- Підопригора Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Monkey. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Моя Булочка в захваті!
- Продавец Monkey
Дякуємо за відгук) Будемо чекати на Вас знову)
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Край. Вес 1 шт: 10 кг
Все супер.
- Продавец Край
Оксано, дякуємо за відгук! Нехай ваш улюбленець смакує із задоволенням)
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: treats4pets. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.6 кг
Нашому песику підійшов.
- Достоинства:
- Вітчизняний виробник. Ціна.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.6 кг
Замовив і дуже не задоволений. Одна упаковка з підходящими строками придатності інша взагалі прострочена!
- Достоинства:
- Корм взагалі не поганий.
- Недостатки:
- Строки придатності
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Monkey. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Радует наличие скидки - раз, благодарю за быструю и бесплатную доставку (на следующий день) - два, и ОСОБЕННО приятно было обнаружить дополнительный бонус - лакомство, собакену стало вдвойне интереснее участвовать в распаковке! Спасибо огромное
- Достоинства:
- Быстрая доставка
Лакомство в подарок - Недостатки:
- —
- Продавец Monkey
Дякуємо за відгук) Будемо чекати на Вас знову)
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.6 кг
Корм не підійшов зовсім, до цього брали 2 рази такий корм тільки для малих порід- склад корму ідентичний, відрізняється тільки розмір корму, але, якщо попередній корм підійшов і все було нормально, то на цей корм - у собаки виявилась алергія, собака блювала і запах корму зовсім інший.
Не знаю чи підробка чи зіпсований, чи інший склад, але не рекомендую.
Наша собака до цього взагалі не страждала на алергію- Недостатки:
- Викликає алергію
- Віктор
Оригінал, просто не підійшов.
- Катерина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.6 кг
Задопомогою цього корму алергія почала проходити. Їсть із задоволенням.
- Достоинства:
- Ціна по акації
- Недостатки:
- Для середніх порід великі гранули
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку! Нам надзвичайно важливо чути зворотній зв'язок від наших клієнтів!
- Елизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Monkey. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.6 кг
Отличный корм, собака уплетает только так)
Пахнет вкусно, состав хороший, цена приемлемая.
Полностью довольна товаром и работой магазина, быстрое обслуживание и отправка.
Спасибо!)- Продавец Monkey
Дякуємо за відгук, чекаємо вас знову! :)
- Дин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.6 кг
Хороший корм, цена - качество.
- Достоинства:
- Отличный состав корма, моей собаке аллергику самое то
- Недостатки:
- Оказались уж слишком большие гранулы
- Ніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Брали корм для шарпея (3місяці). До цього пробували Клуб 4лапи консерви для цуценят і Optimeal для цуценят, але нам вони не підійшли, бо викликали алергію у собаки. Собака алергетик, тому почали шукати гіпоалергенний корм для цуценят, зупинились на Home food безглютеновий гіпоалергенний корм для цуценят форель з рисом та овочами. Брали по акції , прийшов дуже швидко, ніяких дефектів упаковки не було виявлено. Що особливо сподобалось, це те, що корм свіжий - замовляли 26.01 а дата виробництва 20.01. Що стосується корму, то в нього приємний рибний запах, гранули середнього розміру, хороший стабілізований склад, з усіма необхідними для цуценят елементами. А головне ми нарешті знайшли корм, який не викликає у собаки алергію, перестали сльозитись очі, (чого не могли добитись навіть при натуральному годуванні). Собака в захваті, готова танцювати коли чує його запах. І на кінець, вперше за довгий час собака їсть з задоволенням, а не просто з необхідності
- Достоинства:
- ▪️Ціна - доступна, у порівнянні з аналогічними кормами
▪️Склад - для цуценят-алергетиків китайської породи те що треба
▪️ Не викликало проблем травленням - Недостатки:
- Поки не виявили
- Хмельницкая М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Не указано - сколько кальция и фосфора в составе? Для щенков это очень важно!
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Добрий корм від українського виробника.
Мій пес дуже любить цей корм з рибою.
Аналогічний корм від іноземних виробників коштував би принаймні вдвічі дорожче.- Достоинства:
- Збалансований склад, багато тваринного білка
- Недостатки:
- швидко закінчується)
- Юля Є***Продавец: Monkey. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.6 кг
Корм проспочений
- Недостатки:
- Просрочений
- Лариса А***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Сколько содержится углеводов в этом корме? Почему нигде не указывается?
- Максим П***
25-27%