- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Купил эту мини-болгарку VOLLYX для домашних нужд и мелкого ремонта. Первое впечатление — очень удобный хват, в руке лежит как влитая.
Для чего она идеальна:
• Подрезать пластиковые трубы или плинтусы.
• Срезать закисший болт или гайку там, где большой болгаркой просто не подлезть.
• Мелкие работы по металлу (тонкая арматура, жесть).
Мощности в 500W хватает для аккуратного реза, но не стоит на неё сильно давить — это всё-таки мини-инструмент. Огромный плюс, что в комплекте идут два аккумулятора: пока один работает, второй на зарядке. Диски стандартные для этого класса (76 мм), найти их в магазинах сейчас не проблема.
Кейс качественный, всё лежит на своих местах, не болтается. За свою цену (особенно со скидкой 40%) это маст-хэв в арсенале любого мастера. Для серьезного строительства она не заменит сетевой инструмент, но как вспомогательный гаджет — выручает на 100%.
Рекомендую к покупке!- Достоинства:
- Компактность, мобильность, наличие кейса и двух аккумуляторов. Цена по акции супер.
- Недостатки:
- Не для тяжелых работ
- Святослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудова болгарка, якісно зроблена, для дрібних робіт просто ідеальна. Нічим не гірша за безколлекторну. Для дрібних домашніх робіт чудова і безпечна!.
- Достоинства:
- Недорого, компактна, якісний акумулятор
- Недостатки:
- Щітковий двигун, але за цю ціну іншого і бути не може
- Продавец Eligos
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Бистра доставка, відповідає опису.
- Володимир Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Працює, для дрібних домашніх робіт.
- Достоинства:
- Ціна, вага.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Eligos
- Михаил Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Хороший інструмент за свою ціну!Дуже зручний в руці, ідеально підходить для невеликих робіт. АКБ підходять від шурупокрута RZTK RD 1220Li
- Достоинства:
- Ціна якість, два АКБ в комплекті на 12 В
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Дуже якісна і корисна річ у побуті
- Достоинства:
- Робе від аккумулятора
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Eligos
- Александр Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товаром задоволений. Гарна річ, своїх грошей однозначно коштує.
Роботою магазину задоволений.- Продавец Eligos
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Для квартирных задач достаточно, брал для подрезки порожков железных на пол и для подрезки потолочного карниза, с задачей справилась на ура
- Достоинства:
- Цена, компактная, легкая в использование
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Болгарка наче непогана за такі кошти, повністю ще не тестував, круги краще купляти distar kolibri або терміт, цей що на фото замовляв в іншому магазині ріже але бачу надовго не хватить.
- Достоинства:
- Для делікатних робіт вистачить, звісно керамограніт метрами ви нею не поріжете для цього є аналоги других брендів і ціна там буде від 10,000 грн
- Недостатки:
- Кейс слабенький надовго не вистачить, але не біда за такі кошти він для мене що є що немає.
- Продавец Eligos
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Бімба! Для невеликих робіт просто супер! Красно дякую!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все супер, покі все працює
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудова болгарка, зручна у використанні, приємним бонусом є пластиковий кейс. Різав металеву пластину завтовшки 1 см впоралась на відмінно.
- Достоинства:
- В описі
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товаром задоволений. По відношенню ціна- якість все добре. За довговічність сказати нічого не можу, купив тиждень назад.
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Товар прийшов швидко. Якість відмінна!
- Продавец VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Акумуляторну болгарку купляв дядькові півтора роки на день народження йому сподобалось тепер батькові купляю теж в подарунок
- Достоинства:
- Що дають 12 місяців гарантії
- Недостатки:
- Все чудово недостатки в нема
- Кирило Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Цена качество
- Достоинства:
- Недостатки:
- За такі гроші не знайшов
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Гарна болгарка за свою ціну. Не завадило б побільше потужності, але компенсується автономністю.
Не варто чекати заміни нею мережевої.- Достоинства:
- Комплектація, автономність.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все чудово!
- Достоинства:
- Розмір
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все супер.Правда круги і комплекті тільки відрізані,а мені треба був для кераміки Але купив окремо.І кейс звісно не ухти.Бажає кращого.Не надійний.А так все супер
- Достоинства:
- Компактна,не шумна.мобільна
- Недостатки:
- Не виявив по ки що.
- Андрій П***
Присоединяюсь к мнению,что кейс оставляет желать лучшего.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Відмінна річ. Працює добре.
- Достоинства:
- Компактна.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Eligos
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Дуже гарна
- Достоинства:
- Маленька та компактна
- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товар гарний і зручний
- Достоинства:
- Компоктний
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
За свои деньги отличный товар.
- Достоинства:
- Маленький,компактный,удобный.
- Недостатки:
- Пока невыявил.
- Продавец Eligos
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
це вже друга покупка "міні-болгарки". Один з приладів перейшов у власність до автомеханіка. Зі слів власника з своїми задачами справляється - надрізати, відрізати в важкодоступних місцях, .
- Достоинства:
- Ціна, якість, комплектація
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец Eligos
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товаром задоволений, то для чого його придбав відпрацьовує на повну, трудно доступні місця, та маленькі відрізи, гільз наконечників під опресовку, а також короба та лотки підправити саме те, пластикові щити як масло!
Аккумулятор звісно не вистачає на довготривалу роботу, але за ціну, якість це не критично.
Дякую за швидку відправку і зворотній зв'язок!- Достоинства:
- Легкість у виконанні, змога працювати у тяжело доступних містах
- Городнюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Хороша штука для дрібних робіт, все прийшло ціле, у кейсі, окрім болгарки, два акумулятори, зарядка і шліфувальні диски
Сподіваюсь, що у роботі покаже себе добре- Достоинства:
- Невисока ціна, компактність
- Недостатки:
- Поки не знайдено
- Продавец Eligos
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товаром полностью довольна.
- Достоинства:
- Цена, размеры.
- Недостатки:
- Не обнаружено.
- Продавец Eligos
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товар прийшов швидко. Якістю болгарки задоволений. Все працює на відмінно. Два акумулятора та п'ять дисків це класний бонус. Постачальника рекомендую. Розетке плюс за безкоштовну доставку.
- Достоинства:
- Швидко, якісно, своїх грошей вартує...
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Eligos
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
При спробі надрізу на металі 4 мм, не зупиняється. Для дрібних робіт саме те, що потрібно. Не раджу використовувати замість кутової шліфмашини ("болгарки").
- Достоинства:
- Ціна, комплектація
- Продавец Eligos
- Юрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Хороша болгарка для мінімальних та дріб'язкових "хатніх" робіт
- Достоинства:
- Акумуляторна , маленька , ціна
- Недостатки:
- Не виявив , взагалі за такі гроші усі недоліки можна пробачить
- Продавец Eligos
- Антоніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Машинка хороша. Брали на подарунок. Брату сподобалось, йому саме така й була потрібна, маленька, зручна.
- Достоинства:
- Компактність
- Валерий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Я думал будет хуже. Но там нормальная болгарка
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Отримав я маленьку без дротову болгарочку вчасно,без будь яких запізнень.Вся інформація про її роботу яку я отримав із рекламної характеристики підтвердилася без перебільшень і прикрас.Мене це повністю задовільняє.Вона повністю виконує свою роботу,навіть необхідна для тих в кого є автомобіль.Дякую продавцеві за реалізацію даної продукції,особливо в час вимкнення світла.
- Достоинства:
- Працює без світла і не погано.
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец Eligos
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Болгарка дуже гарно запакована, все працює. Брала на подарунок чоловікові - залишився задоволений)
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Спасибо продавцу. Я доволен всем. И товаром, и скоростью отправки, и продавцом!!!
- Достоинства:
- Для того что мне необходимо, товаром доволен.
- Недостатки:
- нет регулировки скорости. но для 12v и 1500 мАгод этого хватает с головой.
- Продавец Eligos