Отзывы покупателей о Ножной насос для надувных матрасов, кроватей, подушек и товаров для отдыха жёлтый
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Yura & Maria Space
Все супер, дякую.
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Yura & Maria Space
Хороший товар
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Yura & Maria Space
Супер !! Все добре
- Достоинства:
- Легкий, мобільний. Більше не для великих об'ємів чи матраців
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Yura & Maria Space
Все ок. За свою ціну гарний товар. З задачею справляється
- Анастасія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Yura & Maria Space
Свої функції повністю виконує, товаром задоволена
- Недостатки:
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Yura & Maria Space
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Yura & Maria Space
На фото не видно його розмір,як виявилось,що він маленький,та і по конструкції такий собі. Повітря качає,але матрас 180*200 накачати ним,це той ще квест. Дуже повільно,малий обсяг повітря вбирає в себе і повільно відновлюється після спуску ,тому краще брати надійний та дорожчий,бо цей не для великих речей
- Недостатки:
- Маленький
- Продавец Yura & Maria Space
Дякуємо за відгук. Розміри та основні характеристики насоса вказані в описі товару. Ця модель призначена для накачування матраців, кругів та інших надувних виробів, проте швидкість накачування великих матраців залежить від їхнього об'єму. Вашу думку врахуємо для покращення опису товару.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Yura & Maria Space
Це жах, він зламався в друге використання.
Не рекомендую.
Качати матрас ним будете вічно, краще доложить трішки та купити ручний спеціально для матраса.- Продавец Yura & Maria Space
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас склалося таке враження. Раніше ми не отримували подібних скарг, і більшість наших покупців залишилися задоволеними цим товаром. Якщо насос вийшов з ладу вже після другого використання, будь ласка, зв'яжіться з нами — ми обов'язково допоможемо вирішити ситуацію.