Отзывы покупателей о Подгузники для взрослых STILL Adult Diaper размер M (85–115 см) 30 шт

Оценка пользователей 4.15/5
  • Отзывы про товар продавца Monaro
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Monaro. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Дуже хороший товар за свою ціну. Все відповідає опису

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Monaro. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M

Повністю задовольнили потребу.

• Аліна

Все чудово, дякуємо.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Monaro. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Хороша посадка, нічого не тисне

• Павел Ж***

Гарне співвідношення ціни та якості.

• Ірина О***

Варті своєї ціни

• Денис Р***

Якість дуже хороша, покупкою задоволені!

• Ірина З***

Дуже якісні підгузку. Рекомендую

• Уляна Н***

Все підійшло, вологу тримають

Достоинства:
    Хороший товар, рекомендую
  • Діана Б***

Гарні підгузки, добре вбирають

• Марія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Брали вперше — залишились задоволені.

• Юлія М***

Все підійшло. Рекомендую до покупки. Дякуємо

• Ганна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Нетримає!

• Тамара
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M

Доставка, ціна, наявність все добре

Недостатки:
    Не знайшли
  • Людмила Г***

Заявлені якості товару не відповідає дійсності.По розміру маломірні,ніякого індикатора вологості немає,памперси паперові в руках на застібках рвуться перед тим як одягнути на лежачу людину.Товар не рекомендую.

Достоинства:
    Кількість в упаковці.
    Недостатки:
    Дуже тонкі, маломірні.
  • Ольга У***

Чудові підгузки!

• Сергій Г***

Хороші підгузники, добре тримають

• Олександр Я***

Дуже невірно оцінку товару проєкувати на продавця. До продавця претензій немає: я не зв'язався з менеджером, не згадав ніяких питань, тому наслідки моєї покупки - мої проблеми.
    АЛЕ все таки, можливо комусь інформація буде корисною

Достоинства:
    Для мене - НІЯКИХ . Хіба що відповідають розміру
    Недостатки:
    Підгузники протікають. Можливо, розраховані на ДУЖЕ короткий термін. Одів - зняв... Лежачий тато весь час в калюжі. Іноді таке було і з іншими брендами, але щоб два одночасно... Вже пробую ТРИ!
  • Марія

Все супер!

• Андрій Г***

Дуже сподобались, дякую

• Анна А***
    Достоинства:
    Недостатки:
    Очень протекают
  • Татьяна М***

Дякую , замовлення прийшло вчасно
    Товар хороший

Достоинства:
    Якісний
  • Ольга П***

Памперси жахливі, такой поганой якості я ще не бачила, дуже тонкі аж ствітяться, вологу не тримають. Гроші на вітер.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не тримають вологу, тонкі більше брати не буду.
  • Юлия Х***

Якість жахлива

• Наталья З***

Ну так себе,

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не соответствуют размеру. Надо брать на 1 размер больше.
  • Анатолій Н***
  • Ірина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Якістю не дуже задоволені, погано тримаються.

• Александр Л***

для ходячих может и так, но для неподвижных лежачих самое то

• Людмила К***

Довгий час використовувала для лежачої мами,повторювала замовлення багато разів.Наразі потреба зросла(більше стало вологи),тому перейшла на більше "крапель"

Достоинства:
    Недорогi,вигідно по ціні(коли протікання незначні),легко одягати,зручно закрутити використаний
    Недостатки:
    Приходиться часто мінять
  • Тамара Б***

Ну такі собі,протікають,дуже тонкі

Недостатки:
    Тонкі,протікають
  • Світлана М***

Дякую за швидку і безкоштовну доставку,на вигляд якісні,тестуємо.

• Наталя Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Це морок,замовила для дорослих,прислали дитячі.Капець.Я не перевіряла на пошті,за що і наказано.

Недостатки:
    Не ті що треба прислали.Довіряти нікому не можна.Я не перевірила посилку.Замовляла не вперше.Такого не було.

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M

опис дуже гарний,а на практиці дуже погані,впитують мало,застібки погані

Недостатки:
    не відповідає опису

Дякуємо вам за зворотний зв’язок і за те, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що підгузки не виправдали ваших очікувань у використанні.

• Александр Л***

Нормальные, не на много хуже аналогичной дорогущей Тены, если использовать для неподвижных лежачих. Для ходячих может и не годятся.

• Наталія К***

Прекрасне співвідношення ціни та якості.

• Сергей Д***

Дуже тонкі. Застібки погано тримаються. Вирішили спробувати, бо дешевші, ніж імениті бренди, але скупий платить двічі...

Достоинства:
    Недорогі.
    Недостатки:
    Ненадійні.

Дякуємо за ваш відгук.
      Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань.
      Комфорт і надійність фіксації можуть залежати від індивідуальних особливостей та правильного підбору розміру.
      Сподіваємося, що наступний вибір буде для вас більш вдалим.

• Оксана Я***

Середня якість

Достоинства:
    Недостатки:
    Швидко протікають, мало вбирають вологу
  • Ірина С***

Підгузок з відносно тонкого вбираючого шару, протікає. Не можу рекомендувати.

Дякуємо за ваш відгук і що поділилися досвідом.
      Нам шкода, що підгузки не виправдали ваших очікувань.
      Ми обов’язково передамо ваш коментар виробнику