Топи продажів

Отзывы покупателей о Повербанк 20000 mah 22.5W Super Fast Charge 10192 з LED дисплеєм і швидкою зарядкою PD/QC 3 порта powerbank павербанк для телефона apple айфона iphone самсунг samsung роутера планшета універсальний з ліхтариком

Оценка пользователей 4.88/5
  • Валентина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 30000

На свої кошти - працює норм. Телефони, часи, планшет - незмогли розрядили в"0"

Достоинства:
    Недостатки:
    Покі невиявили
  • Игорь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Работает отлично товаром доволен!

• Євген П***

Норм банка, ціна якість.
    Зразу заряджена на 86%, що дає змогу перевірити.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявив
  • Владислав Х***

Працює а шо ще треба

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Користуюсь повербанком більше двох тижнів, гарна річ. Перевірив від повного заряду та розряду. Зарядки смартфону хватило на 12 разів. Повна зарядка від розряду 10 годин. Також використовую до роботи мінівентилятора, особливо при цьому гарно та комфортно себе відпочиваю у дорозі. Добре, що є індикатор заряду, достатня кількість портів. Туре-С підходить до всіх смартфонів та ноутбуків якими я та моя родина використовує. Підсвітка за якістю середня, але меня влаштовує.

Достоинства:
    Підходить до всіх смартфонів та ноутбуків. Заряду хватає на 10 зарядів телефону.
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Приємно здивував. Співвідношення ціна якість , дуже добре. Заряджає швидко. Рекомендую

Достоинства:
    Гарно працює
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Чудовий павербанк! Телефон заряджається швидко. Дуже задоволена покупкою, рекомендую всім, хто шукає потужний і зручний павербанк за адекватну ціну!

Достоинства:
    Заряджає швидко
  • Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Повербанк отрабатывает всю свою заявленную мощность.

Достоинства:
    Быстро отправили и связались.
  • Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Брал этот повербанк для походов и на случай блэкаутов — вещь топовая! Спокойно заряжаю телефон раз 10, пробовал подключать роутер — все работает. Телефоны заряжаются очень быстро. В палатке встроенный фонарик вообще незаменим. Сам блок ставлю на ночь на зарядку от мощного адаптера, уходит около 11 часов. Для туризма и автономии дома — рекомендую, покупкой доволен!

Достоинства:
    Большая емкость
  • Иван К***

Дякую

Достоинства:
    Адекватна ціна, швидко прислали та адекватна якість продукту
    Недостатки:
    Може обманювати щодо кількості заряду нижче 20%
  • Олександр Є***

Все добре!

• Анатолій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Дуже якісний повербанк з великою ємністю та із швидкою зарядкою

Достоинства:
    повербанк з великою ємністю та із швидкою зарядкою
  • Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 30000

Придбав цей павербанк за відгуками
    Працює без нарікань, швидка зарядка дуже виручає, розмір/вага як раз те що треба.
    Придбанням задоволений.

Достоинства:
    Швидка зарядка
  • Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Достойний пауербанк за свої гроші. На дві нічні зарядки телефону(батарея 4000 мАг) з 30 % до 100% витратив 19% ємності пауербанку. Quick charge телефон показує, що підключається. Фонарик світить не дуже яскраво, але як нічник - годиться.

Достоинства:
    Ємність, форм-факто
    Недостатки:
    Яскравість фонарика
  • В'ячеслав Т***

Поки не скажу))

• Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 30000

Дуже хороший повербанк за свою ціну. Заряд тримає, швидка зарядка працює. Також є ліхтарик, який не погано світить.

Достоинства:
    Ціна, Швидка зарядка, Ємність,
  • Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Павербанк прийшов уже зарядженим 83%, одразу перевірила в роботі. Телефон зарядив швидко, все працює, як і очікувала. За свою ціну дуже хороший варіант. Покупкою задоволена

Достоинства:
    Швидка зарядка, наявність ліхтарика та дисплея з індикатором заряду
    Недостатки:
    Не виявила
  • Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Павербанк без нарікань. Заряджає добре. Фонарик виручає. Не дуже важкий.

• Роман Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Все гуд, 3 дні заряджав телефон і ще не розрядився. Трохи з розмірами великий, в сумочку жінці ледве вмістився.

• Станіслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Товар прийшов швидко. Всі параметри відповідають дійсності. Товаром задоволенні.

Достоинства:
    Якісний товар
  • Сергей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 30000

Покупкой доволен, большое спасибо консультантам и магазину! Не мало важно наличие диодного фонарика, хватает на долго, рекомендую!

Достоинства:
    Хорошо держит заряд.
    Недостатки:
    Нет.
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 30000

Відповідає опису. Товаром задоволений.

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Повербанк,дійсно дуже класний,сподобалося те,що швидко заряджає смартфон, є індикатор заряду,що дуже зручно, те ,що був уже заряджений при купівлі. У дорозі на відпочинок, буде усім,хто його придбає,буде у нагоді.

Достоинства:
    Усе відмінно
  • Алеся Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Отличный павербанк.Заряда хватает очень на долго!Очень довольна покупкой.

• Ельвіра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Отличный товар, есть все качества,указанные в описании, быстрая доставка

Достоинства:
    Цена/качество
  • Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

На даний час по паверу нарікань немає
    Все працює, як і вказано продавцем

• Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 30000

Отримав повербанк на день скоріше, ніж було заявлено - оперативно! Це дуже потішило, дякую персоналу і магазину взагалі!

Достоинства:
    Получив те, чого очікував. Я на службі, ця річ просто необхідна. Ще раз дякую
    Недостатки:
    Не бачу...
  • Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 30000

Брала на подарунок, іменинник дуже задоволений, користується постійно

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Повербанк чудовий, ліхтарик працює, зарядив телефон повністю і витратив лише 20відсотків, всім рекомендую, і ціна приємна

Достоинства:
    Приємна ціна
    Недостатки:
    Пока не знайшла
  • Антон Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 30000

Чудовий павербанк, ліхтарик працює, задоволений покупкою

• Юлія Д***

За 1,5 часа зарядил телефон с 60% до 100%
    За свою цену вообще отличный павер

Недостатки:
    Пока нет
  • Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Цілком задоволена пристроєм. Щиро дякую продавцю за швидке відправлення.

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Повербанк отримала швидко . Відповідає опису характеристики на сайті. Перевірила, працює відмінно
    Рекомендую .

Достоинства:
    Швидко заряджає, довго тримає заряд. Працює фонарик.
    Недостатки:
    Не виявленні
  • Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Чудова банка за свої гроші,прийшла заряджена ,що дало змогу одразу перевірити її на пошті,ліхтар працює

Достоинства:
    Якість,ціна
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 50000

Пройшло близько тижня з моменту замовлення даного девайсу і, на жаль, моїх сподівань він не виправдав. Хоча за ціну в 1099грн і такою ємністю досить непоганий

- Як ємнісний повербанк він відповідає заявленим характеристикам (50Ah вказується будь якими виробниками як ємність акумуляторів при напрузі 3.7V, при напрузі в 5V, базовій, що видає банка, реальна ємність близька 36Ah)

- Режим «наскрізної зарядки» або ж pass-through в ній відсутній. Тестер показав що при підключенні будь чого до банки коли та на зарядці вона видає 5V1A, як і будь який подібний пристрій без даної функції

- Підключення декількох пристроїв до зарядки працює, як би це вірно сказати, «кривувато». Якщо ви підключите 3 телефона все буде добре але в мене ситуація інша. До банки підключався телефон і 2 стрічки на освітлення. Поки вони працювали на максимальну яскравість все добре але на ніч я вмикав найменшу яскравість при якій стрічка споживає близько 0,3A кожна,і в такому випадку банка переходила в «швидку зарядку» телефона і попросту вимикала інші USB порти

- Я не знайомий з сучасними технологіями акумуляторів, але є підозра що в повербанці не Li-Po акумулятори а Si-C або ж «кремній вуглецеві» в яких ресурс роботи набагато менший. Банку не розбирав, не дивився, але порівняно з іншою, в якій я бачив акумулятори, ця і менша і легша що є досить підозрілим але стверджувати цього не можу

На останок. Як я задавав питання до товару - протягом тижня мені так і не відповіли, але як я отримав пристрій через декілька днів зателефонували і попросили написати відгук. Тому ось він, мій відгук. Брати чи не брати цю банку вирішувати вам. Якщо вам потрібне обʼємне джерело живлення то за дану вартість досить непогано. Якщо вам потрібні специфічні функції, як мені, краще переплатіть і візьміть пристрій який точно такі матиме

Достоинства:
    Недостатки:
    Неправдива інформація в описі
    • Олександр З***

Після написання відгуку перевірив своє питання. 16 червня воно написано. 5 липня 22:14 - відповіді досі немає (хоча на новіше питання є відповідь отже і моє бачили)

• Продавец  Foxy_sun

Добрий день! Інформація на розгляді, як тільки отримаємо відповідь - одразу ж Вам відпишемось. Товар відповідає опису на сайті. Нам дуже прикро, що є моменти, які Вам не сподобались, більшість клієнтів задоволені функціоналом товару, отримуємо багато позитивних відгуків.

• Олександр З***

Переважна більшість відгуків, на даний момент, вказують лише на те що «Товар працює», «Швидка зарядка працює», «Ємність велика», про що я і написав. Покупцям попросту не потрібні ті функції за якими я купував цей пристрій

• Андрій К***

Павер топ рекомендую

Достоинства:
    Бистра зарядка вистачає на довго
    Недостатки:
    Тяжкий