- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 158. Цвет: Бежевый
Дуже гарний, якісний костюм! Оперативність і приємність при замовленні! Дякую Вам велике!
- Достоинства:
- 200
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Milonni
Ваша підтримка – наш головний успіх! Дякуємо за такі прекрасні слова й емоції.
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 152. Цвет: Светлый серый
Фото не передає якості, а вона на висоті.Дуже дякую,костюм дійсно класний.
- Продавец Milonni
Раді бачити, що ви задоволені! Ми завжди намагатимемося бути для вас ще кращими.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 164. Цвет: Светлый серый
Костюм класний, розмірна сітка відповідна, якісний! Дякую за швидку доставку!
- Достоинства:
- Гарний костюм
- Продавец Milonni
Дякуємо за вашу підтримку! Ваша подяка – це основа нашого успіху.
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 158. Цвет: Светлый серый
Костюм дуже сподобався, якісна тканина. Рекомендую. Окреме ДЯКУЮ консультанту за поради та професійну роботу.
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец Milonni
Ваші слова вражають до глибини душі. Для нас немає нічого важливішого, ніж задоволені клієнти!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 164. Цвет: Бежевый
Костюм гарної якості, донька задоволена, на зріст 158 см взяли розмір 164)
- Достоинства:
- Футболка оверсайз
- Недостатки:
- Продавец Milonni
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 146. Цвет: Светлый серый
Костюм відмінної якості, безперечно вартує своїх грошей.
- Продавец Milonni
Щиро вдячні за ваш позитивний відгук зразок. Разом із вами ми стаємо кращими!
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 128. Цвет: Графит
Дуже гарна якість костюму, рекомендую. Повномірний, нам 128р. на зріст 128 виявився завеликий, але то не проблема, залишили на пізніше. Дуже дякуємо продавцю!
- Продавец Milonni
Ваші враження важливі для нас, і ми щасливі, що вони позитивні. Дякуємо, що обираєте нас!
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 134. Цвет: Графит
Костюм крутий, відмінна якість) Донька задоволена!
- Продавец Milonni
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом. Ваші слова надихають нас рухатися вперед!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Milonni. Рост: 140. Цвет: Графит
Костюмчик отримали дуже швидко, якісно пошитий. Тканина не кошлатиться. Повномірний! Рекомендую продавця)
- Продавец Milonni
Спасибі за ваші добрі слова. Кожен позитивний відгук допомагає нам ставати краще для вас.