Отзывы покупателей о Наушники Air Max Silver серые (2-е поколение) беспроводные полноразмерные Bluetooth с микрофоном и шумоподавлением
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SkrobPowerHUB
На другий день щось відірвалось в середині і почало брязкати. Гроші на вітер.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Просто хлам
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: SkrobPowerHUB
Повне убозтво і гроші на вітер. Розвалилися за місяць
Народ, обходьте це сміття десятою дорогою, якщо не хочете просто викинути свої гроші в помийку. Навушникам ВСЬОГО МІСЯЦЬ! Ставився акуратно, але якість матеріалів тут просто катастрофічна. Зняв навушники, повісив на шию за спину — і всередині просто до біса тріснув шарнір кріплення. Вухо повністю відійшло від основи, порвався внутрішній шлейф, і тепер вони взагалі не працюють. Всередині замість нормального металу якийсь крихкий пресований порошок, який ламається від найменшого повороту чаші на рівному місці.Але це ще не все. За цей місяць вони встигли витріпати всі нерви своєю «роботою». Мікрофон — це окремий симулятор пекла. Варто вийти на вулицю і спіймати хоч мінімальний вітерець, мікрофон намертво відпадає. Навушники постійно доводилося перепідключати по блютузу по сто разів за прогулянку, тому що китайська плата всередині просто злітає з котушок від будь-якого протягу.Гарантія закінчилася, і тепер цей хлам можна тільки віднести на смітник, бо ремонт цієї палі коштує дорожче за самі навушники. Більше ніколи в житті не замовлю тут нічого і вам вкрай не рекомендую. Не ведіться на красиву оправу. Своїх грошей не коштують взагалі, красна ціна їм — нуль. Фото цього позору додаю.- Достоинства:
- Гарна оправа та дизайн, які копіюють оригінал (але це працює лише перший місяць, поки вони не розваляться).
- Недостатки:
- Жахлива якість збірки та матеріалів: внутрішній шарнір зроблений із крихкого силуміну/пластику, який тріснув на рівному місці, коли я просто повісив навушники на шию.
- Адам К***Отзыв от покупателя. Продавец: SkrobPowerHUB
За эти деньги это неплохое качество, не как у Apple конечно но за свои деньги ТОП!
- Достоинства:
- Цена - качество
- Недостатки:
- Пластиковый корпу но не плохой
- Ілля Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SkrobPowerHUB
Гарні навушники, за цю ціну непогані
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SkrobPowerHUB
Навушники гарні прикольні але коробка кітайська та й трохи зажимає голову але рекомендую
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SkrobPowerHUB
Товар відповідає опису, користуюсь без проблем.
- Артур А***Отзыв от покупателя. Продавец: SkrobPowerHUB
Замовив на днях ці навушники.
1. Був приємно здивований що замовлення було опрацьовано та відправлено в неробочий час, навіть без попереднього прохання від мене.
2. Навушники виправдали очікування, характеристики і комплектація відповідають дійсності.
Тому, рекомендую)