- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Оливковый
Мені сподобалась якість матеріалу, він не кашлатиться та не лізе. Сам костюм якісно пошитий.
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Оливковый
Костюмчик такого трендового зараз оверсайз фасону, трикотаж мягенький та дуже приємний на дотик, якість пошиття дуже добра. Дякую.
- Достоинства:
- оверсайз
- Продавец «ISP»
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Оливковый
Якісний трикотаж, не скачується, дуже приємний на дотик, шви рівні та якість пошиття дуже добра. Фасон зручний та вільний.
- Достоинства:
- матеріал
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Оливковый
Вільна двійка з трикотажу. Якість пошиття відмінна, все рівно прошито, нитки не стирчать, матеріал дуже сподобався, не ліняє та не кашлатить, брала у олівковому.
- Достоинства:
- тканина топова
- Продавец «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Віталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Оранжевый
Костюм класний, але до першого прання
Після прання білі полоски стали жовтими і вже нема того яскравого ефекту (- Достоинства:
- Стильний, зручний
- Недостатки:
- Дуже сильно линяє (
- Продавец «ISP»
Доброго дня. Ми вибачаємось за доставлені незручності. З Вами зв'язався менеджер із відділу якості, для врегулювання неприємності.