Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Зарядная станция EcoFlow RIVER 3 MAX Plus Wireless 858 Вт·ч 600 Вт LiFePO4 со съемным павербанком (EFRIVER3MP-Wireless-EU-CBOX)

Есть в наличии

4.1/5
Код :  594571969
Оценка пользователей 4.1/5
  • Ксения З***

Душе шпилька доставка .Задоволена покупкою

• Маргарита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Я замовила цю станцію 7 серпня і чекала на неї не мало, як і інші. Проте всі інші, що тут писали, свою вже отримали, а моя з 24.08 застрягла на складі у сусідньому місті і з того часу ніяк не можу добитись її доставки до кінцевого пункту видачі! Пишу кожного дня у підтримку перевізника міст експрес, мені дають якісь безглузді відмазки, за час що вона там лежить через міст без затримок прийшла інша посилка. Ніяких строків мені не дають і ніхто нічого не знає. Я зверталась у підтримку розетки, мене відфутболили і тут! Розетка, ви вважаєте якщо я вам заплатила за товар одразу, то надалі можна не піклуватись за його надходження? Десь, колись, в наступному житті. Я дуже розчарована, що маю сама стукатись у всі зачинені двері, а перевізнику і продавцю взагалі всеодно.

Недостатки:
    Це найгірша оплачена доставка замовленого товара евер

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Маргарита Г***

Станцію довезли сьогодні тільки тому, що я сама кожен день дзвонила і писала до міст експресу. Так може б і зникла тихенько. За місяць поки чекала витратила купу нервів. Більше такого експірієнсу не хочеться.

• Владислав

З 28 липня очікую. До цих пір на митниці

• Василь Л***

Очікування того вартувало)

Достоинства:
    Відповідає ціна якості
    • Кирило

Скільки зайняла доставка у вас?

• Василь Л***

З 05.08.2026-01.09.2026р.

• Міша П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Моє замовлення 902344929. Оплатив ще 5.08. Сьогодні 24.08, а я ще не отримав його. Казали, доставка 5-7 днів. Як так: оплатити всю суму відразу, а доставки немає? І з цим питанням багато людей зіштовхнулося. Розетка, вирішуйте це питання нарешті!

• Сергей Р***

Замовив станцію,оплатив, 20 днів прошло станції нема

Достоинства:
    При замовленні писали доставка 5-7 днів

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Зарядна станція супер! Кожен день заходжу на розетку щоб полюбуватись її зовнішнім виглядом та характеристиками, які нажаль не можу побачити в житті, оскільки Розетка, Міст і Росан не можуть виділити пару людей для ручного оформлення станцій, які затрягли на кордоні на місяць, або ж пару юристів, щоб вирішити законодовчі питання, або хоча б ОДНУ людину, яка буде інформувати покупців про процес розмитнення. Станція була замовлена 01.07, з 09.07 вона на митниці. Уже було 7 спроб достукатись через службу підтримки вищезазначених "торгашів", але все що можуть сказати це - "вона на митниці, ждіть". Розетці гроші ударили в голову, і нікому там не приходить, що це сенсітів товар, його від гарного життя не замовляють. Більшість покупців станцій - це жителі прифронтових зон, де кожен день просипаєшся з думкою чи є світло, або ж військові або волонтери, які намагаються зберегти кожну копійку, замовляючи товар зі знижкою з-за кордону. Я і ще мінімум 10 покупців, які знайшли сили написати відгук дуже невдоволені таким сервісом, але навіть якщо ситуація колись вирішиться, ніхто з компаній навіть не подумає принести вибачення(не просто словами, а якимись діями).

Достоинства:
    Гарний "вітродуй" від розетки
    Недостатки:
    Шкода, що це не вентилятор

Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Зі слів оператора Meest, оплачений товар проходить митний огляд і не зрозуміло скільки буде ще його проходити. Також, на їхню думку, проходження митного контролю не входить в той термін доставки, який подано на сторінці. Відповідно товар може проходити цей контроль і пів року.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Підтримка не говорить ані термінів доставки, ані допомагає вирішити проблему.
  • Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Наполегливо рекомендую не замовляти будь-які зарядні станції (і за можливості будь-які інші товари) через розетку EU. У величезної кількості людей куплені зарядні станції не приїжджають взагалі, навіть після місяця очікування. Тим часом ціна на подібні речі зростає із кожним днем, і не зрозуміло чи доїде товар взагалі. Жодних гарантій немає, як і компенсації, котрі, зрештою, повинні пропонуватися зі сторони магазину, який не доставив куплений товар у вказаний на сторінці термін. Служба підтримки не здатна вирішити проблему. Такий сервіс не заслуговує навіть на одну зірку.

Достоинства:
    Переваг немає.
    Недостатки:
    Відсутність оплаченого товару (замовлення 902613633).

Дякуємо за звернення.
      Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику. У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Замовила дану станцію 06.07.2026, номер Замовлення 899203179! Станом на 14.08.2026 станцію не отримала, в додатку Meest з 21.06 відображається інформація «Ваше відправлення в процесі підготовки оператором до подання на митне оформлення.Термін підготовки становить до 10 робочих днів 21.07 15:43»! Неодноразово телефонувала на гарячу лінію Розетки та Meest, конкретної інформації щодо термінів доставки я не отримала, тільки слова «Вибачте, терміни продовженні на невизначений термін»!
    Не раджу замовляти товар на Розетці, так як ні як ніякої інформації щодо термінів доставки зсилаються на Meest, хоча товар я замовляла на Розетці і гроші сплачувала Розетці, а не Meest!

Достоинства:
    Поки не має
    Недостатки:
    Порушені всі можливі терміни доставки

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Замовлення № 898526675 повністю оплачене ще 30.06. Сьогодні 11.08, товару немає. Підтримка щойно написала чергову відписку про те, що посилка застрягла, бо вона «міксована з преференційним і непреференційним товаром» і терміни невідомі. Шановна Rozetka, ваш перевізник Meest ще 3 серпня ОФІЦІЙНО визнав мені в чаті, що державна митниця ні до чого — це внутрішній збій в IT-системі самого Meest, яка технічно не може розбити станцію та батарею для нарахування мита! І терміни оновлення софту їм невідомі. Зараз цієї станції вже немає в наявності, а аналогічні коштують 30+ тисяч. Я не збираюся місяцями чекати, поки ваш підрядник оновить свій софт. Вимагаю від керівництва Rozetka негайно втрутитися, скоординувати брокерів Meest для РУЧНОГО (паперового) розмитнення моєї оплаченої станції та доставити її мені!

Достоинства:
    Поки що оцінила лише швидкість списання моїх грошей з картки ще 30.06. Тут тверда п'ятірка.
    Недостатки:
    Замість станції вже 42 дні безкоштовно тестую послугу «дізнайся, як логісти Rozetka та Meest не можуть розмитнити товар».

• Міша П***

У мене така сама ситуація. 5.08 гроші зняли. Сьогодні 17.08. МІСТ не може доставити. Пишу в чат Розетки, відповіді немає ніякої. Розетка, що у вас робиться?

Така сама ситуація.

Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Підключав фен до станції river 2 він працює, АЛЕ на цій станції вибиває. переходить в режим перегрузки.
    Підключав дуйчик який плавно набирає потужність - на цій станції він працює на 1-му режимі - все ок, АЛЕ фен реально не працює. тому !велике значення! має ще сама техніка, яка підключається до цієї станції
    телевізор 40 діагональ та PlayStation 5 працює, споживає 250-300 Вт в грі horizon zero dawn remastered

Достоинства:
    Розетка спереду і позаду, повербанк, компактний розмір
    Недостатки:
    Не тягне техніку, x-bost не рятує
    • Екатерина И***

Добрий день. Підкажіть, будь ласка, скільки діб до вас йшла ця станція. Я вже чекаю більше місяця - її ніяк не можуть опрацювати на митниці, і просто кажуть чекати.

• Андрій Б***

Така сама ситуація .Замовив ще 18 липня . Ще досі на митниці. Кажуть чекайте.

• Степан Ш***

В моєму випадку проблем не було.
      16.07.2026 я оплатив замовлення
      і 25 липня 2026 станцію забрав з відділення.
      Тобто митницю пройшла швидко.

• Володимир Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Зарядна станція цікава та багатофункціональна, але є велике але, якщо з river 2 max було можливо запустити фен то ця станція вимикається. Це великий мінус, бо не холодильник запустить не голову посушить

Я повністю підтверджую слова Володимира
      Фен, який працює на першому режимі на river 2 - то на цій станції не працює!

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ti2

Наразі ділюся першим враженням після тестування. Як буде поводити себе пристрій у подальшій роботі — поки що сказати не можу.

Згідно з описом, характеристиками та консультацією продавця, зарядна станція повністю відповідає заявленим можливостям.

На даний момент до системи підключено камеру, Wi-Fi та роутер — усе працює стабільно. Також є переносний Power Bank для телефону, який можна заряджати як через кабель, так і за допомогою бездротового підключення (простим прикладанням до пристрою), що дуже зручно у використанні.

Дуже зручно, що є можливість додатково підключити ноутбук, що для мене було одним із ключових факторів при виборі.

Саме для цих задач і була придбана ця станція. Після тривалішого використання обов’язково доповню відгук і поділюся досвідом у реальних умовах.

Достоинства:
    Стабільна робота;
    Можливість підключення кількох пристроїв;
    Бездротова зарядка (Power Bank);
    Підтримка ноутбука;
    Зручність у використанні;
    Недостатки:
    Поки що не виявлено(тестую);
    • Артем.

Підкажіть, будь ласка, де Ви купили такий розгалужувач ( мережевий фільтр)? Можливо знаєте назву чи артикул? Дуже класний

• Олександр Л***

Артем, ось випадково видало в рекомендації, візуально схожий: ColorWay CW-PSEA52SBK

• Аміра Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет

Все працює стабільно. Під час відключень на живлення роутеру, лампи та зарядки телефонів вистачає на 3 дні.
    Заряджається швидко

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Ілля Т***

Замовлення приїхало швидко!

Достоинства:
    Менеджера швидко відповідають, коректно консультують та тримать контакт поки не прийде замовлення. Зарядна станція супер!
    Недостатки:
    Не виявив
  • Константин Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет

Швидко відправили, станція працює добре, дякую

• Андрій М***

Приїхав на наступний день. Купувався для газового турбованого котла з споживанням 100 ват/година станція тримає 8годин. Все працює на відмінно. Дякую розетка за швидку доставку.

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Віталій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет

Все чудово, отримав швидко, працює, від звичайного генератора заряджається.

• Анастасія
    Продавец: RozetkaEU

Замовила більше місяця тому (10/08). Товар ще не прийшов, бо не можуть зробити митне оформлення (на митниці з 13/08).
    Розетка не несе ніякої відповідальності. Міст говорить, що чекати можна ще місяць-три.
    Служба підтримки Розетка нічого не може зробити, крім шаблонної відповіді.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дезінформація щодо митного оформлення та строків доставки, нуль підтримки від Розетки

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Вадим П***
    Продавец: RozetkaEU

Відгук не за станцію а за сервіс розетки. Вже більше місяця йде посилка. Підтримка направляє мене до МістЕкспресу. Але ж я платив великому бренду rozetka, а не службі доставки. Міст експрес це ваш підрядник тож і розбирайтесь з ним самі. У мене з вами відносини а не зі службою.
    Самі собі зносять імідж. Прикро. І ніхто навіть не пише повідомлення що десь-щось затримується. Сидять і мовчать.
    Дуже поганий сервіс.

Достоинства:
    Жодної
    Недостатки:
    Сервіс з доставки та робота служби підтримки на нулі

• Діана П***
    Продавец: RozetkaEU

Посилка перебуває «в процесі підготовки до митного оформлення» ще з 30.07. Уже близько півтора тижня я регулярно звертаюся до підтримки Meest, щоб отримати хоча б якусь інформацію про причини такої тривалої затримки. Спочатку у відповідь було: «Очікуйте 10 робочих днів», потім — «Очікуйте 15 робочих днів».

Сьогодні вже 16-й робочий день, і лише зараз, після численних звернень, нарешті вирішили з’ясувати, що фактично відбувається з відправленням.

Сьогодні отримала таку відповідь:
    «У посилці знаходяться зарядна станція та додаткова батарея (комплект). Один із товарів підпадає під пільгове митне оформлення, а інший має оподатковуватися. Наразі виникла технічна проблема — система поки не може правильно розрахувати митні платежі. Запит передано в ІТ-відділ для вирішення питання, але, на жаль, це може зайняти певний час. Наразі є два варіанти: очікувати, поки проблему вирішать і митне оформлення буде завершено, або оформити повернення посилки відправнику».

При цьому під час купівлі товару було чітко зазначено 0% мита. Тому тепер виникає цілком логічне питання: якщо в результаті все ж будуть нараховані митні платежі, хто має їх оплачувати?

Судячи з відгуків, із цією проблемою зіткнулася вже велика кількість покупців саме цього товару. Водночас Rozetka фактично ніяк не сприяє вирішенню ситуації та навіть не інформує своїх покупців про проблему з ввезенням замовлень, їхній поточний статус і те, які дії вживаються для її вирішення.

У результаті покупці тижнями самостійно намагаються з’ясувати, де їхні оплачені замовлення і скільки ще доведеться чекати, хоча проблема, очевидно, має не поодинокий, а масовий характер

• Альона

Замовила 29.07 вже 5.08 товар був в моєму місті (вже майже на точці видачі), меньше ніж за тиждень, потім, раптово прокинулась митниця і товар повернули до них, сьогодні 25.08 забрали на точці видачі. Так довше ніж очікувала, але в кінці кінців отримала все як замовляла, без змін цін і тд.. добре що не в зимку замовляла і критичної потреби ще не було..
      Єдине питання тут до митниці, навіщо не митний товар тримати по 10 робочих днів у себе, збільшуючи ризик влучання ракет по скупченню товару...

• Сергей Е***
    Продавец: RozetkaEU

Увага.Шахраї.Замовили станцію,оплатили,але ні грошей ні станції!

Достоинства:
    Недостатки:
    Продавець шахрай

• Ольга П***
    Продавец: Rozetka

Станція гарна. Але... Дуже не раджу купувати її на Розетці!
    В мне це мала бути 2 станція цієї моделі, першу купувала в іншій відомій мережі 6 місяців тому.

Вчора замовила цю станцію з доставкою в пункт видачі замовлень.
    Сьогодні прийшла забирати замовлення і помітила, що станція не нова, а ВІДНОВЛЕНА!!! Хоча при замовленні, був відмічений пункт, що товар має бути новим.

Чому я вважаю що станція відновлена:

1. Заводські пломби та пакування були порушені. Коробка зі станцією просто була заклеєна скотчем.
    Нагадую, цю модель купую вдруге і знаю як має виглядати новий товар та які пломби мають бути на коробці.

2. Станція була вироблена 18.05.2025. Фото додається. Невже останні більше ніж півроку (припустимо, що після виготовлення вона була доставлена в Україну протягом 2-3 місяців від дати виготовлення), ця станція просто зберігалася на складі. НЕ ВІРЮ!
    При тому що після зимових обстрілів та тривалих блекаутів попит на EcoFlow був шалений та їх не було в наявності фізично в будь-якій торговельній мережі!

Отже, станцію можу рекомендувати, товар хороший. Але будьте дуже пильні при купівлі станції будь де та заважайте на ці моменти:

1. EcoFlow дає на свої станції офіційну гарантію 5 років завжди.
    2. Коробка має бути опломбована виробником (ніяких звичайних скотчів не має бути). Заводські пломби легко можна відрізнити.
    3. Ціна занадто низька в порівнянні з іншими відомими національними торгівельними мережами.

Якщо будь-якій пункт викликає сумніви, не купуйте такий товар.

Продаж відновлених (відремонтованих) EcoFlow під виглядом нових, в Україні дуже розповсюджене явище.

Достоинства:
    Сама станція.
    Недостатки:
    Сервіс та відверте шахрайство Розетки!

• Андрій Є***

Что показывает накопительный счетчик на станции? Сколько ват приняла сколько выдала ват? На сколько я знаю его нельзя сбросить.

• Станіслав В***

Якщо ви змогли зробити фото потертої коробки виготовленної рік тому з ваогою в 30 кілограмів яку не носять в руках а просто штовхають по піддону автомобіля, а фото зірваних пломб ні, це означає що вони були на місці.

Купував собі в кінці грудня, двоє знайомих брали собі в січні, всі рази в один клік, були б тільки гроші. Вони були в наявності весь час.

Коли вам намагаються продати БУ товар під видом нового то він приїздить в новій упаковці з датою виготовлення позавчора.
      Якщо товар приїздить подраний з дирками, коробка вже пожовтіла, замотаний скотчем і з датою виготолення яка близька з датою анонса моделі, це 100% оригінал)

Назвати Шахрайським магазин це смішно чи тупо, все ще не можу зробити вибір.