Отзывы покупателей о Смартфон Moto G06 4/64GB Arabesque (UA UCRF)
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Volt Tech. Цвет: PANTONE Arabesque
Покупкою задоволена. Товар відповідає опису. Дякую!
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Отличный телефон,цвета,звук все очень хорошо. Батарея отлично держыт хватает заряда на 3 дня если усиленно пользоваться телефоном
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Гарний телефон з а свої гроші.
Купив, бо у попереднього батарея померла.
Все, що мені треба - там є.
В ігри я не граю, 4К відео не знімаю.
На youtube звук слухаю, відео не дуже потрібне.
Велика батарея, що добре.
Для більш вимогливих задач у мене інші присторї є.
Мені подобається. - Ротар О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 256 ГБ
Перестав працювати меньше ніж через місяць. І вже майже місяць його "ремонтують", але немає деталей. Я залишилася без грошей і без телефону.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пропрацював меньше місяця.
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Якість, за таку ціну
- Достоинства:
- Батарея
- Недостатки:
- Не знайдено
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон купувала татові у подарунок,він дуже задоволений.Не може натішитись.Велике Вам дякую за вашу роботу
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Сергій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Працює надійно, все гаразд
- Достоинства:
- Працює надійно, все гаразд
- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Отлично. Покупался на подарок сотруднику. Быстро настроился. 16 андроид. Купил к нему еще чехол. Дополнительно. Кабель tipe-c - tipe-c. Зарядного блока нет. Купил отдельно в точке выдачи. Спасибо ребятам за помощь.
- Достоинства:
- Большой экран. Четкий. Система занимает из 256 гб - 21 гб. Звонок очень громкий
- Недостатки:
- Трэш с пакетом водафон. Бестолковый подарок за 400 грн. Без пополнения не активируется номер.
- Гість
Поповнення на 5 гривень дОстатньо для аКтИваціЇ. Надалі 5 гривень раз на рік спЛачуЄте і все.
- Алексей Л***
20 грн. Положил на счёт. Ничего. Водафон говорит что для активации необходимо пополнить счёт на 400 грн. Бесполезный пакет.
- Ігор К***
Так кому вірити за водафон цей на 400 треба кидать, чи хватає пару гривень?!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 256 ГБ
Дзвінки і повідомлення з viber не надходять,! потрібно вмикати viber
- Достоинства:
- Акумулятор
- Недостатки:
- Повідомлення
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Працює добре багато пам'яті і акумулятор більше функції і жестів
- Достоинства:
- Пам'яті акумулятор функції жестів
- Недостатки:
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Super puper
- Влад Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Нормальный,бюджетный смартфон
- Достоинства:
- Батарея 7000
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
На мій бюджет і потреби, задовільняє цілком.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 256 ГБ
Хороший телефон,мене все влаштовує.
Зразу була виникла одна проблемка про яку я раніше ніколи не чув,в перший день після налаштування не підключались до гаманця банківські картки двох банків послугами яких я користуюсь.На третій день користування картки підключились.Оператори банків сказали що такі проблеми з новими телефонами не рідкість і це пов'язано з безпекою.- Достоинства:
- Все працює.
- Недостатки:
- В перші дні неможливо було налаштувати гаманець.
- ОКОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 256 ГБ
Отлично!
- Достоинства:
- Ёмкая батарея. Памяти – выше крыши, даже SD-карта не нужна. Приятный на ощупь корпус, не остаются следы от пальцев.
- Недостатки:
- В комплекте нет блока питания, но есть кабель и чехол, что неплохо.
- Ярослав І***Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Перший мій телефон про який захотілось залишити негативний відгук. До цього теж були в основному бюджеті смартфони оскільки при виборі телефону ніколи не стояла задача отримати багато за невеликі кошти.
Але Мото g06 розчарував майже у всьому.
Почну з плюсів. Основний це батарея, вона справді тут досить потужна, і в середньому режимі використання її вистачає на дві доби. Зв'язок, теж ніяких нарікань, прийом сигналу, мобільний інтернет, все добре. Теж телефон порадує тих хто просто бажає подивитись ютуб з нормальним звуком і якісною картинкою.
На плюсах це все.
Найбільшим що, більше чим за місяць користування, викликає незадоволення це повільність і постійне "підтуплювання". Я розумію що 4 оперативки було заявлено, а хочеш більше плати відповідно, але в деяких моментах це просто жах. Про ігри я взагалі мовчу. Сама оболонка таке враження що недопрацьована, можливо це після користування Самсунгом, але ж і Мото це не підвальний Китай. Короче кажучи, бюджетність проявляється у всьому, а найбільше в деталях.
Ще немало важливий момент. При обранні чохла враховуйте що вони майже всі йдуть на модель Мото g06, а на power вони вже сідають не так як потрібно, різниця в кілька міліметрів товщини дається.- Достоинства:
- Батарея, екран, звук
- Недостатки:
- Постійне підтуплювання
- Андрій Г***Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон доволі непоганий підійде для базових задач такий як відео навчання та інше для ігор не підходить взагалі трохи прибрехали з батареєю замість 7000 5200 ма
- Достоинства:
- Непогано
- Недостатки:
- Батарея обман
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон хороший звук гучний батарея довго тримається. Гарний бюджетний телефон.
- Достоинства:
- Гучний звук, батарея,
- Недостатки:
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 256 ГБ
Чудовий телефон ,брали бабусі,дуже порадувала камера,навіть фронталка робить якісні фото,для такої ціни супер.
- Достоинства:
- Ціна,камера супер.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
для бюджетного смартфона хороший вариант
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 256 ГБ
Вчора замовила -сьогодні отримала, купувала щоб замінити старий виснажений з повільною поведінкою, але отримала те саме але тіпа нове. Я кби був мороз то подумала б що він замерз, пролежав більше двох годин поки спробувала з ним шось установити. на запит відповідає через дві хвилини, не хочу таке даже за невеликі гроші бо попередня "Моторола" була дуже спритна .
- Человек
При первом использовании моторолы всегда запускают много процессов и обновлений. Потом приходит в норму, а если не пройдет, то поменяйте или верните, не вижу в этом проблемы.
- Алексей Л***
У меня никогда не было проблем, может не в моторное дело?
- Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
В цілому непогано за такі кошти
Отримали замовлення вчасно, купляв для мами, користування тільки розпочалися, вцілком придбанням задоволений
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
АКБ 7000 - прямой обман !!! Мусор.
- Достоинства:
- В остальном норм.
- Недостатки:
- АКБ
- Дмитрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Чудовий арарат
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Класний телефон. Екран великий батарея супер .
- Достоинства:
- Ціна . Якість.
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Можно брать смело.
- Евгений К***Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Покупал не тут
.имя два телефона один о работал меньше чем другой , а тест простой скачал одинаковое видео без интернета на одинаковой яркости 50% , телефоны одинакого настроил в общем один сел быстрее на 20% а другой работал куда дольше за ночь уходит 10%. Отослал в сервис проблему не нашли сервис плохой один в Киеве авторизированный - Антоніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Норм
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон працює на відмінно.
- Виктор М***
Не тормозить? Мені в магазині здалося що повний тормоз
- Володимир
Працює норм.
- Евгений К***Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 256 ГБ
Покупал не здесь ,имел три экземпляра , первый был удачный по батареи отработал в плеере видео 25ч а другой 21ч сел быстрее на 20% и две штуки так же. Пришлось отдать ,не смотря на одинаковые настройки ,батареи могут отличаться по объему в браке . Леново но не Моторола просто шлак
- Валентина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон супер.
- Достоинства:
- Лёгкий в управлении
- Недостатки:
- Інга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Поганий телефон,глючить,тупить,зависає!В ігрі паб вісне!Яскравість маленька,відео на ютуб і в тік ток погана якість,як ніби на 480,зображення не чітке.Звук хоч і голосний,но не чіткій,шумить...Мало функцій...Кароче,не рекомендую!
- Достоинства:
- Батарея більш менш норм
- Недостатки:
- Звук,якість відео,яскравість,мало функцій в налаштуваннях
- Степан Б***
А ты с чем его сравнивал?
- Максим
В мене до тебе одне питання як цей телефон може потягнути хороші ігри? Цей телефон для базових задач для переписування в телеграмі,вайбері і т.д так згоден він не для ігор в мене він зараз на даний момент,але мене він влаштовує взяв на 256 ГБ та все прекрасно майже не глючить а якщо бра и телефон для пабгу то бери трішки потужніший а не цей якщо не підходить тобі.
- Серг
Ви хочете грати з комфортом за ці гроші ? ))))
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 256 ГБ
Гарний товар за помірну ціну
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: PANTONE Tapestry. Встроенная память: 256 ГБ
Залишаю чесний відгук,купила телефон 25 числа,і що вам сказати я дуже задоволена,5 років ходила з Хаомі і думала кращого телефона немає.Оперетивну пам'ять можно розширити до 12,єкран гарний в очі не бье,батарея тримає гарно.
- Достоинства:
- Пам'ять,єкран,батарея
- Виктор М***
То вже не та оперативка яущо розширювати
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 256 ГБ
Рекомендую норм телефон не лага
- Достоинства:
- Довго тримається заряд