Отзывы покупателей о Фонарик на велосипед передний велосипедный фонарь велофара на аккумуляторе на руль на руль самоката мотоцикла черный + синий
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Отличная цена и качество!!!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Замовлення відправили швидко. Ліхтарик світить яскраво. Має гучний звуковий сигнал. Покупкою задоволена. Продавця рекомендую.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Замовлення відправили дуже швидко. Ліхтарик світить яскраво, все працює чудово. Покупкою задоволена, продавця рекомендую!
- Достоинства:
- Компактний, має гучний звуковий сигнал
- Недостатки:
- Не знайшла
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Нещодавно купив цей ліхтарик і дуже ним задоволений. Кріплення ніби міцне. Дуже голосний сигнал, що теж дуже важливо для мене. Не знаю наскільки ефективною є зарядка від сонячної панелі, ще не мав нагоди повністю його розрядити і потім спробувати його зарядати від сонця, але особисто для мене це не дуже важливо. Важливо, що світить яскраво і має сильний сигнал. А з цим у цього ліхтарика все добре.
- Достоинства:
- Дуже хороший ліхтарик
- Недостатки:
- Не виявив
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Товар якісний, все працює
- Достоинства:
- Зарядка від сонячної панелі, звуковий сигнал
- Недостатки:
- Хотілося б жорсткіше кріплення, думаю, що гумовий хомут не дуже довговічний
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Ліхтарик зроблений якісно, світить гарно, є самі необхідні три режими використання, а також сонячна панель для підзаряжання, дякую!
- Достоинства:
- Якісний товар за ці гроші
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Товар сподобався, працює відповідно до сподівань, продавець все зробив відмінно.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Яскраво світить. Кілька режимів. Довго тримає заряд.
Дуже добре, що є сонячна батарея, не треба постійно знімати й заряджати. За місяць заряджала один раз коли забрала з пошти) - Володимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Товар отримав вчасно. Матеріал якісний. Світло і дзвінок працюють. Дякую