- ЛЮДМИЛА З***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Чудова сумка. Якісна, зручна. Дякую за швидку доставку
- Достоинства:
- Зручна, містка, міцна
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Гарний варіант для подарунку
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дуже зручна сумка. Якісно зроблена. Рекомендую!
- Достоинства:
- Багато місця. Зручне відкривання. Не брудниться
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец MARITIM
- Кирил Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дуже гарна та зручна сумка. Сподобалася колір не маркій! Правильне відкривання сумкі як на фото товару! Зручно доставити коробкі з приманкамі. Сумка супер! Дякую за швидкість доставки!
- Достоинства:
- Не маркій колір. Зручне відкривання основного відділу. Дуже вмістка.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец MARITIM
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Сумка дуже класна ,брали другу на подарунок,він в захваті ,дуже зручна ,водонепроникна, легка,багато відділень
- Достоинства:
- Дуже міцна ,легка