Отзывы покупателей о Перфоратор STARK RH-930 PROFI (140930010)
- Евгения М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Був придбаний за готівку даний товар 24 липня на подарунок (продавець Розетка), проте через 1,5-2 години змушена повернути цей товар через істотний недолік (як виявилося вже в дома, не поверталася ручка вибору режиму роботи), при цьому перфоратор навіть не включався, оскільки сенсу в цьому вже не було. Проте, при оформленні повернення товару у відділені Розетка, консультант,як виявилося, не оформив повернення товару і не вернув кошти, а прийняв товар лише на діагностику з метою проведення гарантійного ремонту. Я цього не просила, мені не потрібен ремонт ще новоі речі, яку жодного разу ще не використовувалася. Я хочу повернення коштів за товар з недоліками і маю на право.
- Евгения М***
Проблема вирішена, кошти повернули
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За рік втрете дістав, щоб зробити 4 отвори і на третьом отворі він пестає працювати. Що про нього можна ще сказати?
- Недостатки:
- Не зробив і 10 отворів (за час свого існування), як перестав працювати.
Представник постачальникаДобрий день, Олександре! Дякуємо за відгук! Рекомендуємо скористатися гарантійним обслуговуванням і звернутися до сервісного центру ТМ STARK.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний перфоратор, брав для буріння направляючих під натяжні стелі. Однією рукою тримати дуже зручно
- Достоинства:
- Легкий, гарні характеристики
- Недостатки:
- Відсутня в наборі пильова насадка
- Олег С***Продавец: Rozetka
Внутри - обычный bosh 2-24;2-26. Все тоже самое. Только красный корпус и цена адекватная. Запчасти с боша подходят, но мне показалось, что пьяный подшипник тут выглядит надёжнее, чем в боше, болезни - тежи - гильза, переключатель (снимается так же , как и на бошах)
- Достоинства:
- Цена , хороший бой
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олеже!
Дякуємо за ваш відгук! Приємного користування!