Отзывы покупателей о Детский игровой домик-палатка "Замок" 3в1 с туннелем и бассейном под шарики
- Валерія З***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудова палатка
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку дитячої палатки. Раді, що товар вам сподобався та відповідає очікуванням. Нехай ігровий будиночок дарує дитині багато радості, цікавих ігор та яскравих вражень. Завжди відкриті до нових замовлень від вас.
- ГлібОтзыв от покупателя. Продавец: opsale
Що приємно здивувало, не було сильного запаху від синтетики (тонка синтетична тканина), не знадобилось вивітрювати для установки в приміщенні
- Достоинства:
- Легкий та компактно складаний ігровий намет із набором для повзання для дітей
- Недостатки:
- немає, враховуючи ціну набору
- Продавец opsale
Дякуємо за докладний відгук та високу оцінку товару. Раді, що намет виявився легким, зручним у складанні та без неприємного запаху, а також відповідає очікуванням за свою ціну. Нехай дітям буде цікаво й комфортно гратися, а вам — приємно користуватися покупкою.
- Марія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Гарний намет! На подарунок чудово!
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку товару. Раді, що намет сподобався і чудово підходить як подарунок. Нехай дарує дитині багато радості, яскравих емоцій та цікавих ігор. Завжди відкриті до ваших наступних замовлень та відгуків.
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Суперова! Розкладається легко. Ідея зі складними ребрами на резинці в палатку,це знахідка!
Досить просторна,я з двома дітьми можу в ній сидіти!- Достоинства:
- Якість,розміри,матеріал легко миється))
- Недостатки:
- Зібрати назад в сумочку ще не навчилася))
- Продавец opsale
Дякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку товару. Раді, що палатка виявилася зручною, якісною та просторою для спільних ігор з дітьми. Складається вона справді не з першого разу ідеально, але з практикою стане легше. Бажаємо приємних і веселих ігор!
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Гарний намет, без запаху, швидка доставка
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що намет сподобався, не має запаху та що доставка пройшла швидко. Це означає, що товар і сервіс відповідають очікуванням. Бажаємо дитині(ам) багато веселих і безпечних ігор з новим наметом!
- Ганна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Гарний намет, великий басейн під кульки
- Достоинства:
- Гарно виглядає
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що намет і великий басейн під кульки вам сподобались і гарно виглядають. Нехай ігри приносять дітям багато радості та яскравих вражень. Якщо виникнуть запитання щодо використання чи догляду, завжди готові підказати.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Хороша палатка, легко складається. Доставка швидко
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що палатка вам сподобалася та що її зручно складати, а доставка пройшла швидко. Нехай дитячі ігри приносять багато радості вдома і на вулиці. Завжди раді бути корисними для вас!
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Норм
- Продавец opsale
Дякуємо за Ваш відгук та оцінку нашого намету з тунелем. Важливо розуміти, що товар загалом виправдав очікування. Якщо під час користування виникнуть зауваження чи ідеї, як зробити товар ще зручнішим, будемо вдячні за додаткові коментарі.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дякую. Рекомендую.
- Достоинства:
- замовляв для онука. Замовлення надійшло оперативно.
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та рекомендацію, а також за те, що обрали цю палатку для онука. Раді, що замовлення надійшло оперативно і ви задоволені покупкою. Нехай ігри в будиночку дарують дитині багато радості й яскравих вражень. Завжди раді бути корисними!
- Леся Р***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудовий товар, щаслива дитина.
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що намет сподобався і дарує радість дитині — це найкращий показник для нас. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Хай ігри будуть яскравими, комфортними та безпечними, а намет довго тішить малюка.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Hoztik
Шикарний будинок, хреснику сподобався
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hoztik
Дуже гарний, великий та прикольний.За розмірами на всю кімнату. Малечі сподобалося,грається.Відправили швидко. Всі комплектуючі на місці.
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Павло І***Отзыв от покупателя. Продавец: Hoztik
Дуже сподобалась дитині,дякуємо
- Достоинства:
- Швидко розбирається і збирається
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Hoztik
Добре розбирається і збирається
достатньо великий щоб дитина комфортно гралась- Достоинства:
- Цікаво для дітей, зручно в використанні
- Недостатки:
- великий ))
- Наталя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Hoztik
Дитині довідка сподобалось! Брали на подарунок)
- Продавец Hoztik
Вітаємо ! Дякуємо за замовлення !
- Анастасія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дітям дуже подобається. Підійшла для дитини 9 місяців та 2.8 років. Обом весело. Доставили швидко. Якістю задоволена .
- Достоинства:
- Компактно збирається, можна взяти з собою куди завгодно.
- Недостатки:
- Шкодую що не замовила раніше. Шарики не йдуть у комплекті.
- Продавец opsale
- Ляхов Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
все чотко, дитина прям щаслива)
- Валерія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Купляли цей намет в дитячий садочок. Виявився не дуже надійною конструкцією… для дому, 1-2 дитини - підійде 100%, а в дошкільний заклад ні, бо експлуатація надмірна.
- Достоинства:
- Яскравий, багатофункціональний, якщо сухий басейн наповнюється кульками, ще додаткова привабливість (в комплект вони не входять), але якщо маєте свої, чудово доповнюють.
- Недостатки:
- Тоненькі опорні елементи, від того не достатньо витривала конструкція.
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудовий намет дитина у захваті
- Продавец opsale
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все як у описі і на фото. Швидка відправка
- Мария Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все як у описі і на фото. Швидка відправка
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою, приэмного користування. Гарного дня!
- Наталя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Придбала на подарунок дитині,яка знаходиться у Португалії. Дуже задоволена наметом,про це свідчать його безцінні емоції. Дякую! Раджу!
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Гарний , прикольний , легко зібрати , швидка відправка :)
- Достоинства:
- Гарний , прикольний , легко зібрати , швидка відправка :)
- Продавец opsale
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудовий намет. Діти задоволені
- Ксения Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудовий намет! Три години спокійного життя мамі гарантовано. Окремо треба відмітити швидку доставку і якісне обслуговування продавця.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже класний намет! Яскравий, міцний і легкий у зборці. Діти обожнюють лазити через тунель і грати у басейні. Компактно складається, можна брати із собою будь куди.
- Достоинства:
- компактно складється, міцний
- Льоша Р***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Всі іменинники щасливі. Дуже сподобалася ідея з басейном і кільцем для м'ячів. Якість супер, запаху немає. Ідеальний варіант для квартири та дачі. Легкий, компактний у складеному вигляді.
- Достоинства:
- басейн, кільце для м'ячів
- Недостатки:
- не побачили
- Продавец opsale
- Леонід П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Купили для дітей від 2 до 5 років. Намети варті своїх грошей. Міцний матеріал, добре провітрюється, швидко розкладаються, діти задоволені.
- Достоинства:
- матеріал, швидко розкладаються
- Клименко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE
Товар відповідає опису
- Продавец INVITE
Доброго дня, Людмила. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE
Намет гарний! Великий,стійка конструкція!Але засмутило пакування!
- Достоинства:
- Стійка конструкція,гарна якість!
- Недостатки:
- Будь-те готові сплатити за доставку та пакування!
- Продавец INVITE
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук! Нова Пошта може самостійно перепакувати товар вже після відправки та сканування, та додати сплату за пакування на клієнта, а не магазин.
- Яяя Я***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE
Будинок сподобався. Співвідношення ціни та якості хороше.
- Достоинства:
- Міцніший матеріал виробу, ніж я сподівалась
- Недостатки:
- Тканинні кріплення, якими прикріплюється тунель до будинку та басейну протрималися недовго, але діти цілеспрямовано їх пообривали
- Ксюха Д***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE
Все, як зображено і в описі швидко доставили. Діти задоволені!
- Достоинства:
- Стійка конструкція
- Продавец INVITE
Доброго дня, Ксенія. Дякуємо за відгук! Нам приємно розуміти що замовлення повністю виправдало Ваші очікування. Бажаємо приємного користування)