Отзывы покупателей о Очки виртуальной реальности 3D шлем виртуальной реальности черные
- Неллі Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Діти в повному захваті!
Купували окуляри VR для дітей — це просто сплошний востор! Якість зображення чудова, звук та занурення в гру на найвищому рівні. Діти грають із великим задоволенням, емоцій море. Все працює бездоганно, налаштували швидко. Однозначно рекомендую! Щиро дякуємо продавцю за швидку доставку та якісний товар. - Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Дуже круті окуляри! Брали на подарунок хлопчику. Дитина задоволена на
- Достоинства:
- Зручні та гарна якість
- Недостатки:
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Чудові VR-окуляри за свою ціну! Смартфон тримається дуже надійно, ремінці легко регулюються, на голові сидять комфортно навіть під час тривалого використання. Якість матеріалів приємно здивувала, все зроблено акуратно. Ефект занурення відмінний, перегляд відео та ігри стали набагато цікавішими. Покупкою повністю задоволений, рекомендую!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Цікаві окуляри для дітей,які полюбляють цифрову техніку.
Якість хороша,легкі,прийшло замовлення швидко,продавець приємний) - Артур Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Користуюся вже кілька тижнів. Найбільше сподобалося регулювання під себе — можна налаштувати посадку та положення лінз. Перегляд панорамних відео та ігор став набагато цікавішим. За ці гроші хороший спосіб спробувати віртуальну реальність без дорогого обладнання.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Син давно просив VR-окуляри. Задоволений на всі сто. Підключили телефон за кілька хвилин і одразу почали тестувати різні додатки.
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Купував більше для перегляду фільмів у форматі 3D та VR-роликів. Враження позитивні. Окуляри легкі, добре сидять на голові та не тиснуть навіть після тривалого використання. Кут огляду досить широкий, через що створюється відчуття присутності. Смартфон фіксується надійно, нічого не люфтить. За свою ціну отримав саме те, що хотів.
- Надія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Для першого знайомства з віртуальною реальністю чудовий варіант. Підходить під великий смартфон, ремінці регулюються без проблем. Після налаштування лінз картинка стала досить чіткою. Дітям особливо сподобалося дивитися VR-атракціони.
- Давід А***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Брав для перегляду VR-відео на YouTube. Ефект занурення набагато кращий, ніж очікував. Смартфон встановлюється легко, користуватися зручно.