- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Найкращі в цій ціновій категоріі
- Август К***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Chrome
Мікрофон дуже фонить, погано чутно при розмові мене. Вуха після довгої розмови починають боліти через жорсткість пластику, може в мене вуха малі, недолік мікрофон.
- Достоинства:
- Ціна, зручність
- Недостатки:
- Мікрофон, фонить при розмові
- Бондар І***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black
Відпала гумка через 3 міс але трішки моя вина, бо натиснув.
- Достоинства:
- Мені все підійшло
- Недостатки:
- ніби нема
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже задоволений, гарний звук, тримаються в вусі
- Достоинства:
- Приємний звук
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: THANOS. Цвет: Rose Gold
Були подібні, які зламались. Купував на заміну. Навушники хороші для свого класу.
- Достоинства:
- У них не жарко, особливо влітку. Звук нормальний.
- Недостатки:
- не знайшов.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Chrome
Мікрофон жахливий, звук за ці гроші міг бути і краще.
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Rose Gold
Підключив до компа, дуже поганий звук, наче з підвалу і на задньому фоні, не рекомендую цей шлак
- Достоинства:
- Недостатки:
- Звук, якість
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black
Гарні навушники, за свою ціну живуть 2 роки, але цього достатньо
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зручні, якісні та чистий звук
- Достоинства:
- Якісний товар
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Здох один навушник через місяць використання, наушники використовувались зі стаціонарним ПК, провід від них не смикався, не ломався і тд.
Ну а шо ще хотіти за таку ціну...- Достоинства:
- Недостатки:
- Здох один навушник через місяць використання
Представник постачальникаПротягом року з моменту придбання навушників JBL T205 діє гарантія. Ви можете звернутись до продавця (зазвичай — в точку продажу) та обміняти їх на нові. При поверненні та обміні переконайтесь, що у вас є: товар в повній комплектації та з пакованням та документ, що підтверджує факт придбання товару (зазвичай — товарний чек).
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Базові, якісні навушники. Вже мала таку модель у вжитку, тому замовила її вдруге. Замовила увечері, на ранок вже були у відділенні. Дякую, розетка.
- Достоинства:
- Якісний звук, співвідношення ціна - якість
- Недостатки:
- Не помітила
- Валерий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black
Гарні навушники.
- Станислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошие наушники уже вторые купил
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Вогонь
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Беру другий раз. Чудові навушники
- Достоинства:
- Все на відмінно
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
У описі написано що товар вироблений у Тайвані, а на коробці виробік що в комуністами в Китаї. Я розумію що ми визнаємо політику одного Китаю, але все - рівно це різні країни.
Тому для людини яка мінімізує купівлю комуністично - китайської продукції, і союзниками наших убивць дане твердження на сайті є відвертою брехнею. Не робіть так
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Країна-виробник навушників дійсно КНР. Виправимо.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Через те що іх неможливо щільно закріпити у вухах звук виходить вкрай низької якості без низьких частот і якийсь плаский.
- Достоинства:
- Якість виконання
- Недостатки:
- Дуже не зручні для вух.
Представник постачальникаСпробуйте змінні насадки які входять до комплекту, можливо, навушники сядуть більш щільно. Більш щільна посадка може вплинути і на якість звуку.
- Сергій
Цікаво, а в мене в комплекті немає амбушур.
- Анжеліка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
хороші навушники за свою ціну, мішечок не дає їм плутатись, класно
- Достоинства:
- приємний звук, вигляд, і підходять для користування особливо під час сну
- Недостатки:
- єдине після довгого користування відійшла гумова частина на одному з вкладишів, але супер клей допоміг
- Геннадій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Рік відпрацювали, в Iriver e150 дубасять чітко який купував в 2010 році за 600 грн.
- Достоинства:
- витримують 16-24 біт цап 96000Гц флак формат зовсім по іншому звучать.
- RealManОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купив вже 2 пари, користуюсь щоденно.
Живуть приблизно рік, за свої кошти доволі не погано, зірок з неба не хапають, але для повсякденного користування норм. Десь через пів року починають відпадати резинки, в цілому не критично, легко назад приклеїти.
Буду ще замовляти. - Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не підійшли, боляче вухам від них
- Діана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Рекомендую
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарні навушники, користуючись вже рік, нарікань не має
- ВикторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
в правом ухе пропали басы и оно играет тише на 10-20% процентов
- Достоинства:
- норм работают спустя год
- Недостатки:
- сегодня заметил что в правом ухе пропали басы и оно играет тише на 10-20% процентов
1) товар в повній комплектації та з пакованням;
2) документ, що підтверджує факт придбання товару (зазвичай — товарний чек).
Якщо ж у вас виникнуть якісь проблеми з обслуговуванням в точці продажу, напишіть, будь ласка, про це на електронну адресу [email protected]. Спробуємо розібратись. І не забудьте залишити номер телефону для зворотного зв'язку.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black
Як завжди топ.
- Софія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Неочікувано класний звук
- Достоинства:
- Звук- бімба
- Недостатки:
- Випадають з вух періодично
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував дружині на заміну старим. Сказала, що все сподобалось: навушники витримують, як музику так і нечисленні розмови з тещею )))
- Достоинства:
- Гарно зібрані, звук
- Недостатки:
- Не виявив
- Данііл М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Брав ці наушники тільки із-за можливості одягати їх під великі навушники. Не очікував доволі гарного звучання. Авжеж, у них трохи не достачає низьких і високих частот, але як для послухати десь у машині поки їдешь - непоганий варіант. Що мене більш всього здивувало - це якісний мікрофон. У моїх повнорозмірніх JBL LIVE500BT мікрофон залишає бажати кращого, але у ціх навушниках можна навіть розмовляти з іншими людьми і вони будуть розуміти що ти говориш. За це окремий респект. Ще що сказати я не знаю, тому що за таку ціну на щось скаржитися немає сенсу.
- Достоинства:
- Звук у своїй цінової категорії, якість мікрофону
- Недостатки:
- За свої гроші немає
- Леонтий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Прекрасні навушники, зручні у вусі, гарні матеріали, провід зроблений так, щоб не плутався :)
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: SVM. Цвет: Black
Чудові, гарний звук, використовую для роботи на айпі телефонії на ноуті.
- Вовченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Це найкращі навушники, що я носив у своєму житті. Купив такі самі 3 роки тому - прожили аж 3 роки, при тому, що я їх активно використовував.
1) Офігітельне звучання. Я не повірив би, що вкладиши можуть так звучати. Баси довблять моцно.
2) Супернадійний дріт. Дуже м'який. За 3 роки жодного разу не перепаював.
3) Штекер 45 градусів, тобто він не буде перетискатися, як від підключення з кармана, так і під прямим кутом.- Достоинства:
- Класний бас, класні високі, якісний дріт, штекер 45 градусів. Імбіща, усім раджу.
- Недостатки:
- За 3 роки використання - перестав працювати лівий навушник xD
- ВиолаОтзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black
Спасибо, хорошие наушники.
- Достоинства:
- Хороший звук.
- Продавец SIMCO
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Після Sony WF-C500 менше високих частот. За півгодини слух адаптувався. Купував їх щоб не було затримки коли дивлюсь стріми.
- Достоинства:
- Збалансований звук, для моїх вух комфортні, можу в них спати, в комплекті є мішочок для навушників, кабель вдалої довжини.
- Недостатки:
- Не помітив
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук шикарний
- Недостатки:
- Погано тримаються в вухах
- Бондар І***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black
Дуже задоволений.
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Недолік може бути індивідуальним для власників маленьких вух Якщо ви використовуєте найменші насадки для вакуумних навушників, то скоріш за все від цих навушників у вас будуть боліти вуха після тривалого використання.
- Достоинства:
- Ціна, якість звуку, якість мікрофону, штекер під кутом
- Недостатки:
- Болять вуха після довгого використання