Отзывы покупателей о Трусы мужские боксеры набор 4 шт качественные трусы шорты комплект трусов мужских однотонные хлопковые удобные семейные повседневные мужское нижнее белье B.JOBSEN M Синий Голубой Черный Фиолетовый 74050

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Фиолетовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудова якість, нормальна ціна.

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що якість трусів і співвідношення ціни до товару повністю виправдали ваші очікування. Раді, що обрали саме наш комплект. Бажаємо комфортного щоденного користування та будемо раді новим замовленням.

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый

Комфортні, якісні, тканина натуральна. Буду брати ще.

• Продавец  opsale

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що труси виявилися комфортними та сподобалася натуральна тканина. Довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай комплект служить довго та зручно щодня, будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый

Беру білизну цього бренду не вперше. Завжди задоволені якістю. Після прання не втрачають вигляду. Син каже, що дуже комфортні.

Достоинства:
    Якість, комфорт, ціна
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  opsale

Щиро дякуємо за такий приємний відгук і за те, що вже не вперше обираєте нашу білизну. Раді, що якість, комфорт і вигляд після прання повністю виправдовують очікування, а сину зручно в носінні. Бажаємо тільки приємного та довготривалого користування набором!

• Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Якісна чоловіча білизна, добре прошиті, тканина хороша, не сильно товста, чоловіку Сподобались. гарні кольори.

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що білизна сподобалася та підійшла за якістю, пошивом і комфортом, а також потішила кольорами. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай обновка служить довго та приносить лише приємні враження щодня.