Отзывы покупателей о Льняной комбинезон классический с широкими брюками палаццо ISSA PLUS 15691 M черный (issa2007682825202)

Оценка пользователей 4.89/5
  • Наталия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Темный коричневый

Дуже класна річ!! Колір такий як на фото, на зріст 172 довжина якраз. Нарядний. Дякую продавцю!

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый

Тканина приємна на дотик,думаю, у спеку підійде. Фасон вдалий,колір трохи світліший ,ніж на фото

Недостатки:
    Не пришита шлевка.
  • Дарія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Легка тканина трендового шоколадного кольору. На зріст 168 підійшов наче на мене шили.

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Євгенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Більш нарядна річь, планую на випускний до сина вдягти. З рідборами та аксессуарами дуже гарно віглядає.

• Продавец  «ISP»

Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!

• Таня К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Коричневий комбез сподобався, виглядає дуже лакшері, підійде на високих дівчаток.

• Соответствие размерной сетке

• Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Виглядає дуже догоро, легка тканинка (льон) та зручна посадка. На зріст 165 см з підборами виглядає дуже стильно. Мені сподобався образ, який стилював виробник.

• Соответствие размерной сетке

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Красивий комбінезон з тонкого льону. Коричневий, саме як на фото, якість виробу хороша, тканина після прання не полиняла та не скаталась.

• Соответствие размерной сетке

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудовий комбінезон, дуже зручний, тканина (льон) якісна, не парить, не ліняє. Як офісний варіант, так і на вихід.

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Стильний і дуже зручний лляний комбінезон. Гарно сидить по фігурі, виглядає стримано та елегантно. Він доволі довгий, піде на високий зріст.

• Соответствие размерной сетке