Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Детские подгузники-трусики 132 шт Goo.N Premium Soft, размер 4(L) (9-14 кг) Детские одноразовые подгузники Pants с индикатором влаги и защитой от протечек Памперсы трусиками пантс для детей

Нет в наличии

4/5
  • Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44

Дитині вже 10 місяців, ми тільки ними і користуємось, не протікають, 10 годин сну витримують, звичайно, що буде мокре, адже треба міняти кожні 2 години, до цього були хаггіс, теж не текли але у гун приємніше всередині на дотик

Достоинства:
    Не течуть
    Недостатки:
    Дорого

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені підгузками Goo.N Premium Soft.

• Калашникова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44

До шкіри мокрий, ніч не витримали, навіть протікли.

Добрий день! Нам дуже прикро, що у Вас є негативний досвід користування підгузками Goo.N. Зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр: + (380) 67-561-22-94. Наші фахівці хотіли би більш детально вивчити Ваш випадок (включаючи номер партії зазначений на підгузках), для розуміння того, як ми можемо виправити ситуацію.

• Диана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44

Не сподобались, влітку взагалі використовувати не раджу

Достоинства:
    Сидять зручно, ніч витримують
    Недостатки:
    До шкіри підгузок дуже мокрий холодний, в порівнянні з moony у яких наповнення висихає, індикатор дуже низько знаходиться

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що у Вас є негативний досвід користування підгузками Goo.N. Ми з таким стикаємося вперше. Ми розуміємо Ваші зауваження стосовно відмінностей між нашими підгузками та продуктами інших брендів, все це дуже індивідуально. Радимо спробувати підгузки більшого розміру, ми припускаємо, що скоріш за все проблема саме в цьому.

• Яна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44

Якість на найвищому рівні.

Достоинства:
    Якість

• Инна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44

Мягкие, комфортные, не парят и не оставляют раздражения

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44

Мʼякі, не давлять, витримують ніч, не протікають. Найкращі. На 7кг нам підійшов розмір 4, 3-ка трохи давила.

• Вікторія
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44

Ідеальні та єдині на які немає подразнень