- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороше крісло, товстий якісний пластик без запаху. Продумана конструкція з чудовою підтримкою попереку та рухливості в цій частині. Виглядає надійним, але час покаже. Обирав за відгуками. Це якісний брендовий Китай.
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Sihoo. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Sihoo!
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Виглядає якісно, надійно
- Недостатки:
- Поки немає, час покаже
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Зібрав за 20 хв все дуже легко і просто, а головне якісно!
- Достоинства:
- Зручний та якісний
- Георгій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Крісло чудове. Брав його на заміну старому “геймерському” кріслу, і загалом враження дуже позитивні. Збірка була нескладною, матеріали приємні на дотик і виглядають якісними. З перших секунд після того, як сів, було відчуття, ніби крісло зроблене саме під мене.
Під час вибору сильно вагався й переживав, що воно може мені не підійти. Хотілося модель із більшою кількістю регулювань, але можливості взяти дорожчий варіант не було. Тому раджу перед покупкою зняти кілька замірів: висоту від площини сидіння до середини попереку, а також відстань від спини до згину колін. Потім варто порівняти ці дані з розмірами крісла — так можна значно зменшити ризик, що модель не підійде.
Для мого зросту 180 см і ваги 82 кг крісло підійшло добре. Висота від сидіння до середини попереку в мене становить приблизно 28 см, і це добре вписалося в розміри цієї моделі.
З мінусів, якщо вже дуже прискіпливо шукати, можу відзначити лише трохи короткі підлокітники. На максимальному регулюванні лікоть їх трохи торкається, але повністю покласти руку не виходить. Водночас це не критична проблема, чесно кажучи, за два дні я вже звик.
У підсумку кріслом задоволений. За свої гроші воно дуже й дуже круте, порівнювати з "геймерськими" взагалі не варто зовсім інший рівень- Представник постачальника
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло топ. Зібрали швидко і легко, зрозуміла інструкція і всі необхідні інструменти йдуть в комплекті. Особливо зручно що піднімаються підлокітники
- Достоинства:
- Підлокітники можна підняти
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір SIHOO. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, SIHOO!
- Писларь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло дуже сподобалося. Зручне, добре підтримує спину та поперек, комфортно сидіти навіть кілька годин підряд. Сітка не парить, що великий плюс.
- Достоинства:
- Все дуже добре
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Зручне офісне крісло в порівнянні із геймерськими - супер.
- Достоинства:
- Підголівник, поперекова підтримка, регульовані підлокітники
- Недостатки:
- Хотілося б, щоб спинка відкидалася на більший кут
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір SIHOO. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, SIHOO.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Качественное по ощущениям и удобное кресло, ничего лишнего лифт вверх вниз, можно отклонять спинку и фиксировать, подлокотники поднимаются, подставка под голову снимается, что очень удобно
- Достоинства:
- Крепкий, удобный, качественные материалы, подробная инструкция по сборке
- Владислав М***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло сподобалось з першого дня користування. Зручне, сидіти комфортно навіть кілька годин підряд. Сітка добре продувається, виглядає сучасно та акуратно. Зібралось без проблем, усе було в комплекті. За свою ціну хороший варіант для роботи або дому.
- Достоинства:
- Зручне, хороша підтримка спини, якісна сітка, стильний вигляд
- Недостатки:
- Підлокітники хотілося б трохи м’якші
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір SIHOO. Користуйтесь із задоволенням! З повагою,SIHOO!
- Євгеній З***
Доброго можна узнать как вам кресло