- Соломія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45x60
Задоволена цією подушкою! Чудово підлаштовується під голову та шию, тому спати стало набагато зручніше. Гелевий шар приємно охолоджує.
Якщо шукаєте щось із ефектом пам’яті та приємною прохолодою – рекомендую!- Достоинства:
- Добре підтримує шию, є охолоджуючий ефект, якісні матеріали
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за коментар. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen. Нам приємно, що ви задоволені товаром, який придбали.
- Кульба А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45x60
Використовуючи подушку Andersen Cool Gel вже місяць, помітив значне покращення якості сну. Ефект охолодження досить відчутний. Вона забезпечує відмінну підтримку та зменшує напругу в м'язах шиї. Матеріали високої якості, приємні на дотик. Дуже задоволений покупкою
- Достоинства:
- Якість матеріалів, зручність.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за коментар. Радіємо, коли наші товари приносять вам задоволення та покращують якість вашого відпочинку. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45x60
За ці гроші прям погано, чохол за місяці 3 сипався якимись дивними катишками, сам чохол наче зроблений з марлі чи що, дуже дивна штука. Подушка тверда, не підлаштовується взагалі, не знаю кому це підійде. Думала з незвички, але користуюсь майже рік і це дійсно якась туфта. 2 зірки чисто за охолоджуючий гель, це прикольна штука.
- Достоинства:
- Зручно підкладати під спину коли сидиш
- Недостатки:
- Недостатньо м'яка, не зручна, чохол жахливий
Представник постачальникаДоброго дня, Катерина! Шкода, що у Вас склалося таке враження про подушку. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений нашою продукцією. У разі виникнення додаткових питань звертайтесь, будь ласка, за телефонами що зазначені на офіційному сайті виробника.
- Олександр Г***Продавец: Rozetka. Размер: 45x60
Купував не тут. Гарна подушка, ефект холоду є, але це не лід звичайно. Просто приємна прохолода. А так дуже добре. Як що буде по акції, подумаємо про другу)
- Достоинства:
- Відповідає всьому, що заявленно
- Недостатки:
- напевно тільки ціна
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за гарний відгук та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення.
- Чулик Н***Продавец: Rozetka. Размер: 45x60
Подушка крута і як на мене в міру жорстка. Функцію ортопедичної виконує на 100% я зразу відчула різницю. Шия і голова не болить після сну. Помітила, що перестала часто прокидатися вночі. Охолоджуючий гель працює.
Ціна – якість на висоті.
Можу сміливо рекомендувати тим, хто має проблеми з шиєю- Достоинства:
- ціна, якість, характеристики
- Галина М***Продавец: Rozetka. Размер: 45x60
Сплю на подушці вже тиждень. Друзі подарували на день народження.
Раніше ніколи не спала на подушках з гелем, ефект охолодження присутній, правда відчуття доволі незвичні.
Наповнення термочутливий віскоеластик спати зручно і шия не болить- Достоинства:
- відомий виробник, якісне наповнення
- Недостатки:
- поки не помітила