Отзывы покупателей о Картина по номерам Пейзаж. Дом в саду 40*50 см Идейка KHO 6348

Код:  591959929
Оценка пользователей 4.2/5
  • Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Idea art. Размер картины: 40 x 50

Смотрится очень красиво и реалистично.Цвета очень приятные.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50

Отличная картина, радует глаз. Расписывать было легко. Удобно, что можно по qr-коду посмотреть карту и приблизить самые маленькие цифры, которые сложно различить невооруженным глазом.

• Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50

Картина по дате производства очень свежая, буквально месяц, но краски не все качественные. Многие цвета как слизь, просвечивают и плохо ложатся. Есть запах краски. Раньше за Идейкой такого не замечала.

• Юлия В***

Красивая картина, свежие краски

Добрий день, дякуємо за ваш відгук та за вибір нашого продукту!

• Катерина Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50

Картина гарна. Давно купую картини ідейки, але такої жахливої якості фарби не були ніколи . Більше немає бажання купувати картини цієї фірми

Недостатки:
    Фарба лягає плямами і з просвітами. Жихливі фарби стали з різким неприємним запахом.

Добрий день! Ми цінуємо кожного нашого клієнта і завжди відкриті до ваших відгуків. Дякуємо, що поділилися своїми думками. Ми обов'язково врахуємо цю інформацію. Нам дуже шкода, що ви залишились незадоволені фарбами. Проте хочемо запевнити, що усі наші фарби безпечні та мають усі відповідні сертифікати якості.
      З повагою
      команда Ideyka

• Алла Г***
    Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50

Розписувала із задоволенням. Фарби приємні. Жаль, що немає закріплюючого покриття.

Добрий день, дякуємо за ваш відгук та за вибір нашого продукту! Для фінішного покриття рекомендуємо додатково використовувати акриловий лак.