Отзывы покупателей о Спортивный костюм для девочки комплект подростковый детский оверсайз стильный летний с футболкой коротким рукавом и брюками палаццо из хлопка IRmAS 1360 рост размер 158 серый варенка
- Руслана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 164. Цвет: Светлый серый
Дуже класний костюм.Іде в розмір,тканина м'яка та приємна на дотик.Я брала для онуки своєї,,,вона в захваті.Дякую.
- Достоинства:
- Іде в розмір,тканина якісна
- Недостатки:
- Продавец Milonni
Дякуємо, що відзначили наші зусилля. Ми завжди раді працювати для таких клієнтів, як ви!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 158. Цвет: Светлый серый
Костюм супер!Доці дуже сподобався.Дуже чемні та приємні
продавці.Будемо і надалі замовляти на цьому сайті.Рекомендую.- Достоинства:
- Консультація.Передзвлнили відразу після замовлення.Дуже приємно.
- Недостатки:
- Продавец Milonni
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом. Ваші слова надихають нас рухатися вперед!
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 152. Цвет: Светлый серый
Фото не передає якості, а вона на висоті.Дуже дякую,костюм дійсно класний.
- Продавец Milonni
Раді бачити, що ви задоволені! Ми завжди намагатимемося бути для вас ще кращими.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 164. Цвет: Светлый серый
Костюм класний, розмірна сітка відповідна, якісний! Дякую за швидку доставку!
- Достоинства:
- Гарний костюм
- Продавец Milonni
Дякуємо за вашу підтримку! Ваша подяка – це основа нашого успіху.
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 158. Цвет: Светлый серый
Костюм дуже сподобався, якісна тканина. Рекомендую. Окреме ДЯКУЮ консультанту за поради та професійну роботу.
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец Milonni
Ваші слова вражають до глибини душі. Для нас немає нічого важливішого, ніж задоволені клієнти!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 146. Цвет: Светлый серый
Костюм відмінної якості, безперечно вартує своїх грошей.
- Продавец Milonni
Щиро вдячні за ваш позитивний відгук зразок. Разом із вами ми стаємо кращими!