Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Солнцезащитные поляризационные мужские черные очки от солнца Polaroid полароид для рыбалки и отдыха стильные полароед защита от ультрафиолета + комплект чехол

Оценка пользователей 4.61/5
  • Тетяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Сонце не сліпить, але при цьому в тіні не стає дуже темно ,що нічого не видно
    Стильні, зручні та функціональні. За таку ціну - просто знахідка.

• Соответствие указанным размерам

• Продавец  promanics

Нам дуже приємно отримати ваш відгук! Дякуємо за те, що обрали наш товар. Бажаємо приємного користування та всього найкращого!

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics

Гарна якість за таку ціну.

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics

Зазвичай у чоловіка з сонцезахисними окулярами вічна проблема: або тиснуть у дужках так, що починає боліти голова, або сповзають на ніс при найменшому русі. Ці сіли як рідні. Окремий лайк за лінзи,картинка чітка, кольори не викривляються

• Продавец  promanics

Вдячні вам за позитивний відгук! Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів.

• Анна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Оправа легка,на перенісся не тисне,це було важливо,бо часто давять окуляри саме там.Дужки тримають міцно,нічого не перетискають теж,виглядають окуляри класно.Окремий плюс-це чохол в комплекті

• Соответствие указанным размерам

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже гарний варіант для тих,хто багато проводить часу на вулиці, як я.Сидять зручно,за вухами не тиснуть,досить легкі та виглядають стильно.Дякую за швидку доставку

• Продавец  promanics

Дякуємо, що поділилися враженнями! Приємно знати, що доставка та якість товару були на висоті. Гарного вам дня та сонячного настрою!

• Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Ношу із задоволенням.Сонце дійсно менше сліпить,є різниця між звичайними лінзами та поляризаційними.Однозначно рекомендую,тим хто хоче мати якісні окуляри за приємні кошти

Достоинства:
    Поляризація
    • Продавец  promanics

Щиро дякуємо за рекомендацію! Це мотивує нас тримати планку якості. Завжди раді бачити вас серед наших постійних покупців.

• Іван І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics

Получил очки. Все супер!!! Рекомендую продавца и товар.

• Продавец  promanics

Вдячні за ваш відгук і довіру! Завжди раді бути корисними для вас!

• Іван М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics

Носив раніше окуляри за - 1000 грн.
    Ці навіть краще по якості збірки і матеріалах. Оченята бережуть, вже менше прижмурюсь дивлячись на сонце)

Достоинства:
    Ціна-якість на висоті, стильні

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics

Стильні окуляри,чоловіку сподобалися і по якості хороші.

• Продавец  promanics

Дякуємо за високу оцінку! Працюємо, щоб і надалі радувати вас якісними товарами.

• Жанна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Окуляри дуже зручні ,лінзи -супер .Ніяких відблисків немає,очі не втомлюються навіть під дуже яскравим сонцем .Теперь відчуваю різницю між звичайними окулярами .Якісний аксесуар,який вартує свої коштів

Достоинства:
    Якість ,ціна
    • Продавец  promanics

Дуже приємно отримувати такі відгуки! Дякуємо, що поділилися враженнями.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics

Чудові стильні окуляри! На обличчя сіли ідеально, лінзи якісні в міру затемнені. За цю ціну краще не знайти. Сміливо рекомендую!

Достоинства:
    Якість виконання, лінзи
    • Продавец  promanics

Щиро вдячні за ваші теплі слова! Раді, що товар вам сподобався.

• Дарія
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics

Дуже сподобались, виглядають навіть краще, ніж на фото. Чоловік задоволений покупкою, дякуємо!

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Якісні, стильно виглядають. Зручно що в комплекті чохол.

• Продавец  promanics

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics

Дуже гарна якість лінз,добре прибирують блікі від сонця, зручно їздити в автомобілі.Вигляжають окуляри стильно.Мені сподобались.

Достоинства:
    Ціна-якість
    • Продавец  promanics

Дякуємо за вашу довіру! Надзвичайно приємно отримувати такий позитивний відгук. Нехай нова покупка щодня дарує вам чудовий настрій!

• Екатерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Замовляла чоловіку на подарунок ,окуляри просто чудові !Якість відмінна ,прийшли без царапин ,тріщин ,на обличчі виглядають супер .Хвилювалсь ,що не встигнуть до дня народження ,забрала на наступний день

• Соответствие указанным размерам

• Продавец  promanics

Щиро дякуємо за відгук! Це мотивує нас тримати планку якості. Завжди раді бачити вас серед наших постійних покупців.

• Жанна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics

Окуляри вау !Дуже сподобалась форма ,підійшла к обличчю .Брали більше для авто ,все супер,дійсно стало краще видно на сонці

• Продавец  promanics

Спасибі за відгук! Дуже тішимося, що ви залишилися задоволені. Ми працюємо для того, щоб ви отримували лише найкраще.

• Борис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics
    • Общее впечатление

Очки супер, підійдуть на будь яке обличчя. Скло затемнене як раз в міру. Порадував чохол в комплекті

• Продавец  promanics

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics

Окуляри супер! Виглядають стильно, на обличчі сидять зручно, очам дуже комфортно - поляризація справжня. Приємно що в комплекті йде чохол.

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  promanics

Дуже приємно отримувати такі відгуки! Дякуємо, що поділилися враженнями.

• Артемій Б***

Окуляри ТОП! Якісні, стильні, ще і чохол в комплекті! Задоволений покупкою

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics

Окуляри саме такої форми як і шукав, сіли на обличчя ідеально. Нічого не тисне. Дуже комфортні в повсякденному носінні. Сподобалося, що в комплекті є чохол. Рекомендую до покупки!

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics

Опишу перші враження. Відчуття від оптики непогане. Затемнення як раз комфортного рівня. На яскравому сонці не тестував, тож поки не скажу результатів. Оправа справляє двоякі відчуття. Не скажу, що вона зовсім не якісна, але в руках тримаєш з невеликою опаскою, щоб не зламати раптово (можливо в процесі експлуатації враження зміниться). Що до решти комплекту - є враження, що якщо кинути окуляри в чохлі до портфелю з іншими речами - то він не дуже захистить. Серветки в комплекті не отримав (але об'єктивно, не заради неї купував). Загальні враження скоріш позитивні.

Достоинства:
    Комфортний рівень затемнення.
    Недостатки:
    Оправа (описав вище, можливо враження зміниться). Не отримав заявленої серветки.
    • Продавец  promanics

Вітаємо! Щиро дякуємо, що поділилися своїми першими враженнями. Раді, що рівень затемнення виявився комфортним для вас. Перепрошуємо за відсутність серветки в комплекті — обов'язково звернемо на це увагу при пакуванні наступних замовлень. Ваші зауваження щодо оправи та чохла також взяли до відома. Сподіваємося, у процесі щоденного користування окуляри покажуть себе з найкращого боку і прослужать довго!

• Олександр Б***

Тріснули навпіл через 2 дня

• Ольга С***
    Продавец: promanics
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Прийшли з браком лінз. Відмовилися.

• Соответствие указанным размерам

Не соответствует

• Продавец  promanics

Прийміть наші щирі вибачення за цю прикру ситуацію. Ви вчинили правильно, що оглянули товар на відділенні. Ми обов'язково перевіримо цю пару після її повернення, щоб розібратися з причиною дефекту. Якщо ці окуляри все ще актуальні для вас, зробіть нове замовлення — ми надішлемо вам іншу пару, особисто перевіривши її перед відправкою.

• Арсений О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: promanics
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Окуляри тріснули на другий день прямо на моєму носі. Я просто їх зняв і вони вже були тріснутими. Дуже дешевий пластик, який одразу ж тріскається при невеликому тиску. Вимагаю компенсацію або відправити нормальні окуляри. Категорично не рекомендую.

• Продавец  promanics

Добрий день! Прийміть наші щирі вибачення за цю прикру ситуацію. Найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з вами щодо компенсації або заміни окулярів.