Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Телевизор THOMSON 32FQG3S15CW

Код :  592042531
  • Сергій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый

Чудовий телевізор!
    Підключив через Wi-Fi, все літає! Нема жодних лагів ...
    Є всі необхідні мені виходи для підключень!
    Пульт огонь! З підсвіткою! З добротного пластику, міцний!
    Звук просто шикарний! Я задоволений на всі 100 % Рекомендую!

Достоинства:
    Якість!
    Недостатки:
    Нема!
  • Сергій М***

У використанні 1 місяць. Загалом, цілком гарний телевізор. Корпус безрамковий, але сама матриця, по периметру, має рамку приблизно 1 см. Хороший звук, а якщо підкрутити еквалайзер, то навіть дуже хороший. Хороше зображення, яскраве, кольори, контрастність. У темряві, є ледь помітні засвіти з обох боків. Я залишив заводські параметри зображення, мені сподобалися. Пульт з підсвічуванням – це "бімба"! Він зручний та збалансований за вагою. Телевізор можна вмикати від зарядної станції. У комплекті є кабель "авто-прикурювач". Але напевно можна і стандартним DC. Ефірний Т2 працює якось дивно, іноді не бачить сигнал по всіх каналах. Оболонка на Android (була актуальна версія із коробки), очікувано іноді тупить та лагає, тому я не здивований. В описі вказано європейський виробник (саме виробник!), але насправді це не зовсім так. TV під брендом Thomson сьогодні розробляються і випускаються китайською корпорацією TCL Technology або сторонніми фабриками за її ліцензією. Підсумовуючи все сказане, покупку можна назвати вдалою. Переваги значно нівелюють дрібні недоліки. Ще й доставка до квартири безкоштовна )

• Олександр О***

Хороший телевизор. Быстрая настройка, безрамочный дизайн, пульт с подсветкой. Белый цвет придаёт лёгкости в интерьере.

Достоинства:
    Пока одни плюсы.
  • Євгеній

В 2021 році купував Телевізор Thomson 50UE6400 у вітальню працює ідеально. В кухню мій вибір припав на 32 діагональ і не пошкодував. Настройки швидкі через вайфай, гучність звуку така, що приходиться зачиняти до вітальні двері. Кольори зображення відповідають характеристиці телевізора. Зручний пульт для користування. Я задоволений покупкою.

• Андрей
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый

Прислали белого цвета. Заказывал не такой. Хотел отослать обратно но уговорили оставить.

Достоинства:
    телевизор понравился. Смарт работает отлично. Обновиля как положено
    Недостатки:
    Не соответствует фоторафия на сайте