Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Видеоняня радионяня с камерой и 3.5” LCD дисплеем, видео няня, детский видеомонитор с ночным видением, двухсторонней связью и датчиком температуры

• Любов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminar

Пристрій працює відмінно, якість зображення та звуку чудова. Налаштувати вдалося без проблем. Товар швидко відправили, був добре запакований і повністю відповідає опису. Покупкою задоволені, рекомендуємо продавця та товар

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminar

Чудова відеоняня, гарне зображення, звук можна було б гучніше, але в принципі нормально. Ловить теж доволі далеко. Єдиний недолік, що самій камері потрібне постійне живлення. В решті, все чудово.

Достоинства:
    Чудова відеоняня
    Недостатки:
    Камера працює лише від мережі або павербанки
  • Ольга К***

Все сподобалось,працює чудово!

• Лілія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminar

Чудова радіоняня, дуже задоволені покупкою! Звук чистий, без перешкод. Радіус дії повністю влаштовує — спокійно пересуваюсь квартирою, і зв'язок жодного разу не зникав. Акумулятор тримає достатньо довго. Окрема подяка магазину за надзвичайно швидку доставку — отримали своє замовлення буквально наступного дня! Це справді незамінна річ для батьківського спокою. Однозначно рекомендую!»

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminar

все отлично работает, картинка хорошая, идёт с запозданием 2 секунды, но то не страшно, звук хороший, вообщем рекомендую

Достоинства:
    Очень нужная штука для родителей
  • Христина М***

Швидка доставка. Гарна відеоняня ,чітке зображення, звук. Ми задоволені

• Яна Р***

Швидка доставка
    Все працює, задоволена покупкою

• Елизавета П***

Відконяня неймовірна
    Якісне і чітке зображення. Звук також чудовий

• Александр Л***

Все ОК.