Отзывы покупателей о Вертикальный пылесос циклонный 2в1 энергоэкономный (насадки для всех видов покрытий)

Код:  592051426
Оценка пользователей 1.2/5
  • Катерина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: N'ОК. Цвет изделия: Черный

Купувала мамі на подарунок. Привезла увімкнули, попрацював хвилин п'ять з'явився неприємний запах. Пилосос не працює...

• Микола Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON

В середині циклона стоїть паперовій фільтр, в продажу такого нема

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    У насадці нема турбощітки, замість неї просто дірка. Не така як на фото і по килиму ковзає тільки коли тягнеш на себе
    • Продавец  MIRON

Нам прикро, що склалась данна ситуація! Перевіримо данну інформацію на складі та змінимо її на сайті якщо вона не відповідає дійсному. Данного товару продали небагато та з ними проблем не було.

• Олег Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Цвет изделия: Черный

Пылесос никакой,упал фисташка так он не может втянуть.Деньги на ветер.Однозначно Не рекомендую!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: H1 STORE. Цвет изделия: Черный

А от розчарувало саме кріплення до пилососа …. Просто дві пластмасові трубки які треба скрепити і приєднати до пилососа… пластик тонкий. я б не радила за такі гроші. До цього купувала на розетці за 1200 набагато краще був.

Достоинства:
    Турбощітка та насадка для килимів просто супер…
  • Яніна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berry. Цвет изделия: Черный

Кожну хвилину потрібно чистити фільтр, бо так не тягнутиме взагалі, відправляла назад на ремонт, бо як тільки включили, то за хвилину пилосос уже нагрівся і не тягнув пил. За відправку туди оплатили вони, але щоб забрати пилосос, вже платила я. в описі пише що насадка для ковра але приїхав пилосос з простою насадкою, де нема щіточок чи механізму що виштовхує та ховає щітки. Коли я запитала, то мені сказали, що є тільки звичайні насадки, які взагалі не відповідають ні фото ні опису. Не рекомендую взагалі. Даремна трата грошей. Я розчарована на всі 100%.

Достоинства:
    Маленьке і зручне в руках
    Недостатки:
    Вистачає колби на 2-3 хвилин. Роботи, навіть не встигаєш попилососити одну кімнату, як фільтр забивається пилом в пилосос уже не тягне. Просто витрусити не вистачає, ти маєш почистити, помити фільтр щоб він знову ту хвилинку хоч трохи втягував сміття
    • Продавец  Berry

Доброго дня. Отже якщо брати ремонт то ми оплатили що туди що назад доставку у нас є квитанції. При запиті повідомили лише про одну насадку яка дійсно від виробника інша

• Продавец  Berry

Інші насадки як вказані такі і йдуть. Пилосос 600Ват тому від тягне менше ніж звичайний пилосос але майстер це провіряв і все було добре.

• Продавец  Berry

Проте щоб знову ж таки запевнитися. Ми наразі відключимо цей товар щоб пройти ще раз перевірку. Дякуємо