- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.98 л. Количество упаковок: 1
Вже 5-й рік купую для спортивних речей perwool sport. А спробувала різних за цей час всі, що продаються в Україні. Цей як був улюбленцем так і лишився. Чудово справляється зі своєю роботою. Не руйнує і не «забиває» спортивні делікатні речі. Ми спортивна сімʼя, і прання щодня. Деякі легінси живуть по три роки і вони як нові, хоча прання часте. Велика заслуга за доглядом саме цим порошком.
Має чудовий запах. Купую відразу по 2-3 упаковки великого обʼєму. Я рекомендую його усім.- Достоинства:
- Ціна-якість.
- Недостатки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Гель для прання відмінний. Виправдав очікування. Сміливо рекомендую
- Достоинства:
- Густий. Приємний ненав'язливий аромат. Гарно пере.
- Недостатки:
Представник постачальникаІнна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1
Найкращий засіб при оцінці вартість/доступність/ефективність. Спробуйте випрати фліс цим засобом у порівнянні з концентратом для кольорових тканин, і ви будете прати виключно ним. Ну а прати мембранні тканини звичайним засобом - це взагалі викинуті гроші на річ, від якої ви очікуєте "дихаючий" ефект.
- Достоинства:
- Найкращий засіб для прання мембранних тканин та флісу
Представник постачальникаАнна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Яна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1
Хороший гель,приятный запах,хорошо стирает
- Недостатки:
Представник постачальникаЯна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1
Очень хорошее средство для стирки синтетический вещей!
Стирала термо белье,детский комбинезон Рейма.
Отстирал все пятна при 30%
Рекомендую!
Представник постачальникаМарина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.98 л. Количество упаковок: 1
Використовую цей вид Perwoll для прання мембранного одягу. Пере дуже гарно та якісно.
- Достоинства:
- Див. вище
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л. Количество упаковок: 1
Буду ще купувати,пере гарно,запах гарний,густий та економний
- Достоинства:
- Чудовий гель
- Недостатки:
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Засіб сподобався.Освіжає чудово.Щодо плям не можу сказати,так як попередньо вивожу спеціальним засобом.
- Достоинства:
- Приємний запах,ціна
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Користуюсь багато років тільки цим миючим засобом.Дуже приємний аромат після прання. Не треба купляти ополіскувач. Економія коштів. Рекомендую всім !
- Достоинства:
- миючий засіб плюс приємний аромат для прання ( 2 в одному)
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Мне нравится, стирает хорошо и запах приятный
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Добре пере, приємний запах , ідеально до спортивного одягу
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
Представник постачальникаАліна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Рекомендую
- Достоинства:
- Одні плюси
- Недостатки:
Представник постачальникаВалентина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1
До спортивних речей просто супер , гарно пахне і все відпирає відмінно
- Достоинства:
- Гарно пахнуть речі і гарне пере
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Приємний запах
- Петляк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Представник постачальникаАнна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1
- Алина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л. Количество упаковок: 1
Приємний аромат. Пре чудово
Представник постачальникаАлiна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена
Тільки не пре, а пере)))).
Представник постачальникаАлiна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Альберт Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Купував по акції, дуже задоволений ціною, якістю прання, чудовим запахом речей після прання.
- Достоинства:
- Великий об'єм, економний розход, демократична ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаАльберт, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.98 л. Количество упаковок: 1
Супер для жорсткої води
- Достоинства:
- Приємний, ненав'язливий аромат, пом'якшує воду. Великий об'єм це завжди добре)
- Недостатки:
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Брала для спортивной одежды.Очень довольна результатом даже при стирке в 30 градусов (как правило спортивную одежду нельзя стирать при температуре выше 30).Устраняет неприятные запахи, загрязнения, освежает одежду, приятный аромат.
- Достоинства:
- Цена, качество, аромат
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.92 л. Количество упаковок: 1
Аромат приємний, можна використовувати без ополіскувача
- Достоинства:
- Приємна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаЯна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ТАНЯ Т***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.92 л. Количество упаковок: 1
Користуюсь давно і постійно. Повністю задоволена. Якість прання належна, як і у всіх засобів цього виробника. Запах - неперевершений. Сама свіжість! Саме цій засіб на поличках магазинів є не завжди. Тому "Розетка" рятує! І наостанок, - СЛІД ПАМ'ЯТАТИ, ЩО НАЙБІЛЬШ І НАЙКРАЩЕ - ДЛЯ СИНТЕТИЧНИХ ТКАНИН.
- Достоинства:
- Якість. Запах!!!
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Порошок стирает отлично, запах хороший, консистенция средняя (покупала в EVA там жидкий)
Представник постачальникаВалентина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Все отлично стирает и приврдит в надлежащий вид.Особенно спортивное,т.к у таких вещей смешанные ткани.И загрязнения особенные.
Очень рекомендую .- Достоинства:
- Легко справляется с запахами и загрязнениями на спортивных вещах.
- Недостатки:
- Дозатор пристройте
Представник постачальникаОксана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Брала для футбольної форми сина. Чудово справляється.
- Любовь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Найкращий
- Достоинства:
- Акційна ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
Найкращий
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Руслан О***Отзыв от покупателя. Продавец: BBMA. Количество упаковок: 1
Дуже гарний пральний засіб.
- Достоинства:
- Дякую за мегашвидку відправку)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Мій найулюбленіший Гель для прання
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ігор М***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 2
Товар хороший ,запах тоже ,пользуемся уже много времени ! Спасибо
Представник постачальникаІгор, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Товар відповідає опису! Запах приємний, ефект як треба)
- Достоинства:
- Безкоштовна доставка, гарне упакування, картонна мішура всередині об'ємна і пружна. Дійшло в коробці, де є значок верх та крихке. Чек там же в коробці. Все якісно та надійно
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Найкращий гель для спортивного одягу!
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Для мене найкращий гель, який може випрати спортивні речі. Та повністю прибрати плями та неприємний запах, не змінюю вже років 5.
Представник постачальникаМарiя, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Романова-Богач О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Представник постачальникаОксана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Средство отлично отстирывает вещи.
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Супер, немає розводів після прання та приємний аромат.
Представник постачальникаІрина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!