Отзывы покупателей о Электронные весы для багажа до 50 кг LOW Scale for bag

• Отзывы про товар продавца Лоукостер
  • Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Наибольший предел взвешивания: 50. Цвет: Серый

Хороший товар

• Продавец  Лоукостер

Олеже, дякуємо за відгук!

Раді, що товар вам сподобався

• Наталья И***

зручно тримати в руці

• Продавец  Лоукостер

Дякуємо за відгук

Раді, що ваги зручні у використанні та комфортно лежать у руці. Нехай служать довго та допомагають у щоденних справах на кухні!

• Лана

вимірюють чітко, батарейка в комплекті,,екран з підсвіткою, все сподобалось

Достоинства:
    ціна, якість
  • Александр Т***

Внешне внушают доверие. Но взвешивают не очень. Гирю в 20 грамм вообще не реагирует. 100 граммовую гирю- результат 120 грамм, а 200-ти граммовую - 180 грамм. В общем +- 20 грамм, не логичные результаты показывает аппарат. Буду искать другие варианты.

Достоинства:
    Дизайн, качественные материалы и сборка, сверху металл
    Недостатки:
    Взвешивают некорректно
  • Микола Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Наибольший предел взвешивания: 50. Цвет: Серый

Норм

Вітаємо
      Дякуємо за довіру до нашого магазину
      Гарного Вам користування

• Ксения С***

Чи я не розібралася... Але ваги показують вашу не точно. Розбіг 200 г...

• Продавец  Catchgoods

Доброго дня, ваги призначені для зваження багажу до 50 кг, Також потрібно повністю вертикально тримати ваги під час зваження. Наш менеджер зв"яжеться з Вами для вирішення цього питання

• Фомін В***

не самий дешевий дівайс із запропонованих на Розетці але вагу у 2 кг ідентифікує як 14, буду викидувать, нажаль

Недостатки:
    неточність вимірювання ваги суттєва
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня, наш менеджер зв"яжеться з Вами для допомоги в налаштуванні або заміні товару.

• Ярослав

В побуті штука класна. Показник точний. В руці розміщається зручно. Сучасний дизайн

Достоинства:
    Точність взвішування, зручний.
    Недостатки:
    Розмита пляма на екрані, не критично але неприємно. Незрозуміло, як переключати одиниці виміру? Підскажіть.
  • Игорь Б***

Замечательная штука, нужная для путешествий.

Достоинства:
    Удобные, компактные, симпатичные
    Недостатки:
    не отметил
  • Сергей В***

Гарні на вигляд, якісно зроблені, зручні у використанні. Перші зважування показують точно. Плануємо скористатися у найближчу подорож.

Достоинства:
    Компактні, зручні, якісно виготовленні.
  • Наталия З***

Хорошие весы. Удобные. Занимают мало места .

Достоинства:
    Очень удобные в дороге. Всегда под контролем вес багажа.
  • Виталий З***

Отличный девайс..Стильный, элегантный, занимает мало места, имеет небольшой вес, - все это в дороге очень важно...Доволен всем. Спасибо.

Достоинства:
    При малом размере завешивает до 50 кг.
    Недостатки:
    Не выявлены.
    • Catchgoods

Спасибо за покупку !