Отзывы покупателей о Кожаный стильный женский рюкзак Vintage 20676 Черный

Оценка пользователей 4.69/5
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Невеликий, місткий, для маленького зросту саме те, що треба! Функціональний, приємний на дотик, зручний! Покупкою задоволена!

• Віталій К***

Норм

• Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

У використанні півтора місяці, питань не виникає. Рюкзак приємний на дотик, змійка працює чудово, достатньо вмісткий.
    Дякую ROZETKA за швидку доставку.

Достоинства:
    Досить гарний рюкзак за свої гроші
    Недостатки:
    Поки не виявлено

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Оксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Давно шукала саме шкіряний невеликий за розміром рюкзак і нарешті знайшла, ще й пощастило придбати за акційною ціною. Добре тримається на одному плечі, має багато карманчиків, шкіра приємна на дотик і тримає форму. Рекомендую!

Достоинства:
    Невеликий, але вмісткий та зручний. Добре тримає форму, функціональний.
    Недостатки:
    Не знайшла, користуюсь два тижні.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Николай С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже гарний і практичний рюкзак жінці подобається

Микола, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ксенія М***

Чудовий гарненький рюкзак.

Достоинства:
    Гарно сшитий, акуратний дизайн, дуже вмісткий, багато відділень і карманчиків, ремінці можна регулювати на будь-яку довжину, підходить як до класичного образу так і для кежуал луку.
    Недостатки:
    Не виявила

Ксенія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• СЕРГЕЙ Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший , практичный рюкзак для повседневного использования.

Достоинства:
    Не смотря на не большие размеры, он очень вместительный. Материал (кожа ) хорошего качества.
    Недостатки:
    На фото рюкзак с "золотыми " молниями,а по факту оказался с серыми.

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший рюкзак. Невеликий, але такий бажала. Все, що треба, помiститься.

Достоинства:
    Зручний
  • Гендлер А***

Рюкзак не кожанный .
    Зачем обманывать и писать что он из натуральной кожы?

Доброго дня, Олексій. Дякуємо що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Виріб виконаний виключно зі шкіри. Ми впевнені у своєму товарі і виробниках на 100%, тому гарантуємо Вам, що матеріал виготовлення - натуральна шкіра.
      Також просимо брати до уваги, що кожен шкіряний товар має свої особливості і залежить це від типу шкіри, її обробки і фарбування, тому не поспішайте робити неправильні висновки.

Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців і відповісти на всі питання. Приємних і вдалих Вам покупок!

Хочемо зазначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі виниклі питання нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Попович Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Рюкзак дуже сподобався, гарної якості, зручний, ідеального розміру, він і не великий і вмісткий. Шкіра не жорстка, приємна на дотик, м‘яка але не ніжна у використанні, не дряпається

Достоинства:
    Вмісткість, розмір, якість
  • Юлія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Симпатичний шкіряний рюкзачок. Невеликий, але місткий. Добре тримається на одному плечі. Фурнітура якісна Про покупку не пошкодувала!)

Достоинства:
    Якість, ціна зі знижкою (встигла замовити)
    Недостатки:
    Не помітила

Добрий день, Юлія. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Попович Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарний рюкзак, невеликий але вмісткий, багато кишень, легкий

Достоинства:
    Маленького розміру, дуже вмісткий
    Недостатки:
    Трохи присутній неприємний запах

Добрий день, Олена. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час, щоб залишити відгук. На жаль, поява запаху у виробів зі шкіри можлива, тому що у виробництві використовуються різні хімічні речовини. Але запевняємо Вас (перевірено нашими клієнтами), що запах дуже швидко зникає у процесі експлуатації.

Дякую, що допомагаєте нам стати кращими. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Галина К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Маю такий же самий рюкзак, використовую його десь 5 років. Почав стиратися низ ,бо зносився і почала рватися всередині підкладка. Але в загальному я ним дуже задоволена,як за таку ціну і розмір рюкзака гарний. Можливо,придбаю ще такий же самий, бо реально дуже подобається він.

Достоинства:
    Класний рюкзак
    Недостатки:
    Почав стиратися низ і підкладка почала рватися.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Галина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.