- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: CLICKER
Всім задоволені, швидка доставка, продпвці заздалегідь скинули відео для того як правильно зібрати, дякую, рекомендую
Добрий день!
Щиро дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями від покупки! Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені електровелосипедом, швидкістю доставки та нашим сервісом.
Ми завжди намагаємося зробити процес складання максимально простим і комфортним, тому надаємо відеоінструкції та підтримку нашим клієнтам.
Бажаємо вам приємних поїздок, гарних вражень та тільки позитивних емоцій від користування!
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: CLICKER
Приїхав вчора 14.05.2026 вирішив скласти,ні інструкції ні ключів які пишут що ідуть в комплект нічого,був гарантійний талон яким можно тільки підтерти.
Зібрав задимілося заді та спереді,бистро обисточив від акамулятора
В ітогі сказали мені що я не так підключав що зробити нічого не можуть,відправляти їм,ремонтувати за свої кошти.16600 доставка 1200 грн.Вирішення проблеми не було гарантія не потрібна нікому та так як толку з неї немає в мене все- Достоинства:
- Краще їздити за ці гроші на таксі
- Недостатки:
- Недолік тільки 1 що завітав в цей інтернет магазин
- Продавец CLICKER
Добрий день!
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що у вас склалося таке враження від покупки
Інструкція передбачена в комплектації кожного електровелосипеда. Якщо з будь-якої причини паперова інструкція загубилась, ми завжди готові надіслати її в електронному вигляді, а також надати відео та консультацію щодо складання.
За інформацією від сервісного відділу, звернень за консультацією щодо підключення або складання від вас до моменту виникнення несправності не надходило. У результаті неправильного підключення були пошкоджені деякі деталі електровелосипеда. Після цього вам було запропоновано допомогу сервісного центру для діагностики та вирішення ситуації.
Ми ніколи не відмовляємо клієнтам у допомозі та завжди намагаємося максимально оперативно допомогти у будь-яких питаннях. Для нас важливо, щоб техніка працювала справно та приносила задоволення від користування
Сподіваємось, що питання вдасться вирішити, і ми готові залишатися з вами на зв’язку для подальшої допомоги
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CLICKER
Мопед в цілому норм, але не підлягає опису !
Набір ключів мультітула не має в наявності як пишуть в описі комплектації.- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Слабка рама потрібно посилювати вісімдесят кг відчувається що заднє колесо іде на обгін )
- Продавец CLICKER
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук
Хочемо уточнити, що мультитул — це не набір ключів для повної збірки транспортного засобу, а мінімальний комплект інструментів для базового підкручування та регулювання при необхідності. Також електровелосипед постачається у частково розібраному вигляді для оптимізації вартості та безпечності доставки. Основна механічна частина вже зібрана виробником,вся електроніка підключена, а перед відправкою товар проходить перевірку.
Щодо зауваження про “слабку раму” та того, що заднє колесо “іде на обгін” — подібне відчуття може виникати через особливості посадки, дорожнього покриття або необхідність додаткового регулювання після транспортування (перевірка кріплень, тиску в шинах чи налаштування колеса). Конструкція моделі відповідає заявленим характеристикам та розрахована на навантаження, вказане виробником.
Дякуємо за Вашу думку та бажаємо приємного користування!
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: CLICKER
Швидка доставка. Дякуєм, поки все добре.
Вдячні за відгук!
- Олександр Б***
Як показало себе в дії?)