Отзывы покупателей о Кресло-стул складное туристическое со спинкой 52х47х74 см для рыбалки, сада и пикника, белое в полоску (8754691566)
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Недороге практичне переносне легке крісло.
За свої гроші чудове.
Те що треба для візитів в укриття в часи війни.- Достоинства:
- Легке, просте
- Недостатки:
- Саме собі не носить))
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Стілець сподобався, тому і вибрала. Доставили швидко, дякую. На перше використання - зручний, але не для довгого сидіння. Як буде у подальшому використанні - побачимо згодом.
- Недостатки:
- Не виявлені
- Продавец LICVID-SHOP
- Леся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Чудовий на вигляд,яскравий)Міцний і зручний.Супер стілець
- Достоинства:
- Міцність і яскравий,а також зручний
- елена к***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Покупкою задоволена.Крісло доволі зручне,міцне.Брала в укриття та і на природі буде доречно
- Достоинства:
- Нормальна ціна
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец LICVID-SHOP
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Нормальні крісла за свої гроші
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Товаром задоволені, на ріст 170 см підійде, зручне, за таку ціну товаром задоволені, доставили ДУЖЕ швидко, кольором задоволені.