- Ігнат Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон
Стіл сподобався
- Достоинства:
- Плоский
- Недостатки:
- Тепер він не мій
- Продавец Майк
Дякуємо за Ваш відгук!!!))))
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель
користуюсь півроку. ніяких нарікань. максимально універсальний, завдяки своїй конструкції. кайф для орендованого житла, бо можна легко перевезти. якщо захочу придбати інший, то цей точно не буде відправлений на olx. шкода, що не виробляєте столи, з такою конструкцією, але 120-140 см. це єдина претензія до виробника. у мене монітор 24", якщо захочу придбати 27", то буде проблематично розмістити все необхідне на столі.
- Достоинства:
- конструкція
- Недостатки:
- хотілося б варіант на 20 см довший, з можливістю охайного кабельменеджменту
- Продавец Майк
- АртОтзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома
Просто отличная вещь!!!! Качество материалов хорошее, обычное, обычная ДСП, обычный профиль мет-ий, обычный крепеж, добавить нечего. Не знаю сколько проживут петли, но это вообще мелочь…
Доставка - 5, все четко и вовремя, звонок от менеджера был сразу.
Упаковка - 5 , и доп. защита на углах от сколов.
Частичная сборка - 5, все супер, докручивать, выравнивать ничего не надо.
Общий вид, функционал (книжка) и тп - всё отлично.
Распаковка и сборка занимает 10 минут, с перекуром . Справится подросток, девушка, бабушка, дедушка…..))))
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️- Недостатки:
- Продавец Майк
Дякуємо Вам за позитивний відгук та високу оцінку нашої роботи! Користуйтеся із задоволенням!)
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель
Варто зазначити що це все таки малий робочий стіл, для повноцінного робочого місця не вистачає ще 20-30см довжини, однак особисто мені цей стіл підійшов прямо ідеально і влізло практично все що я планував. Збирається швидко і просто, по суті треба закрутити 3 болта, інструмент для закручування в комплекті. Якість дерева хороша, ніжки стійкі. По фото: ноутбук 15,6 на підставці, монітор 27 дюймів помістилося все впритик ідеально
- Достоинства:
- Глибина, якість, мобільність
- Недостатки:
- Не так вже і багато місця
- Продавец Майк
- Роман П***
руки то висят, плохо
- Соня Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сан-Марино
Я в захваті, дуже крутий стіл. Є фіксатори, знизу можна підкрутити, якщо підлога не рівна, дуже легко збирається.
- Достоинства:
- Компактний, гарний колір.
- Продавец Майк
Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия
Все чудово вписалося в інтер'єр. Тепер у мене є робоче місце в дальньому кутку від жінки ;) Легко збирається, впевнено тримається.
Продавець має бути взірцем для інших продавців, легко спілкуватись, швидко вирішує питання.- Достоинства:
- Ціна, якість, професіоналізм продавця
- Продавец Майк
Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук!
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель
Купил два стола: дом и офис.
Качество ДСП хорошее, собирается за 2 минуты с помощью шестигранника (идёт в комплекте), кому удобнее – отвёртка с шестигранной битой. Не нашёл информации о заявленной макс. нагрузке, но при эксплуатации выдерживал неоднократно 80 кг без повреждений и поломок, если равномерно распределить нагрузку по всей плоскости столешницы, на все 4 ножки. Также каждая ножка имеет регулировку по высоте, что очень удобно. Петли ходят плавно, без заскоков. Шикарный стол за свои деньги. При распаковке обращайте внимание что болты чаще всего примотаны скотчем к каркасу либо к упаковке, а не утеряны при комплектации/транспортировке. Устойчивый в разложенном состоянии. На нижней поверхности столешницы есть фиксаторы для ножек. По углам столешницы от изготовителя надеты съёмные пластиковые накладки для избежания повреждений в процессе транспортировки. Площади столешницы достаточно для размещения ноутбука 15,6', документов формата А4, телефона, чашки и другой мелочи. Высота стола комфортная для работы.
Также вопрос к продавцу/изготовителю: будет ли в ближайшее время возможность заказать стол в цвете "Таверна"?
Спасибо!- Достоинства:
- Прочность, компактность, удобство при использовании.
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец Майк
Доброго дня!! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно. Користуйтесь із задоволенняь))) Нажаль колір "Дуб Таверна" знято з виробництва.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сан-Марино
Треба було на зйомну квартиру робочий стіл для комп'ютера. Швидко приїхав. Збирати легко, виглядає стильно. Як для складного стола, досить міцна конструкція, не хитається, коли на ньому пишешь чи малюєшь. Плівка покриття добре поклеїна-за майже рік користування ніде не повздувалась. Складається в дуже невелиску пласку форму, котру зручно перевозти та зберігати. Покупкою задоволена, жалкую, що немає більших столів з такою ж функцією складання.
- Достоинства:
- Легкий, зручний, не хитається, складається, якісне покриття.
- Продавец Майк
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно. Користуйтесь із задоволенням!!!
- вячеслав б***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон
Цей малюк просто казка. Брав коли приходять гості, щоб бистро скласти і бистро зложить. Для маленької кухні це супер. Колір чудовий.Упакован в фірмену коробку ,дуже гарно. Качество на висоті. Не хлипкий ніжки регулюються. Просто все чудово. Дякую продавцю за таку гарну, корисну,чудову річь.
- Достоинства:
- Розкладний. Невеликий.
- Недостатки:
- Їх нема
- Продавец Майк
Дякуємо Вам за відгук!) Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням)).
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома
Простой, лёгкий.
Упакован хорошо в картонный ящик в разобранном виде: крышка отдельно и рама отдельно. Но плотно скреплено.
Сборка с 3х винтов и конформатный ключ(шестигранник) в наборе.
Внизу есть регулируемые ножки.- Достоинства:
- Не плохой. Для чего-то лёгкого и окуратного использования.
- Недостатки:
- Лично как по мне ,жаль что центр веса не сбалансирован и в собранном виде он сам не стоит,нужно подпирать чуть под уклоном под стену
- Продавец Майк
Дякуємо Вам за відгук! В зібраному вигляді стіл самостійно не стоїть, йому потрібна опора.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон
Чудовий стіл
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель
Дуже крутий стіл. Розглядав між Jysk/Ikea, та зовсім не жалкую, що купив даний товар. Ціна-якість ТОП. Збирається за 2 хв, не хитається, дитина задоволена.
- Достоинства:
- Гарна та швидка збірка
- Продавец Майк
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Користуйтеся із задаволенням!)
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель
Стіл зручний, не хитається. Зібрали за 5 хв
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сан-Марино
Замовили для праці за ноутом. Приїхало вчасно, товар - відповідає характеристикам. Простий у збірці, місця багато не займає, можна використовувати як для роботи, так і для інших потреб - наприклад, із швейною машинкою. Котики зацінили )))
- Достоинства:
- Гарний компактний столик
- Недостатки:
- не знайшли
- Продавец Майк
- Руслан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Таверна
Давно шукав нормальний складний стіл. Дуже сподобовся. Місця вистачає для ноута та дрібниць. Ніжки регулюються, каркас надійний, фіксація ніжок, столешня тонка але свою функцію виконує, класне кромкування. Навіть капелюшки гвинтів пофарбовані в колір каркасу - дрібниця, але приємно.
- Достоинства:
- Класний, складається, не суперважкий
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец Майк
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель
Удобный стол, цвет очень нравится. Размера хватит на ноутбук + монитор, думал будет меньше. Достаточно качественно сделан: не шатается, не прогибается.
- Достоинства:
- Мобильность, материалы, цвет
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Продавец Майк
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома
Користуюсь цим столиком місяць, жодних нарікань. Наче й невеличкий, але зручний. Стійкий, ніжки фіксуються.
Прийшов добре запакований, без пошкоджень.
Для тих, хто вагається - беріть, не пожалкуєте!- Достоинства:
- Компактний, зручний, якісно зроблений
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон
Стол хороший ТОП за свои деньги !!! Легкая сборка ))) удобный,красивый стол я доволен
Доставка новой почтой обошлась 255 грн- Достоинства:
- Удобный при переезде
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Белый
Дуже красивий стіл, компактно складається, міцно стоїть, рекомендую.
- Достоинства:
- Функціональність
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец Майк
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон
Стол просто огонь не шатается собрал за 10 мин приятный материал не прогадал рекомендуют
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Нету вообще
- Продавец Майк
Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- МаксОтзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель
Ідеальний стіл для літнього офісу на балконі.
Коли замовляв були сумніви, що стіл буде достатньо стабільним, але, як й писали інші покупці — стоїть упевнено.
Робоча поверхня достатньо велика, але не завелика, що дозволяє поставити його у маленьких приміщеннях. Ну і те що він складається — великий плюс. У моєму випадку, я зможу його на зиму скласти і поставити у кімнаті до наступної весни/літа.- Достоинства:
- Ціна, компактність, якість
- Продавец Майк
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Ирина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома
Чудовий, якісний стіл за свої гроші!
- Достоинства:
- Легко складається, не громіздкий та акуратний, ніжки регулюються по висоті, оплата частинамии
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель
Стол супер, качество хорошее, товал пришел без дефектов, советую
- Достоинства:
- Быстро можно сложить и убрать
- Недостатки:
- Недостатков нет
- Продавец Майк
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель
Все супер!
- Продавец Майк
Дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома
Зручний та максимально легкий у збиранні!
- Достоинства:
- Якість матеріалів, легкість зборки
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия
Компактний, дуже легко збирається, є багато місця під ногами що є великий плюс, одним словом мені сподобався, рекомендую)
- Достоинства:
- Розбирається, компактний, мобільний
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Таверна
Красивый, аккуратный, удобный, лёгкий. У меня идеально фиксируется в собранном состоянии шведской стенкой. Собирается и разбирается легко. Я очень довольна покупкой!
- Достоинства:
- Лёгкий, разборной
- Недостатки:
- Не заметила
- Продавец Майк
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Белый
Нормальий стіл, пристойно виглядає. Гарно запакований (не потребує додаткового пакування від перевізника )
- Достоинства:
- нормальний конструктив ( болти потрібної висоти)
- Продавец Майк
- Ігор Г***
крісло класне
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель
Крутий стіл, гарна якість, дуже стильний. Прийшов добре запакований, з захистом на кутах. В збиранні взагалі не складний, я змогла зробити це самостійно. Для моїх потреб і ігрового крісла розміри ідеальні. Дуже дякую за гарне обслуговування і вчасну доставку!
- Достоинства:
- Все добре
- Продавец Майк
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Антон Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия
Дякую, дуже гарний стіл. Компактний та зручний!
- Достоинства:
- Вигляд. Зручність. Ціна.
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон
Стол использую две недели. Покупал для решения задачек по математике - хобби у меня такое. Перед занятиями раскладываю, после - складываю и приставляю к стенке.
- Достоинства:
- Складывается, раскладывается, не шатается, цена - меньше 50 долларов
- Недостатки:
- не выявлено
- Продавец Майк
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия
Чудовий стіл!
- Достоинства:
- Компактний,зручний..
Дякуємо за Ваш відгук!
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель
Хороший стіл, замовляв вдруге вже батькам на подарунок.
- Достоинства:
- за свою ціну хороша якість, та витримка ваги, спокійно можна ставати зверху або робити сетап для пк.
- Продавец Майк
Дякуємо за відгук. Приємного користування!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия
Покупал давно. Служит хорошо. Проблем нет, дефектов нет. Все целое. Рекомендую.
Работаю за ним с ноутбуком, места вагон.- Продавец Майк
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон
БОМБА!!!
- Достоинства:
- Волшебный стол!
- Недостатки:
- Ни в коем случае
- Продавец Майк
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задаволені покупкою!))
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель
Чудовий розкладний стіл, повністю відповідає очікуванням. Найкращий в даному сегменті "ціна та якість".
Спочатку подумав, що прийшов без комплеткуючих - болти та ключ, оскільки в коробці їх не виявив, але потім знайшов їх приклеєними до обгортки, в яку стіл було загорнуто. Було б добре десь вказати цю інформацію, оскільки читаючи попередні відгуки, через неочевидність їнього розташування, їх легко можна викинути на смітник, так і не знайшовши в коробці.- Достоинства:
- Ціна, масса, габарити.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец Майк