- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Jixian Blue. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Клава полная ерунда...очень шумная плюс кнопки трещат...короче мусор который возвращаю обратно
- Достоинства:
- нету
- Недостатки:
- много
- Платон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Jixian Blue. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Забув в попередньому коментарі додати фоточки, щоб показати, яка кайфова підсвітка
Представник постачальникаВітаємо, Платон!
Дякуємо, що додали у відгук фото вашої клавіатури, нам дуже приємно, що ви задоволені її підсвіткою.
З повагою, MARVO
Дуже кайфова клавіатура. Це я вперше купив собі механіку, захотілось спробувати пограти в CS:GO на ній і порівяти з клавою мого ноутбука. Якісний пластик і збірка взагалому. Приємна на дотик. А клацає прям асмр. Підсвітка також кайфова, в темноті виглядає шикарно.
- Достоинства:
- Чудова по всім параметрам, якісна і саме для використання в іграх
- Недостатки:
- ніт
Представник постачальникаВітаємо, Платоне!
Дякуємо, що обрали механічну клавіатуру MARVO KG916 і високо оцінили її.
Нам дуже радісно, що ви задоволені вашою клавіатурою і бажаємо насолоджуватись нею під час гри і здобувати нові рівні і перемоги.
З повагою, MARVO
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Jixian Blue. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Ребенок в восторге. Бомбическая. Приятное клацаник клавиш!
- Достоинства:
- Перфоманс режимов подсветки.
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Олександр
В описании цвет букв кириллицы в зависимости от подсветки,а на фото покупателя кириллица краской
- ОлександрПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Jixian Blue. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Чудова клавіатура
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, Олександре! Раді чути, що ви задоволені клавіатурою Marvo KG916. Приємно знати, що вона повністю відповідає вашим очікуванням. Бажаємо вам насолоди від ігор та продуктивної роботи з цією клавіатурою! Якщо виникнуть додаткові питання, звертайтеся – завжди раді допомогти!