Отзывы покупателей о Трусы мужские боксеры набор 4 шт качественные трусы шорты комплект трусов мужских однотонные хлопковые удобные семейные повседневные мужское нижнее белье B.JOBSEN-M6 S Синий Голубой Черный Фиолетовый 74049
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Фиолетовый
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец opsale
Дякуємо за високу оцінку нашого набору чоловічих боксерів та за вибір саме цього товару. Раді, що покупка виправдала ваші очікування. Сподіваємося, білизна буде зручною у щоденному користуванні та прослужить довго. Завжди відкриті до нових замовлень від вас.
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Дуже гарна якість.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно, що якість трусів вам сподобалась. Раді, що обрали саме наш комплект чоловічої білизни. Нехай виріб буде зручним у щоденному користуванні та довго зберігає свій вигляд. Будемо раді вашим наступним замовленням.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Якість гарна, продавець молодець!
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що якість трусів повністю вам підходить і ви задоволені роботою продавця. Це дуже мотивує команду підтримувати такий рівень сервісу. Бажаємо комфортного щоденного користування покупкою!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Фиолетовый
Хороші труси, особливо за таку ціну
Розмір підійшов- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси сподобались і розмір підійшов, а також що якість відповідає ціні. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай оновлення білизни буде комфортним, а покупка тішить під час щоденного використання.
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Фиолетовый
На перший погляд якісні труси. Відповідають опису, сподіваюсь, що будуть гарно носитися.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси відповідають опису та справили гарне перше враження. Нехай носяться довго й комфортно щодня. Якщо в процесі використання виникнуть додаткові враження чи побажання — будемо вдячні, якщо поділитеся ними у відгуку.
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Фиолетовый
Качество очень хорошее, неожидал! Ткань мягкая, приятная телу, хорошо тянется.
- Достоинства:
- Не растягиваются после носки, не деформируются, хорошо пошиты, цена
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що якість білизни, м’яка тканина та зручна посадка повністю виправдали очікування. Цінуємо, що відзначили пошив і ціну. Нехай труси носяться комфортно щодня та довго зберігають свій вигляд.
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Супер білизна. Якість чудова.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що білизна сподобалася і якість відповідає очікуванням. Це надихає й надалі підтримувати високий рівень товарів. Нехай труси будуть комфортними у щоденному використанні, сподіваємося, ще не раз побачити вас серед покупців.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Фиолетовый
Гарна якість! Дуже швидко відправили! Ціна.
- Достоинства:
- Приємний на дотик матеріал.
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що якість білизни, приємний на дотик матеріал та швидка відправка виправдали очікування, а ціна виявилась приємною. Нехай труси комфортно носяться щодня та довго залишаються у відмінному стані.
- Алена М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Фиолетовый
Чудова якість
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже цінно, що відзначили чудову якість трусів. Раді, що білизна відповідає вашим очікуванням та зручно у щоденному використанні. Нехай носіння буде комфортним, а покупка приносить лише приємні враження.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Гарне співвідношення ціна якість, розмірна сітка співпадає, але я брав з запасом на розмір то доволі комфортно.
- Достоинства:
- Якість і ціна
- Недостатки:
- Поки що не виявив
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і довіру до товару. Раді, що труси повністю відповідали опису, розмірній сітці та виявилися комфортними у носінні. Такі відгуки допомагають іншим покупцям з вибором. Бажаємо приємного користування та будемо раді бачити вас знову.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Хороші труси.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси вам сподобалися та виправдали очікування щодо якості й зручності. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай обновка комфортно слугує щодня, будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Приємні на дотик. Розмір збігається
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що труси приємні на дотик і розмір повністю відповідає вашим очікуванням. Це важливо для щоденного комфорту. Дякуємо за вибір нашої продукції та бажаємо приємного користування й тільки позитивних вражень.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Фиолетовый
Дякую
- Продавец opsale
Дякуємо за високу оцінку та покупку нашого комплекту чоловічих боксерів. Раді, що товар вам підійшов. Такі відгуки допомагають і нам, і іншим покупцям. Нехай білизна буде комфортною у щоденному носінні й тішить якістю якнайдовше.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
- Продавец opsale
Дякуємо за високу оцінку та вибір нашого комплекту чоловічих боксерів. Раді, що товар відповідає вашим очікуванням. Нехай білизна буде зручною у щоденному використанні та довго служить. Якщо виникнуть запитання чи побажання — завжди відкриті до зворотного зв’язку.
- Прасолова А***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Фиолетовый
Чоловік задоволений, дякую за товар
- Достоинства:
- Гарна якість
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та за вибір нашого товару. Раді, що чоловік задоволений і що якість білизни виправдала очікування. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай користування буде комфортним щодня, а покупки й надалі приносять лише приємні враження.
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Фиолетовый
Доставка быстрая. Упаковка из 4 штук трусов. Качество.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що ви задоволені швидкою доставкою та якістю набору трусів. Це допомагає підтримувати високий рівень сервісу та товарів. Бажаємо комфортного щоденного використання та будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- Виталя О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Фиолетовый
Товар гарний дякую вам.
- Достоинства:
- Переваги: Відповідність розмірній сітці,м'якість тканини.
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Приємно чути, що білизна підійшла за розміром і сподобалась м’якістю тканини. Раді, що змогли виправдати ваші очікування. Бажаємо комфортного щоденного використання та будемо раді новим замовленням.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Купила як рекомендували в відгуках більший розмір, підійшли. Товар якісний, чоловік задоволений. Дякую.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що рекомендація з вибором більшого розміру виявилася корисною, а якість трусів та посадка повністю підійшли вашому чоловікові. Нехай оновлена білизна буде комфортною у щоденному користуванні!
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Беру повторно. Все сподобалось
- Продавец opsale
Дякуємо, що знову обираєте наші чоловічі труси та ділитеся враженнями. Раді, що комплект повністю виправдав очікування та вам все сподобалося. Нехай білизна й надалі буде зручною у щоденному користуванні. Завжди відкриті до нових замовлень від вас!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: S. Цвет: Фиолетовый
Прикольні
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що чоловічі труси-боксери вам сподобалися. Це базова річ на кожен день, тож важливо, щоб вона була зручною і приємною в носінні. Нехай комплект служить довго та дарує комфорт у щоденному використанні.
- сергій г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Фиолетовый
Хороші
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що чоловічі боксерки вам сподобалися та відповідають очікуванням. Ваша довіра дуже важлива для компанії. Нехай обновка буде зручною у щоденному користуванні та довго зберігає свій вигляд.
- Никита С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Удобные, тянуться, подстраиваются под размер индивидуально и перестают ощущаться. Материал приятный, достаточно длинные, симпатичные. Что еще нужно. Кстати, этих показателей не так легко до вить, как кажется. Много товаров которые не соответствуют чему-то из этого.
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за такий детальний та позитивний відгук і за вибір нашого комплекту білизни. Раді, що труси виявилися зручними, приємними до тіла та добре сіли по фігурі. Такі відгуки допомагають іншим покупцям зробити вибір. Бажаємо комфортного щоденного користування!
- Олег Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Труси дуже сподобалися. Якісні, зручні, приємні до тіла, розмір підійшов ідеально. Покупкою задоволений.
- Достоинства:
- Якісні
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що труси сподобалися, виявилися якісними, зручними та ідеально підійшли за розміром. Вдячні за ваш вибір нашого товару та довіру. Нехай комплект слугує довго і дарує комфорт щодня.
- Ангелина С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Добрий день, товар гарної якості, відповідає розмірам та гарні кольори)
- Достоинства:
- Ціна=якість
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси сподобалися, відповідають розміру, а якість і кольори виправдали очікування. Цінуємо, що обрали саме наш товар. Нехай оновлення білизни дарує комфорт і приємні враження щодня.
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Дивіться 4 фото на розміри там щось дивне М як XL .. Мені XL підійшов він дійсно аналог інших виробників М ..
Здається продавець підкорегував моє замовлення бо я скоріш за все М замовив ..
Труси як труси - нормальні ..- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і детальний коментар щодо розміру — це справді корисна інформація для інших покупців. Раді, що обраний розмір вам підійшов і труси відповідають очікуванням. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо комфортного щоденного користування.
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: S. Цвет: Фиолетовый
Гарного качестава розмір відповідає розмірній сіткі
- Достоинства:
- Сподобалась
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що якість трусів та відповідність розмірній сітці виправдали очікування, а покупка сподобалась. Дякуємо за вибір саме цього комплекту білизни. Бажаємо комфортного щоденного користування та гарного настрою!
- Мирослава Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Пошиття, кольори, якість тканини мені сподобалися. Надіюся, що підійдуть чоловіку по зручності. Маломірять, взяли на розмір більші за рекомендацією людей у відгуках.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та довіру до вибору білизни. Раді, що якість пошиття, тканини та кольори вам сподобалися. Дякуємо також за зауваження щодо розмірної сітки — ці відгуки допомагають робити опис точнішим. Бажаємо чоловікові комфортного щоденного користування.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Фиолетовый
Відмінно !
- Продавец opsale
Дякуємо за високу оцінку та відгук! Раді, що чоловіча білизна виправдала очікування та підходить за розміром і комфортом у щоденному носінні. Ваша довіра дуже цінна. Нехай обновка довго служить і дарує лише комфорт та зручність щодня.
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Мʼякі, до тіла приємні. На L брала XL
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Фиолетовый
Непогано
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та оцінку нашого товару. Важлива будь-яка думка, адже вона допомагає краще розуміти очікування покупців. Якщо в процесі користування з’являться враження чи пропозиції, будемо вдячні, якщо поділитеся ними у відгуку надалі.
- Антон Р***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Фиолетовый
Непогані
- Достоинства:
- Недостатки:
- Можливо, ціна
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що якість трусів вам сподобалася. Зауваження щодо ціни беремо до уваги під час формування майбутніх пропозицій. Бажаємо комфортного щоденного використання та будемо раді бачити вас серед постійних покупців.
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Фиолетовый
Дуже швидка доставка, легкі, сручні)
- Достоинства:
- ,Якість
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси виявилися легкими та зручними, а доставка була швидкою. Це саме те, до чого прагне наша команда. Нехай оновлений набір білизни дарує комфорт щодня. Будемо раді бачити вас серед наших покупців і надалі.
- Микита Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Фиолетовый
Хороший продукт
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого комплекту чоловічих трусів. Раді, що продукт вам сподобався та відповідає очікуванням. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай білизна буде зручною у щоденному користуванні та слугує вам довго.
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Гарна якість,чудова тканина ,легка та приемна до тіла!
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що якість та легка, приємна до тіла тканина трусів вам сподобалися. Раді, що набір виправдав очікування. Нехай оновлена білизна дарує комфорт і зручність щодня. Завжди чекаємо на вас знову!
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Спасибо за товар, всё отлично качество супер!
- Достоинства:
- Качество.фасон
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість і фасон трусів повністю виправдали ваші очікування та сподобались у носінні. Вдячні за вибір саме нашого товару. Нехай комплект служить довго та дарує комфорт щодня. Завжди готові до нових замовлень!
- Светлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Фиолетовый
Брала чоловіку боксери дуже сподобались. Відмінна якість і дуже приємні на дотик. Дуже гарно повсюди прострочені і гарної якості резинка.Розмір брала XXL все підійшло. Чоловік задоволений.Фото зробила трьох бо одні вже одягнув чоловік.
- Достоинства:
- Гарна тканина і резинка
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за такий детальний відгук і за вибір нашого комплекту чоловічих боксерів. Дуже приємно, що якість тканини, резинки та пошиву повністю виправдала очікування, а розмір підійшов і чоловік задоволений. Раді, що товар уже в активному користуванні. Нехай носиться комфортно й довго!