Отзывы покупателей о Дорожная сумка - органайзер для документов и гаджетов, для сумки, водонепроницаемая с кодовым замком, кейс для косметики, аптечки (RML) Черный
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Швидка доставка. Персонал на вищому рівні. Сумка мені сподобалася, зручна. Без каркасна - для мене це не недолік.
- Продавец Eligos
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS
- Вадим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Все супер, дякую. Ціна/ якість на висоті
- Достоинства:
- Практична та зручна річ
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Продавец Eligos
- Ярослав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Якість повністю відповідає ціні. Все влаштовує
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Хороший органайзер под документы, цена/качество
- Достоинства:
- Много отсеков
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Все чудово :) все як на фото, документи всі вмістилися. І ще є багато місця. Давно шукала такий органайзер. Дякую магазину за оперативну доставку!
- Достоинства:
- Всі документи помістились
- Лариса А***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Товар сподобався
- Лідія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Дуже задоволена папкою.
Все гарно прошито, замок міцний, тканина цупка.- Достоинства:
- Всі документи тепер будуть у зручній папці і легко можна взяти з собою в укриття.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Eligos
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Чудова сумка, зручна, якісна. Дуже багато відділенью. Кодовий замок справний. Все відповідає опису, я задоволений. Єдиний нюанс, що в моєму випадку код по замовчуванню замка був інакший. В упакуванні було вказано 000, хоча виявлося, що 700. Довелося підбирати вручну.
- Достоинства:
- Багато кишень, якісно, зручно
- Дмитро Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Товар повністю відповідає опису, дуже місткий та якісно виконаний. Покупкою задоволений, рекомендую.
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Сумкв зручна та практична, з якісного матеріалу. Дуже швидко виконали замовлення. Дякую за якісний сервіс!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Eligos
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Гарний органайзер, швидка доставка.
- Достоинства:
- Вартість, зручність, місткість.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Продавец Eligos
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Купувала на подарунок, дуже зручна річ!Замовлю і собі обов'язково)
Швидка доставка, дякую- Продавец Eligos
- Інна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Місткий органайзер. Вартує своїх грошей.
- Достоинства:
- Вартість
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец Eligos
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Гарна якість, швидка доставка.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Зручний органайзер
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Гарний органайзер, зручний, місткий.
- Достоинства:
- Зручність, місткість
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец Eligos
- Бондар Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Доставлено швидко і відповідає опису в повній мірі
- Достоинства:
- Швидко, якісно
- Романюк І***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Органайзер для документів прийшов швидко, чудовий і зручний)
- Гайшинская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Очень удачная покупка! Органайзер хорошо продуманный, даже при полной загрузке не придется долго искать нужный документ. Действительно не пропускает влагу (проверила!). Молнии надежные, легко двигаются. Рассчитан на достаточно большое количество содержимого. Если предметов немного, то с боков будет "просадка" и заломы; поэтому если всего несколько документов, то надо брать что-то поменьше. Спасибо производителю и Розетке!
- Достоинства:
- Вместительный, компактный, соответствует описанию, к тому же со скидкой!
- Недостатки:
- Пока не обнаружила
- Продавец Eligos
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Чудовий органайзер.Товар відповідає опису.
- Петр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Доставили швидко.
Товар виправдав очікування.- Достоинства:
- Якісна річ, приємно тримати в руках.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Eligos
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Сумкою-органайзером задоволена. Купувала її для документів, щоб усе було в порядку і в одному місці. Корисна річ, містка, якісна, оригінальна і стильна. У разі потреби зручно брати з собою в дорогу. Сумку можна закрити на кодовий замок від дітей чи сторонніх, що теж важливо.
Однозначно раджу, не пожалкуєте))- Достоинства:
- Містка, якісна, стильна, зручна у користуванні
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Eligos
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Дякую за оперативне замовлення! Органайзер виправдав всі сподівання!
- Достоинства:
- Секції, якість пошиву
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Якісний товар, за таку суму очікував гіршого
- Достоинства:
- Зручна, гарні матеріали по співвідношенню до ціни.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Все добре, дякую!
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Eligos
- Валентина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Сподобався! Всі документи зараз в одному місті, Дякую виробнику та продавцям за скидку!
- Достоинства:
- зроблений акуратно.
- Недостатки:
- не знайшла
- Продавец Eligos
- Ксенія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Дуже класна сумка все необхідне вмістилося дуже багато відділень. Дякую
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Вже придбали! Зручний та місткий органайзер для документів. Самі важливі документи (паспорта та ІD карти) зберігаються у спеціальних кишенях, є відділи для флешек і різних карток. В великий відділ вміщається багато папок.
Ціна - якість товару 10/10- Продавец Eligos
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Сумка хорошая, пришла очень быстро. Продавец приветливый.
- Вадим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Якісний товар. Дякую продавцю за обробку та оперативність виконання заказу.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Те що треба для організації всіх своїх документів....
- Достоинства:
- Більш-менш норм....
- Недостатки:
- Поки не помітив... Час покаже...
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Хороший та зручний органайзер для документів. Все в одному місці, гарно зручно.
- Достоинства:
- Місткий
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Покупкою задоволен, сумка зручна і всі документи поміститися.
- Достоинства:
- Переваги: Різні відділи для документів, хороша якість.
- Недостатки:
- Недоліки: Немає.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Покупкою задоволена, сумка зручна і всі документи поміститися.
- Достоинства:
- Різні відділи для документів, хороша якість.
- Недостатки:
- Немає.
- Роксолана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Велике дякую за швидку доставку та гарну якість товару.Замовляла вже вдруге на подарунок,органайзером всі залишилися задоволені.
- Достоинства:
- Якість,розмір
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый
Гарний органайзер, функціональний - має багато додаткових відділень, виготовлений з якісного матеріалом, має можливість закріплення на ручці чемодану, що зручно. Товаром дуже задоволений
- Достоинства:
- Якісний матеріал, функціональність.
- Недостатки:
- Не виявлено.