Отзывы покупателей о Сквиш антистресс пельмень булочка dumpling squishy в ассортименте рандом

Оценка пользователей 3.1/5
  • Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrixiDoll

Жахлива примітивна підробка, яка має коштувати 30 грн максимум. Різні коробки, ніде немає назви, фігня повна, діти розчаровані.

Достоинства:
    Нема переваг
    Недостатки:
    Ціна, якість
  • Олена Г***

Замовили 2 шт, відправили швидко, прийшли 2 блискучі, дуже задоволені

Достоинства:
    Гарні
  • Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrixiDoll

Зовсім не те ,що очікувала. Навіть сліпому видно різницю.А це просто підробка .подібне. ліпке. Для дітей норм. Таке собі.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrixiDoll

Звертайте увагу, що іграшка дуже маленька, бо в описі на головній сторінці цього немає (лише в характеристиках). І попався колір, який відсутній на фото товару (очікували все ж таки блискучий, або яскравий)

Недостатки:
    Ціна за доставку
  • Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrixiDoll

Ребенок разочарован полностью. Сквиш не соответствует указанной картинке! Не советую брать

Достоинства:
    Их нет
    Недостатки:
    Товар не соответствует изображению продавцы
  • Татьяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrixiDoll

Попросила відправити колір для дівчинки, продавець ввічлива, відправила такий гарненький пельмень. Нам сподобався.

Достоинства:
    Відправили у день замовлення, підібрали колір
    Недостатки:
    Ніяких
  • Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrixiDoll

Попалась блискуча, дитина задоволена, збирає колекцію) Іграшка невелика, але ми таку й чекали.

Достоинства:
    Приємна на дотик, антистрес
    Недостатки:
    Ні
  • Тимофій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrixiDoll

Замовлення не відповідає своїй ціні, дуже маленька та не сюрприз бо знизу видно колір, не раджу купувати даний товар!

Недостатки:
    Маленьке та дороге!
    • Продавец  BrixiDoll

Доброго дня. У вашому замовленні був сквіш стандартного розміру (коробочка 6 см), що зазначено в характеристиках товару. Також у описі вказано, що колір і дизайн надсилаються випадковим чином (рандомно). Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань, але він повністю відповідає заявленим параметрам. Дякуємо за відгук.

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrixiDoll

Іграшка дуже маленька, мені здається що вона скоро або розвʼяжеться або порветься
    Своїх грошей не вартує
    Я розчарована

Недостатки:
    Маленька і не дуже якісна
  • Ева
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrixiDoll

Дитині сподобалась, носить всюди з собою. Відправили швидко.

Достоинства:
    Швидка відправка