінив з "Покращений звук" на "Покращений зв'язок" - не допомогло. Оновлення софта навушників - також. Це просто якийсь кошмар. Зі смартфоном працює нормально, але мені це не треба.

Наче ж 2025 рік на дворі, а нормальної сумісності з сусідніми версіями блютузу немає, якість самого блютуз модуля просто жахливе. Розчаровують Соні.

Достоинства:
    Ергономіка, низька вага, керування, налаштування, звук
    Недостатки:
    Застосунок, блютуз
    • Павел М***

По первому пункту - в апке на телефоне можно сменить настройки для подключения 2 девайсов одновременно, у вас и компуктер подключен и телефон. Звук идет и от туда и от туда.

Для переключения режимов шумодава есть спец кнопка на правом ухе наушников.

По второму пункту скорее всего проблема в свистке а не в наушниках, раз с телефона все работает нормально.

И на будущее, прежде чем писать недовольные комментарии попробуйте прочитать инструкцию.

Наушники отличные

• Гліб
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

По Bluetooth звук хороший, повноважний, але потребує налаштувань еквалайзера через рідний застосунок.
    З дротом теж можна користуватися. Втім потрібно вмикати навушники, інакше звучать дуже приглушено. Також помітив, що коли під'єднати навушники до ПК, у простої чутно слабкий білий шум, але при прослуховуванні музики він зовсім не заважає.
    ANC користуюся рідко, але за таку ціну він тут непоганий.

Єдине на чому відчутно здешевили, то це корпус. В порівняні зі старими Кракенами з повноцінним металевим корпусом і рамою, якою хоч слона гати, тут відносно якісний, але тендітний пластик. Це позитивно впливає на вагу та зручність, але користуватися треба обережно.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Blue

Під'єдналися і до телефону бездротово, і до ПК по minijack що в комплекті.
    Але одразу варто налаштувати еквалайзер для вирівнювання частотного діапазону.
    Кому цікаво, ось таблиця:
    2000 : 0.4
    4000 : 3.9
    8000 : -4.8
    16000 : 7.8

Достоинства:
    Приємні матеріали, досить зручні, можна довго носити
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black

Як на мене, навушники забезпечують якість, яка не викликає заперечень. В порівнянні з JBL 520 bt це зразу на щабель вище. Причому у всьому діапазоні - середні прозоріші, високі чистіші, у низьких значно краще розрізняється тон.
    Можливо аудіофіли їх забракують, але як навушники для щоденного використання це саме те.

Достоинства:
    Звук цілком задовільний.
    Недостатки:
    Ще не виявив.
    • Катерина Р***

чи є в цих навушниках шумоізоляція?

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарні наушники, купив сину взамін старих. Все ок.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Не має
  • Евгения С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Это Сони. Хороший шумодав.

Достоинства:
    Шумодав
  • Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Звук приємний, вигляд охайний, конструкція доволі міцна але якщо вмикати шумоподавлення заряд швидко зникає

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудові навушники, але (це не тільки їх недолік) коли підключені по проводу, не працює мікрофон.

Достоинства:
    чудовий звук, гарна шумоізоляцій
    Недостатки:
    в режимі прозорості постійно шум, від чого втомлюєшься
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якщо звикли до вакуумних навушників в перший час користування відчутно дискомфорт в вухах ,в всьому останньому на голові майже не відчуваються ,в додатку можна налаштувати все під свій смак,звук найкраще виражений під час прослуховування поп музики ,але також можна використовувати й для прослуховування й тяжкої музики(звісно вони створені не для цього й звучання гірше ),шумозаглушення дозволяє комфортно їздити в громадському транспорті окрім метрополітену ,звісно воно не настільки добре як в тих же 1000X5 але за свою ціну претензій немає,матеріали приємні на дотик ,якщо в вас доволі велика голова сидять вони дуже добре через деякий час в користування (2-3)години викликає сильний дискомфорт

Достоинства:
    Ціна, шумозаглушення,якісні матеріали
    Недостатки:
    Через деякий час користування з'являється дискомфорт
  • Кравцов М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: White

Достоинства:
    Гарне звук
    Недостатки:
    Поганий шумодав дешевий провад
  • Андрей К***

Класні

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Непоганий звук та шумодав , адекватно працюють , але під час довгого використання тиснуть на голову. Гарна автономність.

Достоинства:
    Гарне співвідношення ціна/якість
    Недостатки:
    Тиснуть
  • Кирило

Беріть

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Кароче, все ок, все отлично. Но коробка действительно сделано крайне ужасно)) Наушники никак внутри не крепятся. Вероятность поломки при транспортировке - высока.

Достоинства:
    Наушники
    Недостатки:
    Коробка
  • Фросечка
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: White

Грають непогано, але шумодаву в порівнянні із дорожчими версіями просто немає. Віддала дитині, вона у захваті.

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Є зауваження. більше до матеріалів і якості збірки. Порівнюю з Навушники Sennheiser HD 350 BT White (508385), які були до того. При приблизно равнох ціні Sennheiser якіснище виглядає, хоча по можливосятм соні з шумодавом. По звуку нічого не скажу - мене влаштовує. Шумодав спеціфічно, але працює. По мікрофону - таке собі, при телефонній розмові як із ями мене чують. Порівнючи з самсунг бадс3 мікрофон заслабкий.

Рекомендував би? Не знаю... мені Sennheiser більш сподобався.

Достоинства:
    В цілом норм
    Недостатки:
    Якість матеріалів, не дуже микрофон при розмові по телефону.