Отзывы покупателей о АИ Інтелектуальний смарт перекладач на основі штучного інтелекту146 мов AXSIS F01

• Дмитрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX

Цей перекладач необхідний всім хто спілкується із людьми в інших країнах через листи та месенджери, я кожен день спілкуюсь і кожен день ним корстуюсь, велика поядяка продавцеві за додаткові пояснення, економія часу просто неймовірна!

Дякуємо за Ваш відгук!
      І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет-магазині за посиланням- ссылка
      Всі перекладачі від нашого магазину ссылка

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX

Вразило, що дуже багато різноманітних функцій, навіть можливо розмовляти через відео і він буде перекладати, обираєш навіть яким голосом буде перекладати, це щось неймовірне!

Всі перекладачі від нашого магазину ссылка

• Яна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX

Перекладає все чітко, маленький, користування зручне, ще й підставка та зручний тримач телефону, в самому додатку є навчання для користувачів, що зручно.

• Артем З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX

Називається купив собі репетитора! вивчас англійську, але через тривалий час почав забувати, черер брак часу немає можливості постійно займатись, але якщо репетитор завжди поруч то це просто фантастика приліпив на задню пенельку телефону і тренуюсь у вільні хвилини! дякую за винахід! бомбезна штукенція!

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX

Цікавий девайс, давно вже бачив що подібні продаються в Европі, ніяк не міг наважитись. тепер купив і розумію, що треба було купувати раніше, зручний перекладач, місця не займає, моживість перкладати відео-розмову, це новий рівень

• Сергей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX

Я просто в захваті. раніше спілкувався із закордонними колегами через купу перекладачів, тепер просто натискаю кнопку та диктую українською а він сам перекладає та вставляє будь який месенджер чи пошту.

Достоинства:
    купа

• Виталий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX

Це просто вогонь, я шокований на який рівень вийшов прогрес, професія перекладач скоро просто зникне.

Достоинства:
    купа
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  SKYTOPIX

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX

Це не просто чудовий гаджет, це те, що сьогодні необхідно кожному, хто виїжджає за кордон.

Достоинства:
    Купа

• Олег Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX

Цей маленький гаджет зєкономив массу часу на постійне пересування між декілкома додатками. просто неймовірно! моїм враженням невистачає слів!

Достоинства:
    Маса
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  SKYTOPIX