Отзывы покупателей о Фонарь кемпинговый Skif Outdoor Light Shield EVO

Оценка пользователей 3.44/5
  • Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Купив ще пару років тому.
    Регулятор швидко почав працюватии з проблемами, десь там нестабільний контакт в нього.
    Саморазряд. Якщо залишити на якийсь час просто в шафі, то разряждається в 0

Достоинства:
    Велика максимальна яскравість
    Недостатки:
    Саморазряд. Регулятор майже не працює
  • Дмитрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Регулятор освещения вышел из строя через 3 месяца.
    Нужно покупать новый.

Недостатки:
    Склонен к поломке.
  • Евгений Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Працював 4 місяці. Потів всередені, шось відклеєлось :( . Не працює. Поганий.

Достоинства:
    Недостатки:
    На один раз
  • Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Максимально неудачно потраченные деньги, я такого ещё не видел, чтобы лёжа выключенный фонарик разряжался, буквально за пару недель в ноль. Когда наступает необходимость в нём, он разряжен. Когда заряжен, да, держит норм.

Достоинства:
    качество материалов, дизайн
    Недостатки:
    разряжается, пока просто лежит выключенный
  • Геннадий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Функції свої виконує на всі сто.
    Довго світить для невеликої кімнати саме то.

Достоинства:
    Довго світить, якісна збірка.
  • Ольга

Чудовий ліхтар!

Достоинства:
    Розмір, регулятор освітлення, зарядка, чохол для зберігання
  • Олексій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Реальное время норм, уже несколько раз часов по 6-8 работал и все еще больше половины заряда. Не пищит как в пред ответе. Собсвенно никаких проблем с этим фонарем нет пока.

Достоинства:
    Никаких проблем
  • Вячеслав І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Все б нічого, але реальний час світіння суттєво відрізняється від заявлених характеристик. До того ж, якщо використовувати не максимальну потужність, ліхтар видає противний високочастотний писк. А якщо виставляти на максимум, то світла вистачає десь до 2 год. Яскравість світіння при цьому зменшується на очах. Та й в загальному виглядає як китайський дешман, з якого хотіли зробити щось більш привабливе. Своїх грошей однозначно не вартий.

Достоинства:
    Зручне регулювання яскравості
    Недостатки:
    Високочастотний писк, мала ємність акумулятора
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Брав для дому для використання під час відключення світла. Дуже чудово. Сподобалось що є регулятор потужності освітлення. Протягом 4 годин роботи, від 30% до максимума потужності, зарядка падає на 25%, принаймні тухне лише 1 один світлодіод з 4, що показують зарядку. Також сподобалось наявність футляру.

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Брала для використання вдома при відключеннях електроенергії. На повній потужності - дуже яскравий, використовую десь 50-60% і все чудово видно. З незвичного - дуже холодний відтінок світла, ввечері трішки напрягає зір.

Достоинства:
    Яскравий
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Владислав С***

На середньому рівні яскравості вистачає години на 4

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Сподобався ліхтар, але піщить якщо вмикати не на максимальну потужність. Не подобається що до сих пір є прилади на мікро юсб

Достоинства:
    Потужний, довго світить
    Недостатки:
    Піщить на не максимальній потужності. Мікро юсб
    • Евгений

Type-C, для зарядки, здесь вообще не нужен. Для зарядки подходит и Micro USB шнурок, который идёт в комплекте и который можно подключить в любой блок зарядки. А для раздачи заряда здесь выходит просто USB, который можно подключить к любому разъему на другом конце.

• Артем С***

По перше мене бісить що для різних девайсів треба різні кабелі, я хочу заряджати все 1 кабелем. По друге це міжнародний стандарт який скоро вступить на законодавчому рівні в Європі. Також це дуже важливо з екологічної точки зору. Так що я не розумію вашу думку чому type-c тут зовсім не потрібен, якраз за такі кошти він тут має бути.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Чудовий ліхтар. Дає предостатньо світла, є регуляція яскравості, вистачає на довго. У комплекті іде кейс для зберігання

Достоинства:
    Контроль рівня яскравості, рівень заряду, кейс
    Недостатки:
    мікро юсб
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Дуже задоволена покупкою. Світить досить потужно, гарно виконаний та оснащений, в чохлі. Індикатор заряду є.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Нажаль немає індикатора заряду, не зрозуміло чи заряджається

Доброго дня!

Для перевірки заряду аккумулятора необхідно натиснути на чорну кнопку з відповідною назвою "Power Check", яка розташована збоку корпуса поряд з роз'ємами USB.

Рекомендуємо перед використанням будь якого електричного приладу або інструменту уважно читати інструкцію, або хоча б опис до товару на сайті Розетка. Там все зазначено.

• Олена

Індикатор є-це 4 світлодіода які по черзі починають блимати по мірі заповнення батареї.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Поставив на зарядку ліхтар немає індикатора заряду не бачу чи заряджається

Достоинства:
    Небачу
    Недостатки:
    Немає індикатора заряду
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Задорого .Коробка розвалилась там де шов при першому відкритті у пункті розетки.Китайська річ яка завищення щонайменше удвічі

Фонарь дуже якісний!
    Писав великий відгук, але у Розетки є великий недолік у відгуках, коли ти написав відгук і тобі хтось подзвонив або ти перейшов на інше вікно, то відгук зникає. Тому просто напишу що фонарь дуже класний!

Достоинства:
    Ємність 6000 мАч, наявність білого та червоного світла, чохол та крюк в комплектації, якісне освітлення, гарна автономність.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Олександр

Недоліки- завищений цінник удвічі.Ліхтарик норм.

• Евгений

Вартість ніколи не пишу як недолік, тому що на кожний товар є свій покупець! В цій ціновій категорії у цього фонаря не дуже багато конкурентів, це м'яко кажучи) Не влаштовує ціна, беріть дешевше, хоч я дивлюся що ви його всеодно взяли, хоч він і не дешевий)

• Женя
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

В выключенном состоянии разряжается в 0 за несколько недель. На максимальной яркости светит +- 3 часа потом тускнеет. Не рекомендую.

Доброго дня!

Я гадаю, що ні для кого не секрет, що будь яка акумуляторна батарея схильна до саморозряду. Якщо ви не користуєтесь ліхтарем, то хоча б раз на місяць його необхідно заряджати для запобігання деградації батареї та продовження її строку служби. Стосовно тускніння через 3 години... Якщо ліхтар увесь цей час світив безперервно на максимальному режимі, то спрацьовує захист від перегріву світлодіодів і ліхтар автоматично переходить на меншу потужність. Через 2-3 хвилини "відпочинку" ліхтар знову почне світити на максимальному режимі, якщо це дозволяє відповідний заряд аккумулятора.

• Женя

Ну понятно, это все "фичи" и защита.

• Дмитро К***
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Повністю заряджений акамулятор перестав працювати на третю добу використання (вмикали лиш декілька разів на пару хв на слабке світло та один раз на 10 хв на яскравому освітленні)

Достоинства:
    Гарне світло для невеликого приміщення чи палатки
    Недостатки:
    Абсолютно слабкий акамулятор
  • Іван К***
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Зламався через пів року. Перестав заряджати.

• Надія С***
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Розетка ненадійний продавець!Замовлення було оформлено 12 .10 з доставкою 15.10, проте 15.10 товар так і не з‘явився в пункті видачі.Після розмови з оператором в телеграм, я була поінформована, що доставка переноситься на 17.10, чого не було виконано. І ось щойно, пізно вночі 17.10, мені прийшло сповіщення, що замовлення скасоване…Це як розуміти,РОЗЕТКА???Ви згаяли мій час і привели до того, що я залишилась без ліхтаря!!!Я б давно замовила цей товар у інших продавців, якби знала, що магазин так поступить.Тому попереджаю, що на РОЗЕТКУ не можна покладатися і якщо Вам товар вкрай необхідний і Ви хочете зберегти свій час і нерви, то краще відразу робити замовлення в іншому магазині.

• Ирина
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Довго тримає заряд, заряджали телефон, регулюється світло, має сигнал тривоги червоний, оствітлює чорті куди далеко.

Достоинства:
    Легкій в управлінні,навіть пенсіонер користується на ура.
    Недостатки:
    Не знайшла.