Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Держатель для телефона в магнитный автомобиль для android и iPhone смартфона с беспроводной зарядкой

Оценка пользователей 4.69/5
  • Олександр Б***

Товар не качественный!!!!
    И не нужно мне писать ответы типо за такие деньги ! Зачем накручивать положительные отзывы чтоб люди дальше покупали этот ширпотреп !!!!

Недостатки:
    Товаром максимально не довольный !!! Он не держит телефон даже без чехла , о каких там ямах люди пишут что телефон не падает !!! Зачем вы пишите не правдивые отзывы ?!!!!
  • Костянтин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LookAtThis

Держатель хорошенький…держит и заряжает все нормально…
    Но хочется отменить наглость продавца !!! После покупки звонит мне хз кто ! Спрашивает доволен или не доволен ?! После положительного ответа…
    Звучит фраза : КОСТЯ , немогли бы вы (хорошо,что на Вы) оставить на сайте положительный комментарий?!
    Продавцы ,научите своих ,,менеджеров,, общаться и обращаться ! Косте 54 года .

• Андрей Г***

Все супер

Достоинства:
    Дуже якісна та удобна річ. Витримала даже ями на трасі через Веселіново (ну хто знає)
    Недостатки:
    Відсутні
  • Іван Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LookAtThis

Все чудово лише кабель зарядки краще взяти інший

• Ростислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LookAtThis

Товар якісний, продавець одразу звʼязався, рекомендую

• Служавий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LookAtThis

Дуже задоволений товаром. Магніт чудово тримає. Зарядка працює чудово. Рекомендую.

Достоинства:
    Магніт чудово тримає
  • Сергій С***

Гарна модель, цілком влпштовує

• Вадим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LookAtThis

Нормальний тримач, заряджає, я б переробив прищепку(кнопка з пружинкою), зробив би контргайку, щоб затискалась тим зусиллям, яке сам виставив, бо в мене на решітці тримач трохи грає приїзді, якщо телефон встановлений. Однак, і так цілком задоволений співвідношенням ціна - якість.

• Марія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LookAtThis

Все чудово працює, швидко відправили

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Рустам Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LookAtThis

Дуже удобний і гарно кріпиться запитань нема

• Катя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LookAtThis

Дуже зручний тримач. Телефон тримається міцно навіть на наших дорогах Зарядка працює нормально, нічого не відпадає і не люфтить. Для айфона з MagSafe взагалі ідеально.

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LookAtThis

Приємно здивувала якість. Магніти сильні, смартфон не падає навіть при різких поворотах. Користуюсь вже кілька тижнів кожен день — все працює без проблем.

• Денис З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LookAtThis

Використовую з iPhone, все супер. MagSafe тримає міцно, зарядка йде без перебоїв. Сам тримач виглядає акуратно і не займає багато місця в салоні. Дуже зручна річ для поїздок.

• Матвій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LookAtThis

Гарний тримач з зарядкою, телефон добре тримається і не гріється.

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LookAtThis

Чудовий тримач, промакс тримається гарно і швидко заряджає.

• Інна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LookAtThis

Гаринй тримач зарядка, телефон тримається добре навіть на кочках. І заряджає швидко без перегріву.