- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подаючий стіл люфтить. Приймаючий стіл зроблений зі штампованої бляхи і він стає не в одній площині з подаючим столом. До того ж приймаючий стіл деформується від зажимання. Загалом виглядає гарно. Працює без вібрації і тихо. Але за такі гроші можна купити два китайських рубанка і хотілося щоб цей мав якусь точність в обробці. Я не дуже задоволений. Спробую попрацювати ним відпишу про точність в обробці.
- Андрій К***
То навіщр ставив 5*???
- Олександр Ч***
Ще не ставив оцінки. Майже не працював ним.
- Ivan L***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша якість, тримається купи і працює без ривків. Сосну чи ялину обробляє на ура.
- Достоинства:
- Хороший простий рубанок
- Недостатки:
- Не тримається пластиковий обмежувач для захисту ножів коли виключений.
- Олександр Ч***
Як в нього з геометрією? Направляючі паралельні?
- Іван Л***
Паралельного упору в комплекті не має, підошви добре виставлені. Я зробив приспособу для паралельного упору, в боксх є отвори з різьбою м6 куди можна вкрутити все що потрібно.
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний рубанок, якби ще їх робили для шульги, бо доводиться вчитися працювати правою рукою. Інакше вся тирса летить в труси та обличчя. На фото видно все на ділі, вигляд досок до і після обробки. Тому писати ще щось зайве.
- Достоинства:
- Дуже точно регулюється глибина обробки!
- Недостатки:
- не має, але я б добавив якийсь башмачок як в деяких китайських моделях, щоб можна було ставити на рівну поверхню як пилу циркулярну, бо вже кілька раз пошкрябав оброблену поверхню)
- Иван Б***
Так в этой модели есть башмак, он присутствует на фото и на коробку?!
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказывала мужу на подарок .Уже испробовал , понравился .Небыло гарантии при получении.Позвонили на линию , обещали прислать через пару дней.
- Олександр Ч***
Відправили гарантію?
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень быстро доставили, комплектация и характеристики согласно описанию. Данный инструмент очень качественный и надежный, хорошо обрабатывает поверхность. Доволен своей покупкой, рекомендую!
- Достоинства:
- Удобная регулировка глубины обработки, равномерно обрабатывает поверхность, качественно собран
- Недостатки:
- Не нашел
- vbod v***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Що робити якщо після покупки не виявив гарантії на товар? ссылка
Эксперт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. З докладною інструкцією по отриманню або заповнення гарантійного талона Ви можете ознайомитись за посиланням . Також Ви можете звернутися до наших менеджерів за номером (044) 364-83-65, і вони допоможуть Вам у вирішенні даного питання.
- ГригорійПродавец: Rozetka
Рубанок хорошої якості, гарно очищає поверхню, легко працювати,з роботою справляється на ура. Дякую Розетці за швидку доставку та гарне обслуговування.
- Достоинства:
- Зручно та легко працювати
- Павлишко П***Продавец: Rozetka
Якісний товар. Зручний у використанні потужний
- Достоинства:
- Бош
- Олег П***Продавец: Rozetka
Отличный рубанок работать мне понравилось очень хорошо оброляе поверхности ровно мощности вполне достаточно для профессиональных работ спасибо большое Bocsh
- Достоинства:
- Качество хорошо сидит в руке
- Недостатки:
- Нет однозначно
- RuslanПродавец: Rozetka
Якісний рубанок, працює добре, гарно та рівномірно обробляє поверхню, стругати з ним легше та швидше, зручно тримати в руках. Покупкою задоволений!
- Достоинства:
- Якісний, відмінний у роботі, зручно тримати в руках
- ВикторПродавец: Rozetka
Отличный рубанок, для указанных характеристик достаточная мощность.
- Юлия В*** КібенкоПродавец: Rozetka
Очень хорошая интересная и качественная вещь Хорошо справляется со своими задачами
- Достоинства:
- Супер
- Ігор П***Продавец: Rozetka
Яка країна виробник