- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Черный
Приємна тканина, костюм комфортний, брюки широкі та зручні. Обирала по замірам, блуза з запахом. Якість пошиття спободалась, ціна теж хороша за костюм.
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Софія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Черный
Костюм більш на вечір, брючкі досі довгі, модель красиво пвдкреслює фігуру. Обирала по замірам, сів добре. Костюм, хоч і облягаючого крою, але доволі комфортний.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Черный
Цікавий крій у костюму, блуза як з запахом. Модель комфортна, не стискає нічого при рухах, еластична резиночка на брючках. Тканина приємна.
- Вікторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Черный
Красивий костюм, якісна тканина та пошив. Блуза хуже красиво лягає зборочками. Брюки на резинці, комфортно.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Черный
Класний костюм,хорошої якості.
Гарно підкреслює фігуру.
Стильно виглядає.- Достоинства:
- Легкий,те що потрібно на літо.
- Недостатки:
- Продавец «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!