Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Кресло-стул складное туристическое со спинкой 52х47х74 см для рыбалки, сада и пикника, белое в полоску (8754691566)

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Недороге практичне переносне легке крісло.
    За свої гроші чудове.
    Те що треба для візитів в укриття в часи війни.

Достоинства:
    Легке, просте
    Недостатки:
    Саме собі не носить))
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Стілець сподобався, тому і вибрала. Доставили швидко, дякую. На перше використання - зручний, але не для довгого сидіння. Як буде у подальшому використанні - побачимо згодом.

Недостатки:
    Не виявлені
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Леся Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Чудовий на вигляд,яскравий)Міцний і зручний.Супер стілець

Достоинства:
    Міцність і яскравий,а також зручний

• елена к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Покупкою задоволена.Крісло доволі зручне,міцне.Брала в укриття та і на природі буде доречно

Достоинства:
    Нормальна ціна
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Нормальні крісла за свої гроші

• Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Товаром задоволені, на ріст 170 см підійде, зручне, за таку ціну товаром задоволені, доставили ДУЖЕ швидко, кольором задоволені.